Forums » Nekategorizováno

CZ forum financni otroctvi

• 18. decembra 2010 10:03:58 CET
    zabúdate na to, že kde nie je dopyt, ponuka by nemala šancu. Ja sama money slave neriešim, ale akceptujem, a neodsudzujem, rovnako ako kaviár fisting a pod., ktorý zase podľa mojho pohľadu z bdsm nemá nič spoločné.
    Nechápala som to , kým som sa o tom nerozprávala z mužom, ktorý sám potrebuje byť finančným otrokom. Homosexuál, čiže ho zaujímali muži. Chlapík je priemerne úspešný muž, namotal sa na nehomosexuálneho muža, ktorý mu riešil elektroinštaláciu na dome. Veľmi túžil po tom, aby ním bol finančne zneužívaný, pričom mu to aj úprimne, samozrejme po opakovaných akože problémoch z elektrikou, kde platil za príchod, kedže už skutočne nebolo čo opravovať povedal.Nakoniec z toho vznikol vzťah, kde napríklad elektrikár v noci zavolal, zobral fešimu telku z domu, vypýtal si peniaze za odvoz a pod.
    Rešpektoval nepotrebné opravy, občas pýtal peniaze len tak. Trvalo to nejaký ten rok, ale elektrikár mal výčitky.Tak prestal reagovať.
    V každom prípade money slave bol z toho dlho nešťastný, pretože potreboval tento sposob poníženia. Vzrušoval ho pocit, že on trpí pre niekoho blaho. A vzrušovalo ho to aj telesne, nie len na úrovni mysle.
    Občas sa aj mne ponúkne nejaký money slave , je to pre mňa rovnako neprijateľné, ako sa niekoho vykakať ,ďakujem, neprosím. Ale neodsudzujem.
    money slave mi však príde viac o ds ako platená prostitútka, ktorá sa nazve domina a urobí nadržanému subčaťu po voli, podľa ním nadiktovaných predstáv.
  • 17. decembra 2010 21:43:24 CET
    moneyslavery podla mna ma pramalo spolocneho s BDSM. Suhlasim s nazorom footstera ze to praktizuju zeny ktorym je BDSM cudzie.
    Nikomu to nechcem brat, kazdemu podla chuti, ale vysielat signal: "Potrebujem aby si ma vydrziaval, inak chod kade lahsie..."- mne osobne nepride ako prejav dominancie.
  • 17. decembra 2010 17:59:57 CET
    Ak to zoberiem z pohľadu, že je kategória ľudí, ktorých to uspokojuje, nevidím v tom rozdiel oproti napríklad polohovým trestom alebo hraním sa na nábytok. Tam takisto poskytuje submisív pohodlie Dominantmému partnerovi, pričom sám si "užíva" nepohodlia a odriekania.
    Je to opať len o tom, že na všetko treba dvoch.
  • 17. decembra 2010 17:38:57 CET
    Zaraďuje sa medzi tzv. aktívne žobranie.
  • 17. decembra 2010 17:00:21 CET
    Dovolim si tvrdit, ze to s BDSM z mojho pohladu nemam nic spolocne. Praktizuju to zeny, ktorym su BDSM praktiky cudzie, hnusia sa im, ale rady by vysoky zivotny standard.-> Preto by chceli money slave...
  • 17. decembra 2010 15:30:31 CET
    Někdo holky, jiný vdolky... někomu to přijde jako zneužívání, jiného to vzrušuje a naplňuje (a vyprazdňuje mu to účet).

Když tak o tom přemýšlím - je to vlastně takové manželství
  • 17. decembra 2010 15:27:51 CET
    Finančné otroctvo je novofobý výmysel a zneužívanie.