Forums » Nekategorizováno

Je možné s tým skoncovať ?

• 15. septembra 2005 16:16:36 CEST
    Jarmilka má pravdu,
    samozřejmě nikdo nemůže mít jasnou představu jako žádný z nás procentuálně, kolik žen to tak může přitahovat, ale musel by být absolutní ignorant a idiot, kdyby si myslel, že jich je víc než pár promile v populaci.

To je prostě realita, který musí čelit obdobně jako jakýkoliv subík s neobvyklými erot. fantaziemi a nemá cenu si nic pořád nalhávat.

Je to obdobný jako, když má někdo třeba nějaký sen - utkvělou ambici, že bude slavný nebo bohatý (např. co já vim třeba - fotbalista), pořád se snaží a nic - akorát je nešťastný, protože prostě na to pořád myslí a chce realizovat něco, co není vůbec jednoduché a svoji představy se nechce vzdát...

Co by mu v takové situaci poradil snad každý psycholog???

- pane vy... se na to, buďte míň ambiciózní - více skromější a začněte se soustředit na jiný věci, vždyť svět je tak krásnej

• 13. septembra 2005 16:56:36 CEST
    Nejde o to, ze by som s tym nebol vyrovnany psychicky, ja len hladam rozumom nejake vychodisko. Akosi pochybujem ze vies, ze toal.otroctvo v sebe obsahuje prehltanie stolice svojej domine.
    • 5 posts
    13. septembra 2005 6:57:00 CEST
    stale si nepochopil . POkial ty sam sa stym nevyrovnaš tak sa budes dalej trapit.
  • 13. septembra 2005 5:27:37 CEST
    Vyjadrim sa teda spravnejsie. Min.99,99% zien nepritahuje toal.otroctvo. Teda na Slovensku to pritahuje max.250 zien, v Cechach 500, vo svete 250 000. A to sa da vydedukovat aj z toho, co vidis na tychto strankach.
  • 12. septembra 2005 11:52:38 CEST
    ;-) mozno preto, ze koloniek je malo...ale bez ohladu na to, chcel som len povedat, ze nie je mozne z Tvojej pozicie tvrdit nieco kategoricky a finalne, je to len Tvoj nazor vytvoreny Tvojim pohladom a Tvojimi skusenostami...ja Ti predsta neberiem usilie, ktore si do toho vlozil, to som nikde nenapisal...ale ked by sme to chceli rozvies, je horsie "jedna praktika na 100%", alebo "20 praktik na 80%"? Ako casto mozok moze dostavat podnety jedneho charakteru (Tvojho) a ako casto moze trapit tych 20 dalsich podnetov (mna)? Tym ale prosim nechcem povedat, ze sa myslis, ale ze Tvoje vyhlasenie nie je zalozene, aspon z toho, co pises, na nicom "statisticky akceptovatelnom"...
  • 12. septembra 2005 8:54:25 CEST
    Oprava - www.cucciolopage.com
  • 12. septembra 2005 6:07:28 CEST
    ty nemas vo svojom profile c.6 pri ziadnej praktike, nie si na nic tak zatazeny ako ja, takze nemas sancu pochopitm kolko energie som venoval hladaniu a v akom okoli som hladal.
  • 11. septembra 2005 21:41:22 CEST
    a nemyslis, ze konstatovat to na zaklade svojho okolia a toho, co je Ti zname je mierne povedane nevhodne?
  • 11. septembra 2005 18:39:43 CEST
    z realnych skusenosti. O percente zien, ktore by to aj pritahovalo uz ani nehovorim.
  • 11. septembra 2005 16:00:02 CEST
    A to si vzal kde?
  • 11. septembra 2005 12:46:51 CEST
    nemozem to brat ako nieco normalne, ked to tak neberie ani 99,99% zien.
    • 5 posts
    11. septembra 2005 11:17:31 CEST
    ja myslim,že ani jedno ani druhe nie je nerealne...splnte si svoje sny
    • 5 posts
    11. septembra 2005 11:04:40 CEST
    Prečo to berieš ako slabosť ??
    Ak sa stým vyrovnáš , že to máš rád
    a začneš to brat ako svoju súčasť
    a nie ako niečo nenormálne sám sa z toho dostaneš
  • 11. septembra 2005 10:55:04 CEST
    Zijem s podobnym prekliatim ako JARMILKA. Ale moja orientacia je Trampling a Ballbusting, Zenske topanky a podobne.
    Zijem uplne normalny zivot, praca, kamarati, priatelka, proste vsetko ako ma byt. Nikto to totiz o mne ani len netusi. Drzim si to ako svoje obrovske hlboke osobne tajomstvo, lebo mam vazny strach s reakcie okolia. Som presvedceny ze by to nikto nepochopil. To to je moje prve verejne priznanie k tomu, ale jedine, co mi dovolilo to tu spomenut je anonimita.
    Niekedy ma to vazne zoziera, abcas si poviem ze ja niesom normalny a je mi zo seba zle, ale su chvile ked tomu vobec neviem odolat. Ale velmi mam rad aj klasicke milovanie s svojou priatelkou. Stve ma ze to o mne nevie, ale som presvedceny ze by to nepochopila. A stratit ju urcite nechcem. Parkrat som jej to tak jemne naznacil, ale zakazdym to brala, akoze sranda. Fakt si nemyslim, ze by som bol nejak dusevne naruseny, lebo v zivote ako takom vobec problem nenam. Mam proste len takuto "uchylku" Tiez som trampling a ballbusting neskusal nazivo, a urcite ohladom toho asi ani nijaku neoslovim. Nemam na to. Tak tolko moja verejna spoved....
    Kto by nevedel o com je ta moja uchylka ak www.Cucciolo.com, alebo www.trample-net.com
  • 10. septembra 2005 19:01:25 CEST
    Je to aj inzerat aj otazka, pretoze ma niekto s uz podobnou skusenostou moze presvedcit o mojom hlbokom omyle. Ak to prezijem, potom budem mudrejsi aj ja.
  • 10. septembra 2005 18:43:00 CEST
    Hmm, a to je inzerat, alebo otazka? Pokial tomu veris Ty, ze Ti to pomoze, a to je hlavne, tak v com je problem?