3. marca 2011 23:44:33 CET
Vidim, ze mi dvaja mame velmi rozlicne nazory a myslim, ze aj skusenosti :P Mozno som az prilis velky optimista
Ale... skoro vzdy tu niekto hovory o problemoch. Sem tam by som si rad zacital aj DUCHAPLNE pozitivne nazory.
Ano beriem Laska a D\s je komplikovana zalezitost. Priznavam, ze aj ja som mal tazke casy a niekedy mam aj v sucastnosti... bolo vela noci co som preplakal a tak. Cez toto podla mna preskace 90% zamilovanych ludi jak vo vanilkovom tak aj D\s vztahu. Vzdy ide len o vyjadrovanie citov, ale iskra nemusi vzdy preskrocit. Ked si niekto zacne robit nadeje este pred tym ako iskra preskoci, vtedy je problem. Ale ten problem si dotycny\dotycna narobil\a on\a sam\a.
Co je medzi mnou a mojou Pani to tu radsej nebudem rozpisovat
Hovori sa: "nehovor hop, kym nepreskocis". Prezil som s nou zopar peknych chvil na, ktore asi nikdy nezabudnem a to ani nie sme vo vztahu. Podotykam, ze tie pekne chvile sa vobec netykali BDSM a pod.
Moja idea D\s je taka, ze Domina by mala zbalit suba a nie naopak. Ale to je moj nazor... co je aj moj pripad :) S ostatnym plne suhlasim, co pisal nautilus.
A este k tej tvojej poslednej vete, ze Dom. nemoze mat plnohodnotny vztah so sub... S tym si dovolim nesuhlasit, lebo poznam Dom. aj sub. ktori spolu ziju a maju spolu deti.
A este jedna vec pre kazdeho: bez negativnych skusenosti by tie pozitivne nemohli byt... resp. vsetko zle je na nieco dobre :)