Forums » Nekategorizováno

subinka v uplnych začiatkoch

• 3. novembra 2010 19:50:19 CET
    ahojte volam sa edit a mam 16 rokov... uz asi rok ma zaujima BDSM :) len by som chcela pocut vas nazor na to ze ci to nie nie zvlastne ked ma taketo nieco laka ked mam len 16?? sama niekedy rozmyslam nad tym ako ma moze vzrusvoat predstava ze som sputana alebo ze dostavam na zadocek bicikom ale su to neskutocne silne pocity ktorych sa nedokazem zbavit... :/
  • 10. novembra 2010 22:20:33 CET
    Aha, no nieco na tom bude... ja by som vsak subke.edit pripomenul, ze kazdy je jedinecny, ako to tu uz niekto napisal. TAKZE NIE JE POTRBNE SA ODLISOVAT OD INYCH LUDI. Su ludia, ktory ziju x rokov istou ideou a az neskor sa zobudia. Ja vychadzam z vlastnych skusenosti. Kolko ludi tolko chuti...

tarantity, damnit, Quiet.Guide... Vy mate na to aky nazor?
  • 10. novembra 2010 21:53:15 CET
    .....citat....

ahoj :) mam 16 :) a mam taku istu otazku a tuzby ako ty :D tiez mam niekedy taky divny pocit ze akoze mat chut byt kurvickou nejakeho pana :) ale zistila som ze ked sa uz raz niekto s takouto orientaciou alebo tuzbou narodi uz sa to neda zmenit :D a vlastne mi toani nevadi :) aspon sa niecim odlisujeme od ostatnych "obycajných báb " :P

.... je to relativne neskodnych par slov, ale naozaj je to pohlad zo zlej strany...
    dalo by sa to teraz rozoberat z XY pohladov, co sa mi v tuto hodinu uz nechce, ale mal by si to tam vidiet...

....v rozpuku tela, mysle, ducha
    ....odlisit zachcelo sa jej telu
    ....po fackach osudu, mlci sta mucha
    ....stratila tuzby,sny a vieru...?!...
  • 10. novembra 2010 21:32:39 CET
    Jj ok :-)
  • 10. novembra 2010 21:28:44 CET
    Prepac, zabudol som ti podakovat ;-) A nie neplatia tu ziadne pravidla. Je jedno ci si submisivny, alebo dominantny. Si stale len clovek. Viem, ze si sa pytal iba obrazne.
  • 10. novembra 2010 20:58:54 CET
    Mas pravdu. Venujme sa teme Sisi si tu uz robila starosti, ze tu sposobila roztrzku, pritom tu polozila iba nevinnu otazku. A bolo tu iba zopar nezhodnych nazorov.

Sisi takto to uz niekedy byva... vitaj na www.domina.sk

Ale damnit, mam taku malu otazku. Preco si myslis, ze subka.edit to zacala brat zo zlej strany? Ja ako zacinajuci subik som mal podobne problemi, preto som sa tu zaregistroval. Ale inac tak ako iny vanilkac tuzim aj po normalnom vztahu.
  • 10. novembra 2010 20:03:03 CET
    Páni, miesto toho aby ste tu riešili veci, či skôr diskutovali o téme sa tu venujete pičovinám (prepáčte mi tú priamosť) . Nikto z prítomných v téme si nevšimol skvelý postreh Quiet.Guide, ktorý poukazuje že jednoducho subka.edit to začala brať z nesprávnej strany...a myslím že práve VY by sme boli zrelí na to aby ste jej to ozrejmili...
    Ja ďakujem za príspevky čo ste mi napísali ako odpoveď na môj príspevok, aj ked vo viacerých sa nezhodneme, ale o tom je život
    • 5 posts
    10. novembra 2010 18:21:34 CET
    Skor ako to tu skonci ako na ostatnych forach kde si par ludi zacalo vymienat nazor medzi sebov nazad k teme . Odznelo tu vela prispevkov doplnenych aj skusenostami. Urce zaujimave. ma zakladatelka fora este niake otazky ? ci rad by este niekto k napisanemu dodal ?
    • 6 posts
    10. novembra 2010 16:23:55 CET
    K tvojmu príspevku z minula, som chcel ešte dodať, že damnitovy som napísal vlastný nazor, ktorý som si sformoval nielen z D/s oblasti, ale tiež z potreby a dovednosti, ktorú mi ozrejmilo rokmi štúdium vš. Ale inak dík, si milý.
    • 6 posts
    10. novembra 2010 16:15:44 CET
    Myslím, źe toto patrí k téme, aj keď to nie je len pre subinky, ale pre vśetkých:

( Smiešné...?! ) Može byť napríklad aj to, ak sa niekto chce vyťahovať alebo dávať mementá druhému len preto že je "tu" sex. "dominantný"?
    Znova sa zabúda na sociálny rozmer človeka. Ten fakt, že erotické potreby a socíalny profil (ašpirácie) človeka sú v kontraste. Chcete niekoho súdiť podla profilu? Popálite sa. Podla veku? Ani to nemusí byť kritérium. Chcete súdiť podla výzoru? Podla farby pleti? Aj to je zradné. Sme prekvapení, že toto povie nacionalista? Zase zrada, zase sme v údive. Chcete súdit podla politickej orientácie? Opať omyl. Navyše hrubá facka do tváre demokracie. Robiť závery o niekom na internete, no.. prinajmenšom riskantné. Tak kde teda sú tie pravé merítka človeka? Existujú nejaké 100% záruky? Poviete azda, veď on chodí tam a tam, stretávam sa s ním na takých a takých stretnutiach? Lenže.. pravé dôvody, prečo ste sa stretli, vie len dotyčný. Napadne vás napríklad odsledovať mieru intelektu u druhého? Aj ten može byť zneužitý proti vám. Je to láska? Aj tá moźe pominúť.
    Existuje vobec teda nejaká relevantná záruka? A čo tak vlastný rozum, a zdržanlivosť, vlastná trpezlivosť? Schopnosť citlivo posúdiť fakty, a odmietnúť nepravdy...

Aj keď, stále je tu vášen a srdce, a tie sa posúdíť, naučiť ani ovládať nedajú...:)

Týmto príspevkom nechcem nikoho strašiť, ani odradzovať, skor pomôcť a motivovať, tým že poukážem na riziká, tak, aby sa im dalo vyhnúť.
    Snáď to pomože a povzbudí tých, ktorí to potrebujú.
  • 10. novembra 2010 15:52:24 CET
    Ked nevies ake mam skusenosti, odkial vies ci som pisal "cez seba"? Ked niekomu napisem nieco co som tu cital, tak tam dopisem "CITUJEM", alebo sa odvalam rovno na prispevok s ktroym suhlasim. Ano priznavam to co sem pisem je skola a vychova jednej Dominy s ktorou sa stretavam. Ale su v tom aj moje skusenosti. Skoda, ze sa nerada angazuje vo forach. Ta by tu viacerim vytrela zrak Raz mi povedala "Neskus tu nikomu radit, nech sa trapia, aby vedeli co to je" Teraz aj lutujem, ze som neposluchol.

Mimochodom ak odhadujes skutocny profil cloveka podla profilu nicku, tak robis zakladnu chybu. V skutocnosti som na tejto stranke zaregistrovany viac ako 3 roky a nie 3 mesiace (ako to vidis v mojom profile). Za istych okolnosti som si musel zmenit nick, podrobnosti tu nebudem rozpisovat.

Spominanej Pani momentalne patrim, takze nemam dovody ukazovat sa tu. Ak dovody budem mat tak si podam inzerat...

ALL: Co sa tyka slova "uchyl" tak to je podla mna silne a skarede slovo a obzvlast na ludi, ktorych tu poznam. BDSM+ mi pripada krajsie Uchylaci su pre mna nasilnici, vrahovia... teniskovy fantom... atd.
  • 10. novembra 2010 12:28:46 CET
    nechcem ti kazit radost, ale na to aby si sa odlisila si budes asi musiet najst nieco ine.. ;)
    • 7 posts
    10. novembra 2010 9:48:36 CET
    nooo.. a ja mam pre takýc spravne slahnutích nejaku slabost.. a celkom rada sa k nim niekedy pridam.. pripadne podriadim..:-)
    • 7 posts
    10. novembra 2010 9:34:31 CET
    Ty máš ako subík komplexy?Tak sa mi to javí z Tvojho príspevku.
    Je smiešne,ked"kura radí sliepke",pozri si kennyho profil.Neviem,kolko má v reáli odžité a aké má BDSM skúsenosti,len si uvedom,že nehovoril cez seba/neodovzdával vlastné skúsenosti/,ale len opakoval,čo v tomto fore bolo už viackrát napísané a to dokáže každý,hlavne ked chce na seba upútať pozornosť.Velmi rád ho spoznám osobne a ked ma presvedčí,že vie o čom hovorí,aj sa mu ospravedlním.
    sisi-všetko je Oki,Ty za nič nemôžeš,to len my sme tak "úchylne pošahaný"
    • 5 posts
    10. novembra 2010 9:12:13 CET
    je mi luto ak som sposobila nejake rozpory alebo hadky... nakukla som na tuto stranku pretoze mam obcas take "uchylne" chutky.. aj ked len vo svojej fantazii.. chcela som vediet ci ma take pocity este niekto.. a ci je normalne co vobec citim a pocitujem....pripadne ci niekto nieco take aj v skutocnosti uskutocnuje... dakujem vsetkým za dobré rady a rada odpisem aj na sukromnu postuuu...pekný den
    • 5 posts
    10. novembra 2010 7:18:26 CET
    Tak se tu snesla vlna ostré kritiky na kennyho1 za jeho rady sisi. netusim kde ty vidis kritiku za rady . Ja vidim lem kritiku za nasledovne :Ludia vedia byt zli. Nehovoriac o tom, ze je tu plno uchylov ako som pocul.uchylaci sme tu vsetci takze si treba davat pozor pri popisovani ludi obzvlast tu na fore .
  • 10. novembra 2010 0:50:15 CET
    Tak se tu snesla vlna ostré kritiky na kennyho1 za jeho rady sisi. Přitom neradil nic jiného, než co radili jiní lidé subce Edit. To mi přijde opravdu velmi, velmi podivné. Je tomu snad proto, že radit mohou, dle jakýchsi obskurních bdsm pravidel jen dominantni?? Že když někomu něco poradí submisiv, překračuje tím meze, které jsou mu jakožto submisivovi vymezené? Hm, opravdu, velmi, velmi zvláštní. A podle mých osobních standardů navíc zcela nepřijatelné.
  • 9. novembra 2010 23:44:09 CET
    aké básnické črievka (o) sa tu objavujú pekná to predstava poučiť sa na cudzích chybách ale..... keby to bolo také jednoduché tak by sme ako ľudský rod boli vývojovo niekde úplne inde ako sme. Bohužiaľ dokážeme sa poučiť hlavne na vlastnej koži. Máme tendeciu pochybovať o dobre mienených radách iných ktorý už okúsili na svojej koži :-))) z vlastnej skúsenosti
  • 9. novembra 2010 22:15:37 CET
    ....

....nadarmo kričia :"Pozor Daj!"
    ....šetri si svoje krehké vnady
    ....neskoro riť biť...zhasol raj
    ....kdeže sú teraz dobré rady..?

:-))
  • 9. novembra 2010 21:38:14 CET
    Neboj sa! Si normalna! :)
  • 9. novembra 2010 20:59:30 CET
    devianta stretnes hocikde, ci u tu ale bo medzi vanilkacmi, ved co ine sa da povedat o cloveku co znasilni zenu aj ked je vanilkac. A myslim si ze prave zo zamerania tychto stranok je jasne uz u subikov ze si budu davat pozor komu sa nechaju dobrovolne sputat, nemyslim si ze by do takej akcie isli bez akejkolvek dovery
    • 6 posts
    9. novembra 2010 20:44:23 CET
    dakujem.. budem si pamatat.. a slibujem ze si dam pozor..
    • 7 posts
    9. novembra 2010 18:26:05 CET
    No tak prepac, ze som sa zle vyjadril Zavisi to vsak od toho co je pre teba uchylka Ale mal som na mysli inych uchylov... Nepocul si o kocke na facebooku, ktora sa zoznamila so svojim vrahom? Takych by som najradsej popravil osobne. Toto je vsak diskretna stranka, takze pochybujem ze by sa objavila v televiznych novinach.

Co sa tyka toho o com som pocul: z jedneho suba sa vyklul dominant a zmlatil Dominu... sub pichol Dominu nozikom do nohy, vraj sa vie odbavit iba ked vidi krv... atd. To som pocul od jednej Dominy. Jej sa to nastastie neprihodilo.

Teraz sa urcite na mna hnevas, ze tu iba strasim novacikov... nestrasim iba varujem. Ale vsimol som si ze dominanti, alebo Dominy skripu zubami pri takychto strasakoch
    • 7 posts
    9. novembra 2010 17:50:15 CET
    opatrnosť nikdy nie je dosť , hlavne čo sa týka začínajúcich subiniek.Ako sa hovorí radšej dvakrát meraj a raz rež a v bdsm to platí 3 krát ked sa človek sklame raz to možno prežije ale ked sa sklame 3 krát tak to je už zlé.Má to vpliv na další jeho život!
    • 7 posts
    9. novembra 2010 17:43:13 CET
    Naši český bratia si toto oslovenie úplne privlastnili a mne sa osobne tiež páči,nemyslíš náhodou deviantov?
    A sisi veru nie je malé dieťa,aby si ju poúčal,možno by Ti mohla byť mamičkou
    • 5 posts
    9. novembra 2010 17:24:10 CET
    Samozrejme, ale bud prosim ta opatrna. Ludia vedia byt zli. Nehovoriac o tom, ze je tu plno uchylov ako som pocul. Prezeraj si aj ostatatne fora, ktore ta zaujimaju a vsimaj si, ktory dominant ako pise (to vela o cleveku napovie). A mozno si ta nejaky dominant najde sam, tak ako mna nasla jedna Pani, ked som tu bol novy. Precitaj si prosim ta posledne dve strany tohoto fora. Hlavne Arielin prispevok 04.11.2010 @ 00:50