Forums » Nekategorizováno

Darčeky

• 1. novembra 2010 11:06:31 CET
    Blížia sa vianoce a ešte stále neviem, čo mám kúpit Pani pod stromček. Poradí niekto?
  • 1. februára 2015 14:04:33 CET
    Myslíte jentak a nebo k něčemu jako k Vánocům? Jinak nedoporučuji parfém, pokud neznáte její vkus. Stalo se mi to a ten parfém, no nevím, co s ním a docela drahá značka. Jen mně to přijde jako sladká líbivka.
  • 27. decembra 2012 13:50:29 CET
    tiež ste sa tieto vianoce takto vytešovali

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qxfTQjH8n4M#!
  • 4. novembra 2010 13:31:16 CET
    Mja rada : od srdca,z lásky a bude to jedno čo tvoja Pani od teba dostane. Ja osobne sa tešim každej drobnosti ked viem že je to od srdca a nie z povinnosti. Vela štastia u vyberu darčeku. Sofi
  • 4. novembra 2010 7:56:40 CET
    Ber to ako "Kainovo znamenie".
    Ale citaj poriadne! Pisal som, ze DOCASNE tetovanie. ;)
  • 3. novembra 2010 23:01:16 CET
    Tetovanie? Zas si robis zo mna picu? Rob si picu z plasteliny, nie zo mna. Aj tento raz to neberiem ako osobny utok... srandujem ;-) Musim uznat posledne prispevky ma rozosmiali
  • 3. novembra 2010 21:16:51 CET
    Madamme: Pokial budes brat vsetky darceky stylom, ze maju sluzit k naprave nejakej negativnej vlastnosti, tak to nedopadne dobre... Hodinky, ako spominal Peter32 by potom mohli znamenat, ze je nedochvilna. :D
    Celkom sranda by mohla byt taka ta zamykacia klietka na penis (a.k.a. muzsky pas cudnosti?) a dat jej od nej kluc. Ale uz vidim, ze tu zacnete pisat, ze ked uz kluc, tak radsej od auta, alebo od domu. :D
    Myslim, ze dost zalezi aj na ich vztahu. Ak je to len na urovni submisiv - domina, tak by to malo byt asi len v tejto urovni. Ak su nejako spriazneni aj v sukromi, tak pre mna za mna bars aj daky parfem, kozmetika a pod.
    Hmmm, ale teraz som dostal fajn napad... Zasa zavisi od formy ich vztahu - co tak docasne tetovanie na sposob "Majetok Pani XY"? Alebo "Sluha Pani XY"? Nech je kreativny... :)
    Alebo hned aj dalsi napad - co tak daky masazny gel/olej, bars aj s afrodiziakalnym ucinkom? Damy, ktora z vas by zavahala, keby vas niekto chcel poriadne pomasirovat?
  • 3. novembra 2010 20:29:56 CET
    Nuz ano, potom darovat sperk by mohlo znamenat, ze je skareda a nutne potrebuje vylepsit, knihu by mohlo znamenat, ze ma medzery vo vzdelani a dovolenku ze jej ma po krk
  • 3. novembra 2010 20:08:02 CET
    Ja som bol tiez v tomto smere pouceny :-) tiez mi prislo ze kupit niekomuz hodinky je velmi vkusny darcek. Takze tuto myslienku som len posunul dalej, ale myslim si ze keby clovek chcel tak vo vsetkom najde takyto negativny skryty vyznam. Ved trebars ked by muz kupil zene parfem tak by mohla sa urazit ze mu smrdi, ale s tymi hodinkami som to pocul viac krat
  • 3. novembra 2010 19:19:49 CET
    Aha, to dava zmysel :-) I ked, takto darovany darcek s nejakym podprahovym odkazom, to sa mi nepaci.Ked ma niekto s niecim problem, treba to povedat na rovinu. Kedze ja takto manipulativne nerozmyslam, pravdepodobne by ma narazka na nedochvilnost ani nenapadla :-) Ale poznam typy ludi, co hladaju skryty vyznam aj tam,kde nie je. To potom nevysvetlis, ze si tym slovom /vetou / darcekom nic nechcel povedat :-) /iba proste - zalezi mi na tebe :-)/. Mne by pekne hodinky nevadili. Ale beriem na vedomie :-)
  • 3. novembra 2010 12:06:27 CET
    ja ta plne chapem. Ako si spravne napisal je to niekedy problem aj v beznom zivote a u blizkych zistit po com tuzia a co sa im paci(preto som ti aj napisal, ze komunikacia je velmi dolezita, lebo mne sa takto takmer vzdy podari zistit aspon priblizne co by to malo byt).
    Ak ti to ale naozaj nejde tak si vsimaj, ak nosi tvoja Pani nejake sperky, tak nic nepokazis sperkom pobonym tym co nosi. Osobne si myslim ze ziadna Dama neodmietne krasne topanocky(len treba vediet jej velkost),parfemik ako napisala Madamme je fajn-ale ked netrafis vonu je po care darceku). Alebo ak ma u seba nejake dekoracie interieru-tiez je to celkom fajn napoveda...
  • 3. novembra 2010 11:44:13 CET
    Vies u niektorych skromnejsich a narocnych ludi je tazko zistit co sa im naozaj paci. Mam vsak svoje triky, ale nie na kazdeho zaberu :( Napr. moja sestra je jednou z nich, ktoru poznam 25r. A aj Pani je jednou z nich, ktoru vsak poznam iba 2r. Pre svoju Pani mam zopar napadov, ale su trosku riskantne. Mozno naozaj nieco robim zle a preto som vytvoril toto forum, chcel som zopar napadov.

Toto forum nie je moje, ale kazdeho! Dufam, ze vplyvom tohoto fora budu tieto Viaoce o nieco stedrejsie aj v oblasti BDSM.
  • 3. novembra 2010 7:23:27 CET
    vo vacsine pripadov kupujeme hodinky cloveku ktory meska, preto su hodinky nevhodne lebo to je ako poukazanie na to ze dotycny niekedy meskal.
  • 2. novembra 2010 22:44:00 CET
    Suhlasim s Madamme. Mal by si v prvom rade poznat co sa Panej paci, co ma rada, co ju potesi- to je podla mna najlepsie voditko pre to, aky darcek jej kupit.
    A ak to nevies je to chyba. komunikacia je velmi dolezita v BDSM vztahoch a tak aj vzajomne poznanie sa.
  • 2. novembra 2010 21:48:03 CET
    Preco su nevhodne hodinky? Necham sa poucit
  • 2. novembra 2010 10:42:25 CET
    v prvom rade by si sda mal zamysliet nad tym aky je vas vztah.
    pokial je to "vztah" koli peniazom tak jej kup cokolvek hlavne nech je to drahe. Pokial je s Tebou koli citom tak ju potesi aj drobnost. A tam uz mas potom viac moznosti osobne si myslim ze najlepsie je dat nieco v com je kus Teba cize ked jej trebars vyrobis sperk alebo napises basen alebo nakreslis obrazok tak by si ju urcite mal potesit, taktiez nic nepokazis dobrou knizkou alebo CD s jej oblubenou hudbou pripadne nejakYm peknym filmom.
    Taktiez ale musim suhlasit s Madamme ze hrnce, eroticke pradlo a pomocky su vyslovene nevhodne a este by som tam pridal ze su nevhodne hodinky.
    Osobne by som ale volil radsej cestu drobnosti ale od srdca.
  • 1. novembra 2010 22:57:08 CET
    Jednoduchá odpověď od doby, kdy Féničané vynalezli peníze :-)
  • 1. novembra 2010 19:03:52 CET
    ak ti na nej zalezi,tak si si urcite vsimol, co ma rada, co sa jej paci. Mozno ma rada parfumiky, nic sa nepokazi zlatym sperkom a mozno ju potesi dobra kniha. Lacnejsia variata su vonne sviecky, pekna bizuteria. Knihy nie su drahe. Hlavne ziadne hrnce, eroticke pradlo a pomocky. Ma to sluzit jej, nie tebe. Potesit a rozmaznavat.
  • 1. novembra 2010 18:52:11 CET
    Na Pani mi zalezi, takze na ceny sa az tak nepozeram. Urcite by ju potesilo aj nieco skromnejsieho, len neviem ako na to
    Najlepsie by bolo ziskat kontakty na jej kamosky, ktore poznam. Ale to by bolo trochu divne, kebyze to od nej vypitam
  • 1. novembra 2010 15:00:29 CET
    To zalezi od toho,kolko chces investovat