18. novembra 2010 10:50:11 CET
Absolutne s tebou súhlasim. Uz davnejsie som chcela na tuto temu napisat protest. Je to stránka Domina.sk a neustale mam na ociach zeny! Mne sa pácia muzi, nie zviazane, ponizovane, ponukajuce sa zeny! A tak mi to tu potom pripada ako stranka pre Dominantov a nie pre Dominy.
20. novembra 2010 16:50:48 CET
aké fotky tu sú a aké nie sú. Ak si chcem pozrieť niečo šteklivé, mám na to množstvo iných stránok.
20. novembra 2010 10:25:27 CET
nepochopil som naozaj nominácie na "Fotku mesiaca" ale prosím pozri si moje v galérii.
Je to to, čo tu podľa teba má byť?
18. novembra 2010 23:41:16 CET
...trosku ta poopravim, tato stranka nie je urcena iba pre dominy, ale pre vsetkych bdsm zalozenych, ..ten nazov je preto, ze je lahko zapamatovatelny. Je to stranka pre vsetkych a nie len pre niekoho. Aj ked uznávam, ze niektore kreatury by tu byt nemali :-) ..plus to, ze by mohlo byt viacero kategorií na fotky mesiaca, aby sa vyhovelo sirsiemu spektru
18. novembra 2010 12:51:37 CET
naj hlaska v roku 2010,potom by to mala byt stranka pre dominantne a submisivne zeny ked je to domina.sk,este raz blbost roka
18. novembra 2010 11:38:11 CET
Hm. Tak mame uplne odlisný názor. Ja preferujem zviazaneho muza, ale nie zeny. Preto som pisala ze sme na stranke,ktorá patrí dominám a nie dominantom.