13. septembra 2010 21:29:07 CEST
DARESko:
Samozrejme ze je to mozne, nikto nehovory ze nie. Ak ano tak sa myli, nic nie je nemozne. Ale nie je to take jednoduche ako sa na prvy pohlad zda. Taky ludia sa jednoducho musia najst. Mal si stastie ze si nasiel priatelku svojich snov a prajem ti to. Mimochodom co bolo prve? BDSM, alebo laska?
Asdareel:
Ano suhlasim a dalsim problemom mnohych dom. zien je ze BDSM zivot a CIVIL. zivot sa navzajom zlucuju. Ustavicne rozkazovanie a ponizovanie by som dlho nezniesol a pritom kazdy o mne hovori ze mam "vyoperovane nervy", ale kazdy ma svoje hranice trpezlivosti. A to je prave o tej rovnocennosti co som spominal. Ja ako subik mam rad ked ma zena nad mnou istu prevahu, ze mozem uspokojit jej tuzby (iba nezne, na tvrde SADO MASO nie som :). Ale iba v sexualnom zivote, v normalnom zivote je to ako v kazdom zdravom vztahu. Samozrejme som ochotny aj navarit, poupratat a pod. Netreba vsetko nechat v domacnosti len na zenu tak ako to robi vacsina pivnych degustatorov pred TV. Ale pokial je zena nezamestnana, tak bohuzial inu pracu nema
a ked budem nezamestnany ja, tak mam pech
Mimochodom, ked som pvy krat isiel k tej domine (vtedy uplne k cudzej zene), NEHLADAL SOM VZTAH! Sama ma pozvala na lekciu a doteraz neviem ako ma nasla. Bol som neskuseny, nervozny a chcel som si to vyskusat iba RAZ. Akosi ma to ale chytilo a neskor som sa aj zamiloval... No to uz je minulost. TERAZ HLADAM VZTAH