Forums » Nekategorizováno

LÁSKA A BDSM VZŤAH

• 7. januára 2010 1:35:57 CET
    tot forum by sa malo premenovat na "funny" ..co je pomerne smutne, kedze povodna tema nie je nezaujimava..
  • 7. januára 2010 1:33:25 CET
    A tym,ze som napisal,ze pisem medzi riadkami a ,ze zena vie o com som pisal si sa za zabku oznacila sama,ked si sa spytala ci to patrilo tebe,lebo ty si tomu nepochopila,ako som to myslel ak ano potom prepac
  • 7. januára 2010 1:28:18 CET
    Tak jedine tak sa svami asi treba bavit bo nerozumiete a normalne oponovat nez priblblimi elementarnymi slovickami v uvodzoukach ja vas nepotrebujem urazat a opakujem som napisal svoj pohlad nan ak to nemozte prekusnut to nieje moj problem,ale vas a nepotrebujem sa natahovat a posilnovat si svoje ego tak sa bavte na urovni svojho veku
    • 5 posts
    6. januára 2010 23:51:25 CET
    ..dakujem za preklad ......zabudol som, ze pre neho by to mohlo byt prilis narocne .-)
    • 13 posts
    6. januára 2010 23:41:48 CET
    corwin :-( rozpravaj slusne, prosim.

otrok14
    evidentne znamena ocividne, elementarne - zakladne,
    a normalne znamena... ...to neries.
    • 5 posts
    6. januára 2010 23:34:16 CET
    vysvetlis pojem "ruzku vijagru"? ....tie dalsie dva pojmy som pochopil, aj ked nie je mi jasne aky to ma suvis s tym, ze evidentne nevies normalne odpovedat na elementarne pripomienky k tvojmu stylu prispevkov. ..a pripajam sa k malejDomine, prid na stretnutie k zemanovi.
    • 13 posts
    6. januára 2010 23:26:45 CET
    • 13 posts
    6. januára 2010 23:25:54 CET
    najlepšie by asi bolo keby si sa tu vôbec s nikým nebavil. Tvoj posledný príspevok je zrelý tak na zakázanie prístupu na stránku ako takú.
  • 6. januára 2010 23:25:16 CET
    ...neprides na stretko? pobav... potesilo by nas to :-) podla mna adaptabilneho a corwina najma :-) mozem ti slubit isty cas naskok pri vysvetlovani (tu zabku si vybavim sama)
  • 6. januára 2010 22:29:55 CET
    Nema sa zmysel stebou bavit ,ked pouzivas ruzku vijagru v hlave klinec a na kokote magnet:)
    • 5 posts
    6. januára 2010 20:51:12 CET
    ..pripajam sa k ludom co tiez nepochopili ....co si chcel vlastne povedat? ......inak opravdu pripominas politika, toho ked pocuvas, tak po polhodine zistis, ze vela narozpraval, ale v podstate, jedine co davalo smysel bol pozdrav na zaciatku prihovoru a rozlucenie na konci
  • 6. januára 2010 19:47:49 CET
    Tak si to cital comu tam nerozumies pytaj sa ,ale ak chces ironycky tak nemusis to nema zmysel
  • 6. januára 2010 19:11:55 CET
    Tak vek to urcite nieje,ale je mi s miesno uz z vas,ako sa ma snazite urazat a to len pre moj nazor,za ktori sa nehanbim a stojim si za nim nikto mi to argumentami nevyvratil ,ale ste sa do mna pustili jak deti,ked im vezmu formicku ,tak skuste sa bavit na urovni a nie si tu riesit konplexi ja som to nenapisal ,koli tomu,aby som sa hadal,len svoj nazor a pohlad ,ale niekto tu to asi nepochopil aj to sa stava
  • 6. januára 2010 17:38:11 CET
    Murko, dakedy sa zastav na stretku v Bratislave a velmi rad sa s tebou porozpravam o tom, aka je malaDomina zabka.
    A co sa tyka tvojich prispevkov... zrejme mas vsetku mudrost v malicku, pretoze ked tvoja ruka nieco napise, nie je potom tvoja hlava schopna posudit, ci to malo zmysel.
    Skus preto radsej zavolat mamu8, ci sestru12, pripadne susedu18 nech ti to pred odoslanim prekontroluju, kedze cislo v tvojom veku bude asi vek.
    • 5 posts
    6. januára 2010 17:02:58 CET
    ..som netusil, ze nie si zena, ale zabka
  • 6. januára 2010 16:19:18 CET
    Asi hej,ked si reagovala:)
  • 6. januára 2010 16:17:20 CET
    Tak to su normalne veci vo by mala kazda ,zena chapat a ja vam zato nemozem tu,ze neviete rozlustit co pisem ak by si sa nad tym naozaj zamyslel a nie len letmo to precital doslo by ti to
  • 6. januára 2010 15:21:58 CET
    ...to patrilo mne?
  • 5. januára 2010 19:03:09 CET
    Tak ja pisem ,zenam nie zabkam ,zena pravomslova zmysle vie o com som pisal ,zabka nechape tak odsudi:)
  • 5. januára 2010 14:33:58 CET
    ciastocne spat k teme...

laska je ked cukor boli,
    laska je ked bic ti plieska.
    laska nie je o kriku,
    laska nie je len si vrieskat.
    laska je o suzneni
    a o tvrdom VYCVIKU!
  • 5. januára 2010 10:49:09 CET
    ony aj ženy tomu nerozumia, čo píšeš. ...Pozri si príspevok od malejDominy
  • 5. januára 2010 1:11:54 CET
    Ja zato nemozem ,ze ty ma nerozumies mne ani o to nejde bolo to adresovane ,zebam a tie velmi dobre rozumeli co som napisal nechcem zaujat tym co som pisal muzou,ale zeny ,oni vedia citat medzi riadkami a ty este stale nie to je smutne
  • 4. januára 2010 18:34:48 CET
    To, čo si napísal nicku "otrok14" je presne to, čo na čo som chcel poukázať tým mojim príspevkom, či náhodou nie je nejaký politik - " ..prečítaj si niekedy po sebe, co píšeš. Nemá to ani hlavu, ani pätu. "
  • 4. januára 2010 12:46:23 CET
    ..pozeral som na tvoju stránku, pokial to co tam je napísané,je pravda, tak len tíško sedím v kúte a záávidim
  • 4. januára 2010 12:44:06 CET
    ..prečítaj si niekedy po sebe, co píšeš. Nemá to ani hlavu, ani pätu.