Forums » Nekategorizováno

LÁSKA A BDSM VZŤAH

• 30. januára 2010 23:03:42 CET
    Ako co tie bodky su hmm?
  • 30. januára 2010 19:54:30 CET
    to vieš, sme akční ... :o)))
  • 30. januára 2010 19:53:29 CET
    ...
  • 28. januára 2010 22:08:08 CET
    Ja som nenapisal ,ye vsetkz,ale vedsina nechapu zakladne pojmy vernost tak moc inteligentna nieje ak tomu nechape co to je
  • 28. januára 2010 20:52:19 CET
    ...ježiši ludia.....fórum založené v roku 2005....tak to so nečakala, že sa takto bude rozvíjať......
    všetkým posielam trojmonadové srdiečka
  • 28. januára 2010 20:30:55 CET
    a už ti aj diagnostikovali tvoj prístup k ženám ...
  • 28. januára 2010 19:01:05 CET
    V podstate robíš skoro stále to isté ale nikdy to nie je to isté. A posúvať sa je stále kde. A hovoriť sa dá aj priamo pri akcii, fuj to je slovo. Badesam s tebou plne súhlasím v jednej veci, že keď si chlap nájde milenku môže vždy za to jeho žena. A keď už to zapríčiní nech mu ju dopraje.
  • 28. januára 2010 0:13:39 CET
    nahodou ste spoznalx sympaticku zenu,chodievate stretavate sa,ale po par mesiacoch mate pocit ze stagnujete.zacnete uvazovat dakedy sa dalo to,to...;a teraz vase stretka su fajn,usmev,ale niekedy robievate polovicu co na zaciatku. co dalej ist niekam inam, poviete si preco, ste platonicky zalubeny,je vam aj dame fajn na stretku, napada vas ze dama pride sama s niecim co obohaty vas vztah, nestaci len uvazovat treba rozpravat, ahoj.....nase stretka su super ale chcem mam zaujem o ..... , a je na 2 ludoch ci najdu spolocnu rec, neurobite tak robite chyby ktore aj tak zavrsia vaz vztah do the end, ktory mozno ste nechcelx ,horsie na tom je ze to bolo bez rozlucenia,podania ruk usmevu pohladenia po tvary a to vas trapy
    • 7 posts
    27. januára 2010 9:08:50 CET
    No konečne som raz pochopil,čo chceš povedať.To čo píšeš platí aj pre vanilkový vsťah,je pravda,že si ženy,ale niekedy aj muži, neuvedomujú,že nemôžem partnera tyranizovať tým,že mu nedám,ked práve nemám chuť.Ved ho lúbim a mám sa trochu premôcť a nakoniec mi je aj tak dobre.Alebo mu spravím aspoň dobre.
    V BDSM vsťahu platí to isté,aj čo sa týka akcie BDSM.
    Horšie je to,ked je jeden BDSM+ a druhý vanilka a vanilka vôbec nemá snahu pochopiť toho druhého,ale to je už o niečom inom.
    P.S.to,že nie sú ženy inteligentné,s tým nesúhlasím,sebecké,to už skôr,ale to sa im vypomstí,ked si muž nájde milen
    ku-potom sú nešťastné a môžu si zato sami.
    A to,že ženy si tvoria mužov,s tým absolútne súhlasím.Ked žena vie,ako na mňa,znesiem jej"modré z neba".
  • 27. januára 2010 0:33:32 CET
    Tak to sa mylis je to o tom ,lebo ,zena a muz ak jeden nedostane po com tuzi tak rezignuje po case,lebo ho to zacne zozierat preto je aj nevera,lebo su ludia blbi a neurcia si svoje prezitky na zaciatku a tak prichadza sklamanie a preco a vycitky je lahsie zutekat a najst si nieco nove nez sa priblemu postavit celom a spolu to riesit to sa mi na zenach nepaci vedsina zvas je sebeckych a malointeligentnych a ak su inteligentne tak pre seba ,vy tvorite muzov ,aky v konecnom dosledku aj su
  • 26. januára 2010 8:55:02 CET
    ... klamstvo sa nevypláca ... :o) ja môžem hovoriť, len za seba z vlastných skúseností ... a tie sú také ako som už napísala a nezhodujú sa s tým, čo si napísal ty ...
  • 25. januára 2010 21:48:38 CET
    Tak priznam trosku odveci som reagoval ja som,len chcel na to poukazat,ze submisivny sa zmeni na dominanta ,lebo vie,ze skor najde ,ako submisiv ,ale potom vznikne to co si pisala ty ta ,zena vyciti co sa mu paci a ci ho to naplna a potom ho odkopne preco,lebo klamal:)
  • 25. januára 2010 21:20:55 CET
    ja si nedovolím hovoriť za iných ... celkovo som obsahu tvojho príspevku nerozumela, aj keď to mala byť reakcia na môj príspevok ... potom som už reágovala len na "ziadna,zena neznasa ak muz mysli na inu a vzdy to viciti" a ty si zrejme nepochopil obsah môjho príspevku ...
  • 25. januára 2010 20:07:42 CET
    Našiel som subku ktorá bola naozaj perfektná ale nemohla mi dať lásku. Našiel som niekde inde lásku a je to najsubkovejšia subka ktorá ma miluje a ja ju. Preto som povedal že tu ju asi nenájdete.
  • 25. januára 2010 13:42:48 CET
    A chces tvrdit,ze tomu nieje tak?
  • 24. januára 2010 20:22:24 CET
    Bdsm vztah=laska,laska=bdsm vztah, je vela parikov ktore ziju spolu(nielen na tejto stranke) a maju taky vztah,len mozem blahozelat,tiez hladam lasku=bdsm vztah (mal som splnene pol sna, velmi sympaticka zena taky tajny priatelsky vztah ale som to pokazil),,,dobre to napisal oldllumen chlapi len hladajte urcite najdete aj ked tu asi nie,,,auu kurna akurat som nasiel tu povestnu ihlu v sene
  • 23. januára 2010 20:00:45 CET
    16.01.2010 @ 13:41......
  • 23. januára 2010 18:58:48 CET
    ou ... hovorca žien ... :o)
  • 23. januára 2010 0:06:26 CET
    Ano vsetko skonci az dojde subikovi,ze je potrebne to spojit z laskou,lebo inac to ani nejde vstah sa mu rospadne ,lebo ziadna,zena neznasa ak muz mysli na inu a vzdy to viciti
  • 22. januára 2010 22:28:24 CET
    ... keď stretne subinka dominantného muža, ktorý si po 6 mesiacoch d/s vzťahu nasadí obojok a po 8 mesiacoch toho istého vzťahu oblečie dámske šaty ... no, čo je to ... riadne úchylná láska, dvoch úchylov, ktorí si momenálne svoju úchylku odoslali na dovolenku a púšťajú si znovu len svoje úchylné video v hlave, keďže sú príjemne vyčerpávaní jednou malou dominantnou osôbkou... však tá dovolenka snáď raz skončí ... :o)
  • 16. januára 2010 14:06:59 CET
    Skratka a dobre, mimo splane.
  • 16. januára 2010 14:01:24 CET
    Myslis PRED dverami spalne? ,-)
  • 16. januára 2010 13:41:34 CET
    Osobne si nemyslim, ze preferncie na vanila/BDSM suvisia s tendenciou mat staleho partnera...to je preferencia sama o sebe. Ja som ale presvedceny, ze vztah, aj BDSM bez lasky nie je zmysluplny, ale "kazdemu sudruhovi podla chuti"

...a co sa tyka nefalsovaneho BDSM vztahu...24/7 hru mam sice rad, ale inak sa u mna submisivita za dverami spalne prejavuje zriedka...
  • 16. januára 2010 13:35:21 CET
    Nedala by sa do okienk an fora zakomponovat nejaky engine na kontorlu gramatiky, ako ma MS Word..ze by to ako pri pisani podciarklo neexistujuce slova v danom jazyku...to by som sice asi musel zacat pouzivat diakritiku, ale ak by to bola dan za zrozumitelne fora, tak to rad urobim....
  • 12. januára 2010 21:58:50 CET
    dominy,damy,pise sa tu o pravopise,mam taku otazku,pisem s vami spravu,meil 1,2,3... v nasledujucej sprave napisem do slova namiesto i, y,,vasa reakcia nato? bol by som u tiez u vas(ako u nemenovaneho dominantneho paru)nevychovany koko. ;primitivny blbec, hm krasne slova od zeny skrz i-y .