Forums » Nekategorizováno

LÁSKA A BDSM VZŤAH

• 10. októbra 2010 20:23:09 CEST
    Nastáva podľa mňa v D/s v vtedy, ak obe strany majú pocit naplnenia, rovnaké kvalitatívne benefity zo vzťahu, presne podľa svojich potrieb.A to bez ohľadu na postavenie vo vzťahu.Ale to už je o komunikácii a tá je kameňom úrazu takmer každého vzťahu. Vedieť zadefinovať čo teší a čo je tabu. A to chce v prvom rade schopnosť priznať najprv sebe. Tajné túžby sa málokedy plnia vo vzťahu, ktoré sa riadi podľa ssc. Ak má jeden partner s niečim súhlasiť, musí o tom aj vedieť. A tam niekde nastávajú nezhody s rovnováhou.
  • 10. októbra 2010 10:29:25 CEST
    myslim si, ze rovnovaha existuje len v pripade ked su obaja switch..... a laska ju moze len zotuzit.....
  • 7. októbra 2010 10:24:01 CEST
    Mam 24 a ja uz taku rozpravku hladam dlhsiu dobu. Naozaj to nie je jednoduche, ale ked sa mi to podari tak vam napisem Zavisi to iba od povahy dvoch ludi, ktory vztah zdielaju a taky sa musia najst. Ked tomu uverite ze je to mozne, tak sa vam to aj splni.... dufam
  • 25. septembra 2010 23:28:26 CEST
    Naozaj velmi pekne napisane. Skoda, ze je to casto len pekna rozpravka, v praxi vsak nefungujuca. Mozno preto, ze pod pojmom "vsetko" si kazdy predstavuje nieco ine. A umenim vztahu je pochopit to partnerovo "vsetko", bez ohladu na to, na ktorej strane Ds stojite. Drzim palce vsetkym, ktori sa o to uprimne snazia
  • 18. septembra 2010 14:08:58 CEST
    Sima: 100% Lepsie si to nemohol napisat

Atame:
    Nechcem ti kazit nadeje, ale ak to tvoja kralovna neciti rovnako, tak v nej vidis to co neexistuje. Nieco podobne som uz prezil a opakovat sa nebudem. Ak ste uz vo vztahu, alebo ste zasnubeny tak som nic nepovadal. Nespominal si ziadny vztah. Sny su pekne, ale realita vie byt kruta a bolestiva. 1 rok je velmi velmi kratka doba.
  • 18. septembra 2010 11:57:19 CEST
    Ako v každom vzťahu, aj vo vzťahu kde funguje Ds, hľadajú obaja predovšetkým oporu u partnera.. Aj dominantný člen v tom vzťahu nehľadá "handru" ale naopak niekoho o koho sa vie oprieť.Model typu 24/7 je na smiech...Ak submisívnejší v tomto vzťahu je ochotný dať svojej láske "všetko" je to krásne a nádherné, lebo verí že sa môže oprieť o svojho dominanta a odovzdať sa mu. Ak ale Dominant v tomto vzťahu naozaj miluje, nikdy nevyužije "všetko" čo by mohol... Práve preto lebo tým zničí cit a lásku...A držať takúto rovnováhu je ťažké, je to možné len ak milujete.
  • 18. septembra 2010 9:29:44 CEST
    Už jsem v tomto fóru psal svůj pohled. Jedna věc je teorie, to co cítíme když po něčem toužíme, druhá je žít skutečností. Všechny "vztahy" ovlivňuje celá řada okolností, které mohou bránit rozletu. Mám svou Královnu, kterou z celého srdce miluji, ale sám vím, že ji teď nemohu dát úplně vše. Ctím to, že v jejich očích vidím to, co vidíš jen srdcem. Cítím to, že rčení "trpělivost růže přináší", není jen fádní snůška slov.. A nezapomeň, i láska má mnoho podob... Takže, najdeš-li si tu svou, ochraňuj ji a nelamentuj nad tím, že nemáš vše po čem jsi toužil. Učím se v takovém vztahu žít a být vším, co oba společně chceme. Pojí nás mnohem více než jen "obojek". A já vím, že šlapat si po štěstí by byl hřích. Užívám si "tady a teď", s troškou naděje, že já sám si vyřeším vše !své" a budu moci vplout plnou parou vpřed na moře štěstí, lásky, důvěry a fantazie...
  • 17. septembra 2010 17:46:00 CEST
    No tak ze najprv laska a potom BDSM. To zodpoveda Nathannovej teorie. A co sa tyka tej bohapustej jebacke, tak kazdy ma svoj sposob zoznamovania sa. Mne osobne sa take zoznamovanie paci
  • 17. septembra 2010 17:36:02 CEST
    kenny1 neuveris ale najskor to bola bohapusta jebacka ... Neskor vztah a casom BDSM ...
  • 13. septembra 2010 21:29:07 CEST
    DARESko:
    Samozrejme ze je to mozne, nikto nehovory ze nie. Ak ano tak sa myli, nic nie je nemozne. Ale nie je to take jednoduche ako sa na prvy pohlad zda. Taky ludia sa jednoducho musia najst. Mal si stastie ze si nasiel priatelku svojich snov a prajem ti to. Mimochodom co bolo prve? BDSM, alebo laska?

Asdareel:
    Ano suhlasim a dalsim problemom mnohych dom. zien je ze BDSM zivot a CIVIL. zivot sa navzajom zlucuju. Ustavicne rozkazovanie a ponizovanie by som dlho nezniesol a pritom kazdy o mne hovori ze mam "vyoperovane nervy", ale kazdy ma svoje hranice trpezlivosti. A to je prave o tej rovnocennosti co som spominal. Ja ako subik mam rad ked ma zena nad mnou istu prevahu, ze mozem uspokojit jej tuzby (iba nezne, na tvrde SADO MASO nie som :). Ale iba v sexualnom zivote, v normalnom zivote je to ako v kazdom zdravom vztahu. Samozrejme som ochotny aj navarit, poupratat a pod. Netreba vsetko nechat v domacnosti len na zenu tak ako to robi vacsina pivnych degustatorov pred TV. Ale pokial je zena nezamestnana, tak bohuzial inu pracu nema a ked budem nezamestnany ja, tak mam pech

Mimochodom, ked som pvy krat isiel k tej domine (vtedy uplne k cudzej zene), NEHLADAL SOM VZTAH! Sama ma pozvala na lekciu a doteraz neviem ako ma nasla. Bol som neskuseny, nervozny a chcel som si to vyskusat iba RAZ. Akosi ma to ale chytilo a neskor som sa aj zamiloval... No to uz je minulost. TERAZ HLADAM VZTAH
  • 13. septembra 2010 17:04:59 CEST
    Ja zijem uz 8 rokov v BDSM vztahu s myslim si ze je to mozne. Zijeme normalnym zivotom, vychovavame dieta a obcas, ked je chut a cas tak sa vyblaznime ...
  • 13. septembra 2010 16:06:23 CEST
    Ano, to je právě ten problém, který i mě dost frustruje. Že u mnohých dominantních žen se prostě láska a bdsm navzájem vylučují. A také můžu říct, že dochází k mnohým nedorozuměním, protože když deklaruji, že hledám vztah, myslím tím vztah partnerský, zatímco na straně příjmu se pojem vztah dekóduje jako pouze D/s vztah bez partnerské složky. Takže potom dochází k různým bouřlivým scénám, vzájemnému obviňování apod.
  • 13. septembra 2010 16:03:22 CEST
    100% souhlas, to samé tvrdím celou dobu
  • 13. septembra 2010 0:37:55 CEST
    Tak to si vystihol presne. Ked niekto zacina s BDSM vztahom kde je potom rovnocennost a vzajomna tolerancia, ktora v dobre fungujucom vztahu musi byt? Ja som sa uz na tom popalil, ked som sa zamiloval do jednej dominy a bolo to dlhe a bolestive trapenie. Ale mozem si za to sam, ju nemozem obvinovat sama mi povedala ze nema zaujem o ziadny vztah. Dokonca mi raz povedala, ze som jej oblubeny otrok a tieto reci ma zaslepovali. Jednoducho povedane som videl to co neexistuje.
    Teraz som ako otrok u nej skoncil. Uz sa ta bolest nedala vydrzat. Ale na koniec vsetko dobre dopadlo skoncili sme ako kamarati. Aspon sa mam s kym porozpravat o tychto veciach realne. Hovori sa "vsetko zle je na nieco dobre"
  • 11. septembra 2010 14:31:29 CEST
    Výborne napísané! To je ako keď chceš prebehnúť 100m, tak môžeš bežať šprintom, no keď chceš prejsť 100km, môžeš občas pobehnúť, no občas si oddýchneš alebo pôjdeš krokom... tak aj vo vzťahu 24/7 nemôže ísť o permanentné fyzické mučenie a dokonca ani psychické ponižovanie a pod. (aj keď je to individuálne), inak to nemá šancu dlhodobo fungovať. Čím je tento vzťah dlhšie, tým viac sa podobá klasickému partnerskému spolužitiu. Výhoda 24/7 je v tom, že je S alebo D poruke vždy, keď jeden alebo druhý má na to chuť a nie až vtedy, keď sa im podarí navzájom sa dohodnúť na stretnutí a aj sa stretnúť a samozrejme vnímanie postavenia navzájom vo vzťahu, čo veľa ľuďom stačí ku spokojnosti. Potom to ponižovanie a mučenie sa stáva už len akousi čerešničkou na torte.
  • 11. septembra 2010 8:57:37 CEST
    Otázkou stále je, co kdo vnímá jako 24/7. Nathann zmiňuje neustálé ponižování a mučení a já si myslím, že v takovéto formě je 24/7 čirou utopií už jen proto, že by pro dominantního z partnerů bylo neuvěřitelně náročné, dokonce obtěžující. Absurdně by se tak právě dominantní partner/ka stal otrokem tužeb svého suba. A on by to ani ten subík dlouho nevydržel:-) A samozřejmě - při takovémto modelu byť by z technického hlediska možný byl, by se o jakémkoliv partnerství asi nedalo mluvit.
    Podle mě 24/7 nemá mnoho společného s fyzickými projevy BDSM, ale je spojeno spíše s psychologickou stránkou, tedy s D/s. Takové 24/7 nechrastí permanentně řetězy a nesviští v něm bič. Dokonce subík není stále na kolenou... Ale zatraceně dobře si uvědomuje komu náleží, skutečnost, že jeho postavení ve vztahu je podřízené a toto podřízené postavení mu vyhovuje. Zkrátka svého partnera, či partnerku 24/7 vnímá jako svého pána/paní a toto vnímání zcela automaticky a podvědomně odráží jak jeho chování, myšlení a vlastně i styl života. A jistě - u dominantního z partnerů zrcadlově:)
  • 10. septembra 2010 22:17:28 CEST
    Ja si nemyslim, ze 24/7 moze v reale fungovat... urcite nie dlhodobo... Ds vztahy urcite funguju, ale obcas si myslim, ze to chce este viac snahy o vztah, ako u vanilkacov :-o ...o to viac ale aj navzajom dostavaju, takze sa asi oplati... aspon ja si myslim :-o
  • 5. septembra 2010 19:15:19 CEST
    Souhlasím. Napřed láska, potom bdsm. Tvrdé bdsm proč ne, když nenaruší vztah.
  • 5. septembra 2010 0:49:15 CEST
    Ja zastavam nazor, najskor laska, potom bdsm. Ak chyba laska, tak to bdsm len oddiali rozchod. Kombinacia tvrdeho bdsm a lasky mi dokopy moc nesedi. Holt proste neverim ( vyskusane to nemam), ze dlhodobo moze fungovat laska, ak je jeden z partnerov 24/7 tvrdo ponizovany a trapeny.
  • 4. septembra 2010 22:07:53 CEST
    Před pár lety jsem myslel,že to jde a po včerejšku vím,že to nejde.Tak dlouho jsem se omezoval,že už z BDSM nemám vlastně nic a moje paní mě řekla,že je to těžký nadstanadart a že jsem jen přítěž a práce navíc.Já jsem jí řekl,že jsem stejně těch 7let strádal a život jde dál.Funkce jako matka mých dětí a manželka si zatím ponechala.
    To BDSM se ze vtahu postupně vytrácelo,až zmizelo.Takže i proto,že jsem pořád pro ni dělal úplně cokoli a jakkoliv jí sloužil neměla už chuť se mi nijak odměnit.
    Ty roky co jsem strávil čekáním jestli si mě paní všimne jsem radši mohl věnovat něčemu úplně jinému...nezbyde mě,než šetřit na profesionálku,nebo najít nějakou jinou.
    Takže tak.
    Bylo to už jen přežívání.
  • 4. septembra 2010 18:48:03 CEST
    Taky bych si to velice přál. Bohužel, je to opravdu velice vzácná a takřka nedostupná věc. A mnohdy je to záležitost, která podle mnohých přímo odporuje základní ideologii bdsm.
  • 3. septembra 2010 23:56:21 CEST
    presne taky vztah hladal aj ja,a hladal, este skusim najst ale skor uz tezko tezko
  • 2. septembra 2010 13:51:46 CEST
    Myslim si ze je mozne mat vztah a aj BDSM vztah v jednom aj ked je to vzacnost. Je tazke najst cloveka ktory nam vyhovuje ako partner a este aby sa aj trafil presne do nasich potrieb a predstav ... mala sanca ale stale tu je tak nezufajte. Ale hlavne si myslim ze je to o kompromisoch a prisposobovani sa jeden druhemu ... Vzdy sa jedna strana vie prisposobit tej druhej pokial to nieje nieco co kategoricky odmieta ...
  • 2. septembra 2010 13:08:25 CEST
    Co dodat, krásné když se spojí obé :-) Užívejte si toho plnými doušky je to skutečná vzácnost. A vím že s člověkem, o kterém mluvíš máte reálnou šanci býti šťastni nejen několik okamžiků, ale skutečně jak se říká "celý život". On si zasloužil aby to štístko už konečně položilo hlavu na jeho rámě a je fajn, že jste se našli. Mnozí by Vám mohli závidět, ale to není dobrá lidská vlastnost, naopak. Já se raduji z Vašeho štěstí...
    • 2 posts
    2. septembra 2010 7:38:15 CEST
    ahoj, k tématu bych dodala, že BDSM a láska funguje i v reálném životě. Mám psa, služku, subíka... občas i pána, ale hlavně přítele a partnera v jedný osobě. Co si přát víc.