9. septembra 2010 13:59:57 CEST
Submisivny s mnohými skusenostami som navstivil po prvy krat a zaroven aj posledny Andy privat v Trencine.Prvym prekvapenim na zaciatku bola domina Nelly ktora na internetovych fotografiach vyzera na 20 v skutocnosti vsak na 45.Dalsim mojim prekvapenim na private bol privelky ruch v celom dome kde sa premavali mlade dievcata a robili dost velky hluk takze sukromie tam v ziadnom pripade nepripada do uvahy uz som ani nemal chut nieco riesit s dominou ale uz ked som tam bol tak som to riskol nie vsak s velkym potesenim.Este som sa nestihol spamatat a v rohu izby som objavil malu kameru ktoru by si vsimol aj slepy.A radsej som si pohol a predcasne ukoncil navstevu tovarne na peniaze.Čo sa tyka kvality sluzby tak ako domina mohla ukazat aj nieco viac ako mavanie bicikom.Ak si planujete cestu do Trencina len kvoli podobnej skusenosti tak osobne odporucam radsej si to rozmyslite.Milan
19. septembra 2010 8:52:43 CEST
No tak ty si poriadny dilino som DOMINA par rokov a pracovat v TRENČINE je snom kazdej kvalitnej Dominy ved vybavenie a uroveň je tam jedna z najlepších na Slovensku.A tie tvoje dristy o Cameras system su BLUDY/Parkovisko je monitorovane/ostatne nie Pa
15. septembra 2010 2:59:32 CEST
tschman (10)
10.05.2010 @ 18:59 domina morigen
navstivil som privat v TN, naozaj fajnovo zariadeny rodinny dom.Domina ma privitala vo dverach(oblecenie ako na fotkach na zafo.sk).po zakladnej hygiene nasledovala lekcia,poctiva hodina,vyhovela vo vsetkom na com sme sa dohodli.Po telefone sme dohodli aj kaviar, z toho nakoniec nic nebolo,lebo sa jej "zevraj" nechcelo.kazdopadne celkova dominancia je dobre hrane divadielko,ktore mi vsak vyhovuje.hodnotim 8/10
ok takze ty si asi domina Morigen ktoru sme vyhodily alebo jej otrok..vybavene
12. septembra 2010 6:50:42 CEST
mozem sa stotoznit s kolegom co pise o Madam Lexus, mlada slecna co by chcela robit Dominu ale ma k tomu hodne daleko, ponuknut s oblasti nema co , remeslo je pre nu neznama a robi len to co asi niekde pocule, nehovoriac ze nema priestory, ani neake pomocky, chcela by len zarabat a je chudobna ako kostolna mys, ani spetne zavolat nevie -lebo nema krdit !!!
11. septembra 2010 21:01:20 CEST
Ty co za bludy pises tu?mne sa NIKDY nikto neotocil vo dverach a vsetko co tam pises je jedna velka phichovina a kurvicka je asi tvoja .............,ara co pises.
11. septembra 2010 5:24:42 CEST
No k veci citatelia....Chodim na Andy privat dost casto,Kamerovy system na ulici ma v Anglicku /kde som dlho zil/ kazdy dom takze vadi len uchylakom a mozno konkurencii v tom ma Domina Kristina pravdu...V okoli som skusal aj ine dominy Prievidza,Zilina--nikdy viac prostredie o nicom ,pristup najhorsi a pomocky ani nehovorim takze tolko ospevovany a ohovarany Andy privat bude u mna vzdy No.1
10. septembra 2010 14:50:46 CEST
Pojdem k veci..som znama ako Domina Kristina,bohuzial uz nepracujem z rodinnych dovodou.Na dome je vzdy 1dievca na klasiku a obtyzden Domina/Nelly/. Diexqx tvoj dnes zalozeny nick a hned utok na S/m studio v TRENCINE NASVEDCUJE ASI TO ZE PISES O NAS budto na ziadost inej krachujucej dominy alebo si krachujca domina zalozila tento Nick......Ak ti vadi viac dievcat staci povedat pri objednavani a Domina ti to zabezpeci...Ak neroznas kameru od priestoroveho cidla /ktore ma dnes kazdy dom/tak si malo inteligentny..ZBYTOCNE OHOVARANIE znaci to ze asi toto pise konkurencia..... tschman o tebe neviem ale nevadi Kamery su na Parkovisko apropo mal niekto problem ohladom zaznamu ku ktoremu mam pristup len ja ,ak ano nech sa ozve urcite nikto nemal....A nabuchany chlap je co??/mame SBS na telefon takze asi si zase strelil CAPA.....Myslim ze zaverom napisem KONKURENCIA ZASA SKUSA NIECO CO JEJ NEVINDE...........uf aj negativna reklama je reklama
9. septembra 2010 23:30:18 CEST
diky za pozityvne info, určite to zvažim a dufam že ma to posunie dalej, lebo fakt natrafit na nejaku "čupku" v začiatkoch nie je bohvie čo
9. septembra 2010 22:18:59 CEST
Diki za podelenie sa so skusenostami z TN. Uz viackrat som uvazoval, ze by som tam zavital. Vela skusenosti nemam, ale parkrat som uz u domin bol a vzdy to bolo v sukromnom byte. Z velkych "firiem" ako je v TN mam obavy. To co ste popisali je presne to, co by ma odradilo.
pre neoAC: u Lady Barbary som bol pred 2 rokmi pomaly a spokojnost. Diskretnost, citil som sa dobre. Aj ked som nebol narocny co sa tyka praktik a aktivit, presne vedela co treba robit a bolo vidiet ze ma skusenosti. Podla nastrojov, co tam mala, urcite by sa dali robit pestrejsie veci ako som pozadoval ja :)
Odporucam. Ak sa k nej rozhodnes ist, verim ze sklamany nebudes.
9. septembra 2010 19:15:58 CEST
No tak takéto niečo fakt človeka nepotesi. Máte skúsenosti aj s inými dominamy na fóre ? Tiež sa chistam nejakú navštíviť o dvoch viem že patria na Slovensku ku spici.
Poznáte niekto Lady Barbaru? Ak hej môžete my niečo k nej povedať- prístup, profesionalita, diskretnost. Chcem ísť prvý krát tak nech má prvá skúsenosť hneď neodradi
9. septembra 2010 17:04:51 CEST
No prečítala som si Vaše príspevky...v pohode,pokiaľ idete na privát tak to tak funguje...zarazil ma ale fakt, že domina Nelly je stará raketa...pokiaľ mám skúsenosti a nieje ich málo, málokedy u mladej dominy najdete kvalitu....alebo si myslíte, že staršia žena nemôže,alebo už nemá nárok byť dominantná?
9. septembra 2010 16:57:10 CEST
mam podobnu skusenost.najskor som chcel skusit "dominu" Lexus...mlada kurvicka,ktora o SM nema ani paru...otocil som sa medzi dverami...
druhy pokus Nelly...stara raketa,mozno nebudem daleko od pravdy ked napisem ze minimalne polo romka.no isiel som hore:prva otazka,citujem: no co chces? vravim si, dam tomu sancu.potom do toho vbehla dalsia slecna,ze ci si ako nelly nejde zapalit...tak som sa zdvihol a isiel som prec.podotykam,ze dom je pod kamerami,uz pri brane ta natacaju, dokonca sa mi stalo ze pri dverach si ma chcela slecna odfotit...
ako vrchol vsetkeho bol nabuchany chlap ktory tam vsstko sledoval..jednoducho : NEDOPORUCUJEM !