3. januára 2010 0:53:08 CET
Tak ti teda prajem pekny vecer
V prvom rade ti teda chcem podakovat za gratulaciu.
Keby som mal chut rypat, opytal by som sa, preco vlastne chodis na fora s vopred urobenym nazorom. Pozri, ak sa len potrebujes pochvalit svojou famoznou psychoanalyzou BDSM sceny, tak mozes kludne napisat knihu, urcite bude mat uzasnu predajnost, rad pridem aj na tvoju autogramiadu. Som ale vyslovene proti tomu, aby si vrtal do mojej priatelky, len preto, ze su jej skusenosti a nazory ine, ako tie, ktore ty povazujes za spravne.
Chapem, ze o svete BDSM mas svoju jasnu, utkvelu a nemennu predstavu, ale ver, ze existuje kopec plnohodnotnych partnerskych vztahov, v ktorych si jednotlivci navzajom uvedomuju svoju hodnotu a respektuju sa ako rovnocenni, bez ohladu na vycet deviacii zadefinovanych nielen vo svojom profile. Taki si ale vacsinou nedavaju inzeraty, neutocia na ludi vo forach a venuju sa svojmu zivotu, s ktorym su spokojni.
Prajem pekny vecer a dobra rada na zaver - trocha cerstveho vzduchu dakedy urobi zaraky.... napriklad, ak si ho doprajes pred tym, ako obohatis nase mysle o dalsi vyrok, existuje realna sanca, ze tvoj spolocensky kredit sa dostane z cervenych cisel ;-)