Forums » Nekategorizováno

LÁSKA A BDSM VZŤAH

• 3. januára 2010 9:08:01 CET
    Tak sa aspoň vyjadrím na niektoré reakcie, ak ešte môžem
    1.)Taktiež nemám rád zaškatuľkovnie.
    2.)Nemienim ti kecať do tvojho vzťahu a prístupu ku ostatným, boh ma od takej čo i len myšlienky ochráňuj a nedopusť opak a ak niečo také dopustíš, nech o tom radšej neviem
    3.)Ak sa chceš prezentovať zdrobneninami aj na verejnosti, budiž tvoja vec a svojim spôsobom je to aj milé, aj mne je niečo také občas prijemné, ale len v intimnej chvíli na verejnosti by som sa prepadol od hanby, ale chvala bohu, že sme v tomto muži a ženy tak odlišný, inak by tu bola riadna nuda.
    Prajem ti všetko dobré do nového roka
  • 3. januára 2010 2:55:13 CET
    ak si raz niekto toto fórum prečíta pozorne, určite si všimne, kto do koho rypol ako prvý...lebo napríklad mne je to úplne jasné... ...to sa fakt musíte furtom len vadiť?...je to nechutné... ...
    • 5 posts
    3. januára 2010 1:25:40 CET
    ..povedal by som, ze reagoval len na tvoje slova, ktore si adresoval jeho partnerke. ..a bol este mierny
  • 3. januára 2010 1:23:20 CET
    bravooooo už několik let se snažim když můžu eliminovat zničující vliv myslitele a novodobého Petronia asdarýla...a jeho tendenci..poučovat,poučovat a zase poučovat, ale tvůj postřeh, že vlastně nestojí o diskuzi ale o netolerantní prosazování svého "jedině správného názoru"...to je fakt waw
    a ty Petronie (submisive sedící denně na ero netu) zkus trochu...pokory?...soudnosti?...možná rozumu a tolerance!!!
  • 3. januára 2010 1:22:25 CET
    Tak ja sa nejak naucim zit aj s tymto vedomim.

• 3. januára 2010 1:11:33 CET
    Pokud jsem si stačil všimnout, tak jediný kdo tu rýpe jsi ty.
  • 3. januára 2010 0:53:08 CET
    Tak ti teda prajem pekny vecer

V prvom rade ti teda chcem podakovat za gratulaciu.
    Keby som mal chut rypat, opytal by som sa, preco vlastne chodis na fora s vopred urobenym nazorom. Pozri, ak sa len potrebujes pochvalit svojou famoznou psychoanalyzou BDSM sceny, tak mozes kludne napisat knihu, urcite bude mat uzasnu predajnost, rad pridem aj na tvoju autogramiadu. Som ale vyslovene proti tomu, aby si vrtal do mojej priatelky, len preto, ze su jej skusenosti a nazory ine, ako tie, ktore ty povazujes za spravne.
    Chapem, ze o svete BDSM mas svoju jasnu, utkvelu a nemennu predstavu, ale ver, ze existuje kopec plnohodnotnych partnerskych vztahov, v ktorych si jednotlivci navzajom uvedomuju svoju hodnotu a respektuju sa ako rovnocenni, bez ohladu na vycet deviacii zadefinovanych nielen vo svojom profile. Taki si ale vacsinou nedavaju inzeraty, neutocia na ludi vo forach a venuju sa svojmu zivotu, s ktorym su spokojni.

Prajem pekny vecer a dobra rada na zaver - trocha cerstveho vzduchu dakedy urobi zaraky.... napriklad, ak si ho doprajes pred tym, ako obohatis nase mysle o dalsi vyrok, existuje realna sanca, ze tvoj spolocensky kredit sa dostane z cervenych cisel ;-)
  • 2. januára 2010 23:54:05 CET
    ...vy sa tu začnete vadiť a ja sa odpovede asi zas nedočkám....chyo :(...
  • 2. januára 2010 22:52:22 CET
    Prosím odpusť si to ironické oslovení. Děkuji.

Nu a k věci: V takovém případě mohu tobě a tvému partnerovi jen srdečně pogratulovat. Máte spolu zřejmě velmi kvalitní vztah, což ovšem nic nevypovídá o převládajících názorech na bdsm scéně.
  • 2. januára 2010 22:46:44 CET
    Moj zlaty.
    Na temer kazdom fore sa nejakym sposobom rozobera Ds vztah. Nie raz som svoj nazor vyjadrila, ale ok, este raz:
    Mam PARTNERA, ktory je v kazdom smere skvely. Mozem s nim mat sex, mozem sa s nim maznat, v plnej miere sa zaujima o moje zivotne problemy a starosti - ano, vidim v nom zivotneho partnera, ktory samozrejme ma svoj nazor aj na bežne životne zaležitosti a moze velmi pomoct s ich riesenim. On ten moj subík, cuduj sa svete, ma IQ vcelku dost vysoke ,-)A na vrchol, vsetko z toho, co mi dava, dostava aj spat.
    A co teraz? Som spravne Ds-kova? Ci nie a mam sa zacat snazit? ,-)
  • 2. januára 2010 20:26:02 CET
    "co presne by si chcel, aby tie dominantne zeny povedali? Cokolvek ktokolvek povie, najde sa oponent a debata sa potom ubera uplne inam, nez bolo planovane..."

Myslím, že jsem se vyjádřil jasně. Chci, aby se dominantní ženy vyjádřily k tomu, jak vidí sexuální život se svým submisivním partnerem. A nejenom sexuální život, ale intimitu vztahu vůbec, tp jest mazlení, vzájemné sdílení životních radostí a starostí, názorů na lidi ve svém okolí apod. Prostě jestli vidí ve svém partnerovi jen subíka, se kterým nemůžou mít sex, se kterým se nemůžou mazlit, jemuž nic není do jejich životních starostí a trablů - anebo jestli v něm vidí životního partnera, který samozřejmě má svůj názor i na běžné životní záležitosti a může velmi pomoci s jejich řešením. On i takový subík, světe div se, může mít někdy IQ i docela dost vysoké ;-)
  • 2. januára 2010 17:54:45 CET
    Co preco si to myslis?
  • 2. januára 2010 17:46:09 CET
    Ty si nejaký politik?
  • 2. januára 2010 17:23:23 CET
    Preco myslis ved pisem ,ako to je ci si nepochopil tomu co som napisal?
  • 2. januára 2010 16:43:27 CET
    ..naozaj máš 25? ....podľa odpovedí,tipujem, že viacej ako 15 nemáš
  • 2. januára 2010 16:40:18 CET
    Jak som len svoj nechapem ja som ti,len napisal o com to je podla mna
  • 2. januára 2010 16:33:41 CET
  • 2. januára 2010 16:32:36 CET
    ...s pozdravom a ospravedlnenim sa autorovi si dovolim okopirovat prispevok z vedlajsieho fora:

somlensvoj (388) 28.12.2009 @ 02:51
    otrok14

Nevadí :o)
    veď si vlastne nič nepovedal :o)))
  • 2. januára 2010 16:30:22 CET
    ..prepáč, ale čo si to písal? ...dalo by sa to preložiť do ľudskej reči?
  • 2. januára 2010 16:26:44 CET
    Tak ktomu sub dom je to o pochopeni ak partnerka si ho vazi tak vie,ze ho tym drazdi a napina ,ako strunu a in je dobri,len aby nepokazil to napinanie sex je potom vyvrcholenie tej struny az praskne a zas ,zena co ich ma viacej napina viac struny a zbytocne potom sa cuduje aj subik zacne ziarlit sme tak isto ludia a dominy si to .len vymysleli,ze sme nic ,aby mali pocit ,ze su viac a mozu mat z viac muzov prospech trapia dotycneho tym,zeje nic,psichicky ho deptaju ,ale do nekonecna to nevydrzi a tak isto,ako aj subici aj dominy ostavaju same,lebo ak odkopne jedneho najde si druheho,ale kazdy sme vinimocny a aj naj domina citi a ma srdce a tak isto,ako my sme nic pre nich aj aj oni beznas tak by si nas mali vazit ,lebo beznas niesu tym cim su
  • 2. januára 2010 15:45:36 CET
    alex.
    na dominu sa nepatrí používať infantilné výrazy a infantilné xixi
    My sme sa uz tusim videli... O svojej dominancii nepochybujem, prave tak ako asi malokto z tych, co ma pozna, ale ak by bolo toto meritkom, tak som ta najsubmisivnejsia baba siroko-daleko... ,-)

mahdys (22) 02.01.2010 @ 15:04

Asdareel (605)
    co presne by si chcel, aby tie dominantne zeny povedali? Cokolvek ktokolvek povie, najde sa oponent a debata sa potom ubera uplne inam, nez bolo planovane... Tak na co?
  • 2. januára 2010 15:04:56 CET

Asdareel
    ...ja súhlasím...

alex.
    ...vete "na dominu sa nepatrí používať infantilné výrazy a infantilné xixi ... to si môže dovoliť vzpurná, drzá subinka ktorá potrebuje skrotiť a naplácať na zadok ale v žiadnom prípade nie domina" sa intelektuálnou úrovňou vyrovná snáď len tvrdenie zo susedného fóra, že "keď sa dom. bavia medzi sebou - subíci majú kľačať v kúte a držať ...!"...ja len toľko: škatuľky sú pre blbcov, ja sa nezmestím...viac k tomu nemám čo povedať...reč bola aj tak o čomsi inom...

...neznášam, keď niekto vraví, čo sa na koho patrí a čo nie......wrr...pre nejaké všeobecne prijímané stereotypy a "pravdy" sa predsa nebudem obmedzovať vo svojej prirodzenosti len preto, aby som vyhovela niekomu, kto o tom zjavne nemá ani páru, a aby som splnila nejaké očakávania, zapadla do akejsi mustry...ani za svet......fungujem si po svojom...

......
  • 2. januára 2010 13:30:02 CET
    Bylo by dobré, kdyby se k uvedené problematice vyjádřilo více dominantních žen. Bylo by to velice užitečné, protože uvedené předsudky dále zužují už tak velmi omezené možnosti navázat plnohodnotný partnerský - a zároveň D/s - vztah.
  • 2. januára 2010 13:00:24 CET
    citujem:"Svoju otázku som vyslovil preto, že na dominu sa nepatrí používať infantilné výrazy a infantilné xixi ... to si môže dovoliť vzpurná, drzá subinka ktorá potrebuje skrotiť a naplácať na zadok ale v žiadnom prípade nie domina, ktorá vždy sama seba reprezentuje."
    Hmm..dovolim si nesuhlasit.Osobne si myslim, ze aj dominantna osoba moze byt "nezna a mila". Hlavne,
    ak ide o vztah kde D/s su zaroven aj partneri v zivote.Ako to uz raz niekto napisal: Je vela podob lasky.
    A co sa tyka nejakej prezentacie svojej osoby....som skor za prezentovanie ducha a mysle nez prezentovanie svojej "sexuality". Toto je vsak, iba moj osobny nazor na vec.
  • 2. januára 2010 11:20:03 CET
    Som rád, že si to vzala s nadhľadom.
    Svoju otázku som vyslovil preto, že na dominu sa nepatrí používať infantilné výrazy a infantilné xixi ... to si môže dovoliť vzpurná, drzá subinka ktorá potrebuje skrotiť a naplácať na zadok ale v žiadnom prípade nie domina, ktorá vždy sama seba reprezentuje.
    Ale dobre, v tvojom prípade to beriem ako niečo zlaté, sladké, čo vždy prinesie radosť pohladiť. Zdôrazňujem obrazne vyslovené.