Forums » Nekategorizováno

Texty z netu - skutečnost x fantazie

• 8. septembra 2005 15:18:41 CEST
    ASDAREEL: stránky E.Suttonové

Ty stránky jsou super a nečerpal jsem tam hodně inspirace i hlubších pohledů do psychologie a dynamiky femdom D/s vztahu, ale z některých těch příběhů se mi ježí všechny chlupy...
  • 7. marca 2011 19:03:13 CET
    Není zač :) Nějak jsem zapomněl na odkaz, upravím stránky
  • 7. marca 2011 18:25:04 CET
    Moc děkuju, se zájmem přečtu
  • 7. marca 2011 18:10:08 CET
    http://cernaluna.rootshell.cz/vychova/subzona.htm
  • 7. marca 2011 8:28:47 CET
    Zaujalo mě, jak tu píšete o tom eseji (?) Submisivní zóna - bohužel ty linky jsou mrtvé. Jde se k tomu ještě někde dostat? Ani google nepomohl. Děkuji.
  • 28. októbra 2005 18:09:26 CEST
    mno, pokud to je na mne otazka, tak odpoved je jednoducha...divam se na to tak, ze kazdy m ajine potreby, jine hranice, kdyz nekdo chce byt jen na uklid, uspokojujeho to, nebo ho mozna uspokojuje to, ze ac chce vice, nedostane to a je mu to upirano a to ho zase uspokoji...co se tyce toho, byt jednim z mnoha, tam mam jasno a nechci to...neco jine je, byt jediny a nekdy pridat nekoho dalsiho, ale v principu ja osobne jsem za vztah D/s 1+1=2 (tedy ani ne za 1+0=2)...ale jak rikam, nemam nic proti tomu a cokoliv kohokoliv naplni bez toho, aby jinemu tim ubral bez jeho at vyslovneho, nebo predpokladaneho souhlasu, je vse OK...
  • 28. októbra 2005 8:23:03 CEST
    A možná, kdybys nebyl předem zaujatý, přišel bys na to, že se s Asdareelem v názorech zas až tak mnoho nelišíte...
  • 28. októbra 2005 8:19:41 CEST
    S tím, co píšeš v prvním odstavci, se dá téměř bez výhrad souhlasit. Ale to, že d. dejme tomu hledá inzerátem někoho na úklid domu a zahrady a s. na takový inzerát odepíše, znamená že s tímto souhlasí a tedy JDE O KONSENS...
    Jenom bych řekla, že definice "opravdové dominance" je nemožná.. je to pojem natolik relativní, že se nevejde do nějakých pravidel...
  • 28. októbra 2005 0:27:32 CEST
    Napsal jsi to pěkně, s tím se dá souhlasit. Jen jak se díváš třeba na to, že bys byl jen jedním z otroků, nebo bys byl využíván jako pracovní otrok, že by vztah mezi S-partnerem a M-partnerem nebyl primárně o sexu, ale o využívání, používání,opravdové dominanci. Vím, že je to především o tom,s čím do vztahu vstupuješ. Jestliže si domina podá inzerát, že hledá otroka na úklid domu, péči o zahradu, tak ten kdo na to odpovídá přece nemůže očekávat primárně něco jiného! Přece A je pořád A a B je B a ne že bude svými požadavky vlastně dominovat submisiv.
    To:Asdareel
    Ty jsi bohužel ztracený případ a každý kdo nezapadá do škatulek vaší "komunity"je předem zatracen. Znáš to o tom koni s klapkami na očích? Má je proto, aby se nerozptyloval ničím co je napravo ani nalevo a držel se tím jediným správným směrem....:=))
  • 27. októbra 2005 12:28:29 CEST
    to ja nemuzu soudit, neznam kacera, pokud je to tak, pak je skoda, ze jsem tomu psani venoval ten cas...pokud ale jde o to, ze nekdo nevi, jak se co jmenuje, ale uziva to i bez toho, pak je vse v poradku, nevidim duvod, proc ma kazdy mit jasno ve formulaci, dulezitejsi je, aby se tak choval a hlavne nikomu neublizil...
  • 27. októbra 2005 9:18:56 CEST
    O tom, to je to konsensuální bdsm a jak se liší od nekonsensuálního násilí, už bylo za ta léta existence bdsm komunity napsáno tolik, že považuji jakoukoliv další diskusi o tom za zcela bezpředmětnou. Pokud přijde někdo nový a věci mu nejsou jasné, samozřejmě mu rád pomůžu, věci vysvětlím a dám odkaz na příslušné dokumenty. Ale za ta léta, co se pohybuji v bdsm komunitě, už ztrácím trpělivost s těmi, o nichž bezepčně vím, že je jim vše jasné a že chtějí prudit a kazit vzduch.
  • 27. októbra 2005 7:02:13 CEST
    jak vidis, je mozno mit jinej nazor...ale k veci, pises, ze je to na hovno...ano, je to na hovno, kdyz jsou lidi, co takhle zacnou zit rozumni...jenze jakmile jeden z nich zacne "blbnout" tak se Ti znalost muze sakra hodit...je jedno, jestli to znas jako tajna sluvka, nebo odborne nazvy, nebo proste jen vis, co smis a co ne...souhlasim, ze dominant muze delat veci i proti vuli submisiva, s tim se tak nejak pocita, i ten submisiv s tim pravdepodobne pocita, casto to je prave o tom, udelat neco, co vlastne sam ani nechci, ale udelam to pro toho druheho...jenze i tohle ma svoje hranice, ktere si urcuji oba, v tomhle pripade asi vice ten submisivni partner...pokud jen delam neco, co nechci, ale jsem ve stavu "prc by ne", tak fajn, ale pokud by chtel po mne nekdo neco, co proste nedokazu prekousnout, bud jen ted, nebo celkove, je dulezite mit moznost vyjadrit to...jak to pak skonci je vec druha, trestem, nebo postupnym prekonavanim...to, ze delam i co nechci je dukazem toho, ze jsem podvolen a ze duveruji partnerovi...cim vice ho znam, tim vice muzu duverovat, nebo naopak, kdyby to prehanel, tim vice mu budu neduverovat a to je konec...cim vice si partneri sedi navzajem, tim mene vznika situaci, ktere jsou pro jednoho, nebo druheho jiz presahujici unosnou hranici...pokud si ale nesedneme, tak to proste nejde, je to stejne, jako v beznem vztahu, neco jsme schopni, neco proste ne...na zaver snad jen tolik, ze i dominant muze mit hranici, za kterou nechce jit, ze treba neco, co jeho submisiv ma rad on sam uz nedokaze udelat...a lidickove, prosim, nehadejme se a neurazejme se...
  • 27. októbra 2005 0:59:42 CEST
    Já jsem občas prudič, to jó, ale co jsi vyplodil ty, tak to klobouk dolů....Nevím jestli je nutné k diskusi prostudovat tvé návody a poučky,nebo si tu děláš reklamu. Hmm, možná sis dal o jednu plzeň navíc. Já jsem chtěl akorát říct, že co člověk, nebo co vztah to názor a ty vaše pojmy, poučky jsou úplně, ale úplně na hovno. A kdyby ses měl řídit "celou řadou paragrafů", tak nevychováš ani psa! A na závěr: můžem si klidně popovídat na femdom.cz, ale debata bude pořád o tom samém - je možno mít i jiný názor ?
  • 26. októbra 2005 23:30:39 CEST
    Kačere, jaksi jsem nepochopil, co se nám snažíš sdělit. Píšeš tu něcfo o tom, že zdejší scénu ovládli opět ti samí - mohl bys konkrétně vyjevit, co tím myslíš? Rovněž tu píšeš něco něco o jediněsprávném přístupu - hm, ale ať se dívám, jak se dívám, až dosud jsem si nevšiml, že by zde někdo tento výraz použil, jsi první. Neznáš pojem SSC - hm, to bys ale měl. Základní vědomosti si můžeš doplnit na stránkách http://cernaluna.rootshell.cz
    A nakonec, píšeš, že konsensualita je nevymahatelná. Nevím, kde žiješ, snad v nějaké skutečně otrokářské starověké společnosti? V podmínkách Evropské unie 21. století je nekonsensuální zotročování jednoho z partnerů trestným činem podle celé řady paragrafů. A na závěr ti dám jednu radu: vrať se na femdom.cz, tady až dosud byl klid a klid tady i nadále bude.
  • 26. októbra 2005 22:58:57 CEST
    Asi je toto téma moc obecné,ale zase si nemohu odpustit trochu jedu. SSC, bdsm,konsensualita v d/s vztahu....
    Podle mne spíš tento vztah více charakterizuje s/m a sex má v tomto vztahu sice roli, ne ale dominantní. Jinak jsou to jenom sexuální hrátky lidí, které možná "normální" sex omrzel. Chybí mi tu prvek odevzdání se,pokory. Pokud přeci zotročím čas jiného, mám více času pro sebe!! Dominantní partner, když se mu submisivní podřídí zpočátku vlastní vůlí má právo dělat i věci, které se submisivovi nelíbí a nesouhlasí s nimi a dokonce i proti jeho vůli! A proč?- protože může! Vždyť je dominantní. A konsensualitu opravdu považuji za ze strany podřízeného partnera sice možnou,ale nevymahatelnou a závisejícím na vůli jeho nadřízeného.A ještě se musím přiznat: v poučkách mám mezery a nevím, co je ssc :=))
  • 26. októbra 2005 18:32:06 CEST
    Ano, to je pravda, jsou lidé, kteří svou submisivitu vnímají jako způsob života. Také más naprostou pravdu, že jiní jsou zase submisivní pouze někdy a většinou jen v sexu. Na tom se snadno shodnem:-) Možná bychom se mohli shodnout i na tom, že i když je pro někoho submisivita způsob života, její projevy se mohou různit řekněme v míře, ve které její projevy vyžaduje jeho dominantní partner a také v míře, která je ve smyslu SSC pro onoho submisiva únosná?
    Jak třeba ty osobně vnímáš nekonsensualitu v D/s vztahu? Z tvého příspěvku bych usuzovala (ale můžu se mýlit, proto se ptám), že SSC považuješ v D/s vztahu za zbytečnost, můžeš se tedy nějak k tomu blíž vyjádřit?
  • 26. októbra 2005 16:24:49 CEST
    mno, ale to je prece v poradku, nejde rict, ze ten, co to ma jako zivot je spravnej submisiv a ten, co je submisiv je nekdy je falesnej ;-) kazdy to ma rad jinak...krom toho, casto je submisivita a dominance otazkou konkretnich lidi, takze s nekym muzu byt submisivni, protoze me prevysuje a ja se mu prirozene podvolim a pro nekoho proste submisiv nebudu (nepisu, ze budu k nemu dominantni, to ne) protoze to nepripustim, nebo na to z jakehokoliv duvodu nema (pro kazdeho to znaci neco jine)...
  • 25. októbra 2005 22:38:17 CEST
    Asi to nebylo správně pochopeno, já nikomu neberu právo na svůj vlastní názor,možná slovo rádobysubmisiv může znít trochu urážlivě, jen jsem chtěl říct že jsou lidé, kteří jsou submislvní a oddaní pořád a je to způsob jejich života a pak jsou ti tak trochu a podle situace. Ale je to každého věc a není možno hodnotit, co je správné a co ne
  • 24. októbra 2005 11:46:54 CEST
    Ano, správně - o výměně názorů:-) Ovšem řekla bych, že v tvém případě se ozval potrefený - to k tomu jedinému správnému způsobu... to tvoje rádobysubmisiv a submisiv opravdu nepřipouští jiný názor:-))) Takže pokud tady hovoříme o konsensuálním BDSM, má tu místo jakýkoliv názor, dokonce i ten tvůj. Ale jak sám správně klasifikuješ, to co jsi zatím předvedl bylo skutečně jen prudění.
  • 23. októbra 2005 1:44:45 CEST
    Koukám, že se Čechy stěhují na Slovensko a je to asi dobře, protože tam se už nic neděje, tady už to taky ovládli jedni a ti samí s jediněsprávnými názory. Chvíli si tedy tady zaprudím. Zdravím samozvane a jediněsprávné teoretiky mezilidských sexuálních vztahů. Myslím si, že to je o výměnách názorů a ne o poučování. Pokud někdo věří názorům E. Suttonové a řídí se jimi, proč proboha ne. Někdo je jakobysubmisiv a někdo je submisiv opravdu. Zobecňování je nanic a podložené jakoby učenými frázemi a názvoslovími působí dokonce trapně. Je jasné, že člověk žijící v otroctví samozřejmě nemá čas ani oprávnění brouzdat po netu, musí pro paní udržovat domácnost, vydělávat, posluhovat a asi by mu neprošlo aby se bavil po netu a domácí násilí v tomto případě? Nenechte se vysmát! A masturbační fantazie? Tak o tom přeci služba a podřízenost přece vůbec není. Ale možná se bavíme každý o něčem jiném. Já o podřízenosti a nadřízenosti a vy o hře(a zítra si zahrajeme zase slepou bábu a potom třeba na paní kuchařku) Tak jsem si trochu zaprudil, jak jsem předeslal a jdu hajat.
  • 2. októbra 2005 15:29:40 CEST
    Jak uvolníte svoji ženskou sílu: http://cernaluna.rootshell.cz/vychova111/jakuvolnit.htm
  • 2. októbra 2005 14:32:59 CEST
    Submisivní zóna je rozhodně zajímavej článek, nejvíc mě zaujala ta myšlenka, že jsme naprogramováni rodiči a společností. Ten link na ženskou sílu mi nefrčí. A ten poslední článek je fakt totálně šílenej.
  • 12. septembra 2005 8:27:45 CEST
    Ano, ten poslední link je na tu stať, kterou považuji za zcela nereálný příběh... Pokud by reálný byl, musel by být buď konsensuální a v tom případě je záměrně intrerpretován jako nekonsensuální, pro zvýšení potenciálu masturbačních fantazií, nebo by se jednalo o domácí násilí, které nemá s BDSM nic společného a navíc nevěřím, že takovému jednání a omezování by se někdo, komu by se to skutečně nelíbilo nebránil.... a to velmi razantně...
  • 8. septembra 2005 15:59:52 CEST
    Na uvedeném serveru http://elisesutton.homestead.com/Main.html je i velké množství příběhů dominantních žen a submisivních mužů. A ne vždy se jedná o konsensuální D/s, mnohdy se jedná o nekonsensuální domácí násilí skutečně za hranicí zákona. Často diskutujeme o tom, zda se jedná o skutečné příběhy, či zda se jedná o masturbační fantazie. Prim mezi těmito příběhy hraje tento článek: http://cernaluna.rootshell.cz/vychova111/cindycesky.htm
  • 8. septembra 2005 15:30:16 CEST
    Jak uvolníte svoji ženskou sílu: http://cernaluna.rootshell.cz/vychova111/vychova.htm

Submisivní zóna: http://cernaluna.rootshell.cz/vychova111/subzona.htm

Toto jsou dva teoretické články, jejichž platnost můžu potvrdit z vlastní zkušenosti.
  • 8. septembra 2005 15:23:08 CEST
    Prosím o link na diskutovaný článek, obávám se, že ostatní netuší o čem hovoříme.