27. októbra 2005 7:02:13 CEST
jak vidis, je mozno mit jinej nazor...ale k veci, pises, ze je to na hovno...ano, je to na hovno, kdyz jsou lidi, co takhle zacnou zit rozumni...jenze jakmile jeden z nich zacne "blbnout" tak se Ti znalost muze sakra hodit...je jedno, jestli to znas jako tajna sluvka, nebo odborne nazvy, nebo proste jen vis, co smis a co ne...souhlasim, ze dominant muze delat veci i proti vuli submisiva, s tim se tak nejak pocita, i ten submisiv s tim pravdepodobne pocita, casto to je prave o tom, udelat neco, co vlastne sam ani nechci, ale udelam to pro toho druheho...jenze i tohle ma svoje hranice, ktere si urcuji oba, v tomhle pripade asi vice ten submisivni partner...pokud jen delam neco, co nechci, ale jsem ve stavu "prc by ne", tak fajn, ale pokud by chtel po mne nekdo neco, co proste nedokazu prekousnout, bud jen ted, nebo celkove, je dulezite mit moznost vyjadrit to...jak to pak skonci je vec druha, trestem, nebo postupnym prekonavanim...to, ze delam i co nechci je dukazem toho, ze jsem podvolen a ze duveruji partnerovi...cim vice ho znam, tim vice muzu duverovat, nebo naopak, kdyby to prehanel, tim vice mu budu neduverovat a to je konec...cim vice si partneri sedi navzajem, tim mene vznika situaci, ktere jsou pro jednoho, nebo druheho jiz presahujici unosnou hranici...pokud si ale nesedneme, tak to proste nejde, je to stejne, jako v beznem vztahu, neco jsme schopni, neco proste ne...na zaver snad jen tolik, ze i dominant muze mit hranici, za kterou nechce jit, ze treba neco, co jeho submisiv ma rad on sam uz nedokaze udelat...a lidickove, prosim, nehadejme se a neurazejme se...