Forums » Nekategorizováno

LÁSKA A BDSM VZŤAH

• 4. januára 2011 11:17:09 CET
    Spravne si pochopil a aky problem? ...Chapem co si tym chcel povedat, ale ja svojej Pani doverujem a v tom je ta krasa. V situacii co si popisal si ludia robia zbytocne nadeje nasledkom coho sa popalia. V takomto pripade treba nechat veciam volny priebeh... ale nie kazdemu to tak moze vyhovovat.
  • 3. januára 2011 0:20:51 CET
    Jenže jak jsem pochopil, tak se nejedná o sebeméně perspektivní vztah, myslím perspektivní z hlediska partnerského.
    Ve vztahu, který je už apriori bezperspektivní, city ve smyslu partnerské lásky samozřejmě žádnou roli hrát nemůžou, resp. pokud hrají, je zaděláno na pořádný problém.
  • 2. januára 2011 23:49:26 CET
    Presne to som mal na mysli, udrel si kliniec po hlavičke ;)
  • 2. januára 2011 23:41:32 CET
    tak to je frustrujúce :P
  • 2. januára 2011 23:31:44 CET
    My jí vůbec nic dokazovat nemusíme, ona to ví velmi dobře. Její ledové chování vůči nám není způsobené táím, že by měla pochybnosti o naší lásce - je způsobené tím, že ona tyto city neopětuje.

Světová literatura se touto otázkou zabývá již dlouhá staletí bez valného výsledku.
  • 2. januára 2011 23:06:01 CET
    Ty kokso tato stranka je ale pomala... mike23 zas musim s tebou suhlasit ale keby bolo vstetko take jednoduche,,, ako by sme svojej milovanej dokazali, ze ako ju mame radi?
  • 2. januára 2011 22:59:23 CET
    Ano je to jedno a mas pravdu Ale ak som spravne pochopil, tak "mike23" sa nam snazil povedat, ze ak sa k lekciam zapoja aj city a laska tak prezivanie je o moc intenzivnejsie a pre oboch to nieco znamena a pri tom "ucastnici" lekcie nemusia byt vo vztahu.

Zo zaciatku som k svojej Pani chodil, len koli lekciam. Po istom case som sa na svoju Pani zacal pozerat inym sposobom a teraz mi uplne staci ak mozem byt s nou a porozpravat sa pri kavicke, alebo ist na obed a pod. O lekcie mi az tak nejde, ale ak ma zavola tak si to cenim. Nie sme vo vztahu a necakam, ze z toho bude nieco viac... aj ked chcem . Mam ju proste rad a dobre sa s nou citim. Co ma vsak najviac trapi je to, ze takto to nemoze byt na vzdy...
  • 2. januára 2011 22:43:14 CET
    Z mých dlouholetých (10+) zkušeností mohu potvrdit, že máš 100% pravdu, přesně tak to je. Je to opravdu nesmírně frustrující.
    Takže se budeme i nadále snažit o kvadraturu kruhu.
  • 2. januára 2011 22:16:15 CET
    Dominy sú v citoch komplikované, tak ako ženy všeobecne... Zrejme je to v tom, že si nechcú subíka pripustiť k telu, aby mu dali pocítiť, že sú síce krásne, ale zato citovo nedobytné. Tým tak dávajú najavo svoju silu dominancie a neľútosti voči subíkovy, ktorý k nej prechováva city a túži po nej, no ona to využíva práve vo svoj prospech... :)
  • 2. januára 2011 21:35:14 CET
    Bohužel velká většina dominantních žen lásku a bdsm vztah odděluje. Lásku chtějí jen s rovnocenným partnerem a se subíkem jen Ds vztah.
  • 2. januára 2011 20:26:38 CET
    Hmmm D/s vztah, vanilkovy vztah..to je uplne jedno. V kazdom vztahu to funguje len a len vtedy ak obaja partneri dodrziavaju urcite pravidla, su k sebe uctivi a veria si.
    • 2 posts
    2. januára 2011 17:25:42 CET
    Suhlasim:) aj ked pre mna skor Dominu/partnerku v jednej osobe ale to je jedno. City su u kazdeho jedinca rovnake... ci je to uz Dom, sub, alebo vanilka(none).
    • 2 posts
    2. januára 2011 15:47:19 CET
    Láska je v D/s vzťahu potrebná, tak ako i v reálnom vzťahu. Bez nej je to len plytké uspokojovanie potreby, či túžby ktorá je v nás. Ak nie je láska, potom nie je cit, túžba byť s tým druhým, cítiť dotyky, preciťovať vzrušenie z hry. S láskou sa D/s vzťah prežíva silnejšie, emotívnejšie a o to je to krajšie...
    Ak v D/s chýba láska, tak mi na tom druhom príliš nezáleží a je pre mňa len niekto v diáry s poznámkou dátumu a času - a to mne osobne nevyhovuje. Podla mňa je najlepšie mať priateľku(manželku) a subinku/partnerku v jednej osobe.
  • 13. októbra 2010 8:23:06 CEST
  • 12. októbra 2010 20:46:41 CEST
    :)....je to mozne a myslim ze nam to ide dobre:)
  • 12. októbra 2010 20:26:30 CEST
    ...netvrdime nahodou obe to iste?
  • 12. októbra 2010 20:19:05 CEST
    ide o to ze D/sko a chovanie k tomu suvisiace nie je vyrovnavanie si komplexov, kazdy mame v sebe obe stranky, akonahle prevlada len jedna...zrejme sa stala niekde chyba....
  • 12. októbra 2010 8:32:52 CEST
    11.10.2010 @ 18:48
    Tiez s tym suhlasim. Som D-cko ako vysite, ale ked po takom extra vydarenom dni bulim do plysoveho Macka Pu a partner mi vari kakao, a dookola opakuje "to bude dobre, neboj", asi tak velmi neposobim ,-) A naopak zase ked mojmu partnerovi extra stupa testosteron, do cesty mu vleziem, len ak mi o nieco naozaj principialne ide ,-)Kazdy obcas prepne. Sme ludia.
  • 11. októbra 2010 22:34:53 CEST
    Veru tak, určite áno :-))
  • 11. októbra 2010 22:30:59 CEST
    No nerobím, fakt mi tá skratka nedošla :-)))
  • 11. októbra 2010 19:48:46 CEST
    Si nerob zo mňa dobrý deň
    safe, sane, consensual .
  • 11. októbra 2010 19:46:35 CEST
    vazne??:))))))))))))
  • 11. októbra 2010 18:51:18 CEST
    Čože je to ssc ?
  • 11. októbra 2010 18:48:17 CEST
    :-) v podstate aj tak asi všetci sme Switch, viac alebo menej.
  • 11. októbra 2010 10:01:15 CEST
    Ja mam 30 a v takej rozpravke zijem :-) takze tebe tiez drzim palce, ako aj ostatnym. Pokusala som sa len naznacit, ze... Asi len tolko, ze reci sa hovoria a chlieb sa je ,-)