8. októbra 2010 8:08:23 CEST
:-) B_J : Teší ma, že tu niekto pozná Betain HCL a MMS (obe mám doma)...
All : Mne sa páči aj piss, aj kaviár... mám rád ten pach a chuť spomínaných vecí...
(ak sú zo ženského, alebo môjho zadočku). K veci... zaoberám sa zdravým životným štýlom, moja strava je na úrovni, nepo(u)žívam žiadnu chémiu v potravinách, ani v kozmetike, primerane športujem (beh na čerstvom vzduchu 3 krát týždenne, 2 krát týždenne posilňovnňa - tréning celého tela), pijem kvalitnú vodu, každé ráno stredný prúd svojej uriny, každé dva týždne si robím urinový klystír (ktorý nie je niekoľko násobne účinnejší ako obyčajný "soľný klystír"), a množstvo iných vecí (z prevencie nie pred možnými vedľajšími účinkami kaviáru, ale proste preto, lebo chcem byť taký zdravý, ako zamýšľala príroda), takže sa starám... a to je podstatne dôležité, preto sa nebojím. Aj keby som niečo "chytil", dostal by som sa z toho jednoducho. V najextrémnejšom prípade hladovkou (s ktorou už mám skúsenosť). V podstate ale nie som extra "konzument"... čo sa kaviáru týka (lebo rizikový je v podstate len on...) stačí mi ho mať na tele, v puse...ale nemusím ho jesť...stačí mi to, čo ostane na jazyku po jeho vybratí z úst...to si vychutnám...
. Mimochodom, skúšal som to len na sebe... Ale jedna perlička...práve teraz idem napísať svojej priateľke mail do práce, kde sa jej priznám čo ma vzrušuje...
... potom môžem stručne referovať (aby som nebol príliš off-topic), ako to vzala... sme spolu vyše mesiaca, a minule mi v bare povedala (už neviem ako na to došlo, o hovienkach sme sa nebavili...): "Asi pred rokom mi napísal nejaký muž, že ho vzrušujú hovienka...zvláštne, nie ?
"... Mal som čo robiť, aby nevidela ako som očervenel...Takže som ju hneď objal, a povedal jej : "Psst...ešte Ťa niekto bude počuť, a čo si pomyslí...?". Už asi viete, kto bol ten "hromadný rozosielač" spomínaného mailu...
...