Forums » Nekategorizováno

Uctievanie tela

• 24. novembra 2010 19:48:16 CET
    Tuto temu som este vo forach nenasiel a patri to medzi moje oblubene praktiky a rad by som sa o tom dozvedel viac, co k tomu este patri.
    Moje naj, naj.. najoblubenejsie z toho je uctievanie zadocku Dominy (ass worship)
    • 0 posts
    3. júna 2011 15:18:10 CEST
    garantujem svojim menom že je to telové maslo super...ak je dobré pre mňa a ja som náročná tak každú Dominu poteší...mimochodom každý produkt testujem na sebe
  • 14. mája 2011 18:39:22 CEST
    Nedavno som si zakupil tuto knihu a myslim, ze pre zaciatocnikov je tak akurat. Je tam toho sa ucit :O
    Potom moze prist na rad klasicka masaz, eroticka... atd.
    Ak sa mylim, tak by som bol rad, keby ma niekto opravil :)
  • 14. mája 2011 18:28:44 CEST
    No som zvedavy na to telove maslo, ktore som si u Vas objednal :)
    • 0 posts
    11. mája 2011 14:04:08 CEST
    http://www.meggi.sk/
  • 30. januára 2011 23:23:55 CET
    Čo sa týka masaží (pre Dominu)... poradí niekto? tipy a triky...
  • 21. januára 2011 3:14:31 CET
    Namasirujem ti cele telo kvalitnym kremom- mojou spermou. Najprv to ale musis vycucat.....
    • 0 posts
    20. januára 2011 16:45:42 CET
    Oholí mi nohy ale je prijemne ísť do pripravenej voňavej a bublinkovej vane ktorú pripraví pre mňa.Sviečka poteší a ma aj iné využitie tekutý vosk čo po nej zostane.
    • 0 posts
    20. januára 2011 16:33:55 CET
    Takze aj masaze a rozne prijemne hratky s telom k tomu patri... zas som sa nieco naucil Vidim, ze uctievanie tela je naozaj siroky pojem a nerobi sa to len ustami subika Este ma napada... ked je Pani napr. vo vani a kupe sa... tam ako subik posluzi?
    • 0 posts
    20. januára 2011 16:12:58 CET
    Je nádherne keď ma môj subík masíruje, natiera moje telo a ja sa nohou hrám s jeho penisom...a netreba k tomu básne ani ódu na radosť. On cíti že mi je dobre a je schopný minúť na moju pokožku celý kelímok krému a hladiť ma dlhé hodiny..som spokojná Domina a uctievanie tela milujem
  • 27. novembra 2010 6:38:31 CET
    to je v poriadku...:) či netrpíme a nevzdávame sa svojich prianí pre lásku k Panej? pre vlastné odovzdanie sa a snahu splniť čo vidíme na očiach? je veľa spôsobov, ako vyhovieť.

najlepším je čítať myšlienky, alebo proste počúvať Jej slová
    a v istých situáciách skutočne veľa slov netreba...
  • 27. novembra 2010 5:34:14 CET
    videl som výcvik otroka ked ani necekol a jeho pani bola spokojná viac ako keby recitoval ody a vynášal ju slovami do oblakou
  • 26. novembra 2010 12:22:48 CET
    a ešte jednu vec som chcel k téme a možno trochu od témy...ale jednoznačne si myslím, ako muž, že k uctievaniu patria slová...

Shakespeare to bol, ktorý povedal, že ak si muž nedokáže získať ženu slovami, tak nie je mužom.

a ako inak si tu môžu subíci a budúci otroci získať Pani, Ženu, ak nie práve pomocou svojich slov a vyjadrovania sa?
    len s úctou a fantáziou...
  • 25. novembra 2010 16:59:55 CET
    však o to išlo...Pani je prefíkaná a vie, že fantáziu treba rozvíjať a veruže sa nasmiala ako som tam kľačal pred nôžkou a narýchlo vymýšľal siahodlhé vyznania a dôvody prečo milujem ten a ten a z akého dôvodu
    uctievanie tela podľa mňa súvisí i verbálnym prejavom, pretože Ženy si zaslúžia, aby sme ich ospevovali a velebili...
    nemôžeš zredukovať lásku len na telesné prejavy:) teda, môžeš ale nebude to úplné a postačujúce...najmä náročným Paniam..
  • 25. novembra 2010 16:34:09 CET
    S tym by som mal asi trosku problem. Musim sa priznat, ze fantazia mi niekedy chyba. Ja sa radsej cinim bez zbytocnych reci. A tak narychlo kto vie co by som zapotil
  • 25. novembra 2010 16:04:57 CET
    zdravím Ťa, zaujímavá téma...

nie je mi cudzia, keďže mojej Pani záleží na tom, aby som uctieval jej telo, zvlášť pri nôžkach sa zvykneme všelijako baviť...

mal som za úlohu - keďže dobre vie o mojej slabosti pre jej božské nôžky - vyznať osobitne lásku každému prstíku a ináč, vyzdvihnúť jeho kvality a jedinečnosť..
    nasmiali sme sa obaja, každý prstík bol pritom prirodzene pobozkaný.
    A tiež som smel vybrať meno pre každú nôžku a volať ich po mene, keď mám tú česť sa dotýkať ich veličenstiev:)
  • 25. novembra 2010 14:54:04 CET
    Neurazaj! Uctievanie tela je velmi siroky pojem a uctievanie zadocku je len jedno z nich... som vsak zvedavy aj na ine. Patri k tomu este aj foot a pod. (aspon si myslim)
  • 25. novembra 2010 1:31:50 CET
    Teší ma,
    Moje meno je Miss slyvia koneh, Ako som šepkať mojej modlitby dnes večer a šiel do hľadania pekné priateľa na www.domina.sk som narazil na Váš kontakt, má myseľ a moje srdce mi povedal, že sa s vami spojiť, priateľstvo, priateľ, ktorý naozaj porozumieť jeho priateľ a podeliť sa o svoje pocity dohromady. Zdvorilo prosím prijmite mojej žiadosti, som presvedčený, že vzdialenosť alebo vek nikdy nemôže byť prekážkou, ale poďme sa milovať nás spájajú, pretože láska je most, ktorý spájal diaľke byť blízko pri sebe, budem posielať svoje obrázky môžete okamžite som dostal Vašu odpoveď na moju e-mailovú adresu
    [email protected]
    Vy v láske,
    slyvia
    [email protected]
  • 24. novembra 2010 23:19:51 CET
    Jednoduche. Klaknes si pred ako pises zadocek dominy a spustis:

O vasa vsemocna analnost!

Prosim ponizene o zhovievavost,

Ak som bol niekedy zly, tak prosim tento

ukrutny zadocek, aby ma potrestal !

Teda, toto si myslel nie ? :))