9. decembra 2010 1:00:34 CET
mam problem, a asi nie som jediny.. hladam si vsade mozne na forach dominu, s ktorou by som sa mohol aspon raz seriozne stretnut aby si ma mohla vyskusat a aby som jej mohol obcasne sluzit alebo uz ako by sme sa dohodli. Problem je v tom, ze bud chcu peniaze (co ja neuznavam), tie co nechcu peniaze zase neodpisuju, alebo odpisu, ze maju otrokov dost, niektore chcu poslat "milion" fotiek dopredu-nahe samozrejme a ak chcem aby aj ony poslali aspon jednu (ved aby sme boli seriozni),tak odpisu, ze momentalne nemaju v danom pocitaci a podobne..
Ano viem, ze s tym sa asi uz kazdy stretol, ale vedeli by ste mi odporucit serioznu dominu, s ktorou sa da aj dohodnut na podmienkach?
dakujem
12. decembra 2010 0:07:25 CET
Haluza vec co ty ces aby ti niekto odporucil dominu, to je uplne nerealne...
Ak hladas babu ktora s tebou bude robit SM musis si ju najst sam a pokial pises kazdej a ziadna sa neozve, tak je niekde problem, ja si nemozem pomoct, ale ja so SM a ani s babami na SM nemam vobec problem, proste ma to bavi, mam skusenosti a ked su sympatie...
V zasade ale nikdy nehladam sex..., ten mam doma... heh teda doma mama aj Sm..
To sa neda ze pocuj odporuc mi dominu zadara... heh, odporucit takto sa da iba nejaka domina za love... a tych je dost, ale kera je dobra.. hmm to ti nepovim...
A tiez ruku na srdce poznam par bab ktore robia SM, ale predsa im nebudem nikoho okrem seba odporucat :D.
A uz vonkoncom ti tu nikto neodporuci nikoho pokial ta dobre nepozna, vies uz aj keby som vedel o babe ktora by hladala suba na rozslapanie guli a ja by som si to nenechal, urcite by som tu nerozdaval jej kontakt a vobec nie niekomu koho nepoznam...
Alebo by som jej povedal pocuj... anicko poznam jedneho izidora z dominy, ten je uplne zufali roslap mu vajcia, ale aspon troches ho skasni :D, cak zadarmo ani kura nehrabe :))))
Jednoducho tak jak Ti pisali ostatny ak ces dominu- kamaratku s ktorou by si robil SM musis hladat a mat s nou nejaky vztah.. a ne len anicko vysvacaj ma bicikom... chapes...
11. decembra 2010 19:45:11 CET
....
...iba dve vety ku hratkam za looove
...chcel by ich prezit v bujarom osiali
...bez penez Bohusu...dostanes kulooove
...a gulky ostanu... sputane v kosiari
:-))
11. decembra 2010 18:15:50 CET
domina na odporučenie, dosť nešťastné riešenie, s tou dominou si nemusíte tzv. "sadnúť", okrem iného v praktikách, ktoré preferuje, a ktoré preferuješ ty, ak to chceš na objednávku, teda ako službu, obávam sa, že bez zaplatenia to nepôjde....
10. decembra 2010 0:26:24 CET
ja som to odporucanie myslel tak, ze ak nejaky otrok ma nejaku dominu, s ktorou sa stretava, a stretava sa s nou zdarma, lebo jej to tak vyhovuje, tak nech by mi ju odporucil, ak by chcel.. ja viem, ze ako to chodi, to co si mi napisala uz davno vsetci vieme.. su dominy, ktore to robia pre peniaze, a su dominy, ktore ak sa im clovek paci a ak sa s nimi da dohodnut tak to bude aj bez penazi..
9. decembra 2010 22:16:21 CET
Odhadujem, ze ty si uz tam, curacku.
9. decembra 2010 21:15:09 CET
Zato tebe by měli poslat na léčení na psychiatrickou kliniku, i když pochybuji, že by to tobě mohlo pomoci. Ale aspoň bys neobtěžoval jiné svým naprosto slabomyslným a ubohým projevem, když už se nezmůžeš na nic kloudného, jen na snůšku vulgarit.
9. decembra 2010 20:35:59 CET
Lina, teba by som poslal na odtucnovaciu kuru kurva na 3 roky, pod hrozbou odstrelu. Curak, co hlada dominu, ak niekto chce od teba foto, kde ti vidno curaka, tak je to kokot buzerant prezleceny za kurvu dominu.
a ked kokoti platia kundam zasranym za tzv "dominaciu", tak potom to tak vyzera. Plno tzv domin, ktore maju 20 rokov, chuja vedia a hraju dominy. Alebo 100kg pice, ktore inak neprinutia chlapa, aby sa vyzliekol a postavil sa im vtak.
9. decembra 2010 7:21:01 CET
Nikdo ti takovou dominu nedoporučí. Pokud hledáš dominu, se kterou si "dohodneš podmínky" a bude, tak rozhodně nepočítej s tím, že bys to měl zdarma. Tak jak to popisuješ hledáš službu za kterou nehodláš zaplatit a tak to nefunguje. Pokud bys hledal osobní vztah s dominantní ženou, tak potom ti nikdo nemůže doporučit ženu, která by o tebe měla zájem. Takovou bys musel najít a zaujmout sám a vybudovat si s ní vztah. No ano, jistě jsou i ženy, které nemají žádné finanční nároky a nehledají trvalý vztah, ale ty si svoje partnery pro hrátky vybírají samy a rozhodně nefungují na nějaké "doporučení".