Forums » Nekategorizováno

Otrokyne pre dominu?

• 15. decembra 2010 17:23:31 CET
    Myslíte si že na našom malebnom Slovenskú sa najdú aj otrokyňe pre mňa? Poznali ste /poznáte nejakú bi-otrokyňu?
  • 27. decembra 2010 14:31:33 CET
    z coho tak usudzuješ? Ja ti poviem. Nemáš žiadny argument na to čo som ti nižšie napísal a tak sa uchyluješ k úbohému osobnému osočovaniu. To je velmi smutné.
  • 26. decembra 2010 16:12:16 CET
    ráda bych vás madam poznala osobně je třeba si promluvit osobně a pak vám podnu knohám abych sloužila k vaši libosti
  • 26. decembra 2010 12:46:28 CET
    jonny = looser ;)
  • 23. decembra 2010 12:21:24 CET
    Vsak my sme tu vacsina FAKE identita. Myslis, ze ja sa na svoju fotku v profile podobam? Urcite nie, ale povaha tej postavicky sa trochu podoba mojej :) No z jednej strany mas pravdu... nikdy nemozes vediet s kym si pises. Ale ak si rozumny, da sa velmi rychlo zistit ci to osoba s ktorou si pises mysli seriozne. Ty si s nou pisal?

Mimochodom ja som sa nedal na otroctvo, preto lebo nemam babu na sex. Skor naopak... nieco mi chybalo. Je to moj zivotny styl. Jednoducho povedane chcem zenu pred ktorou nemusim mat tajnosti. Ako potom vysvetlis zenacov, ktory chodia za dominami za chrbtom svojej manzelky? Niektory tomu hovoria nevera, niektory odventilovanie. Mne je to jedno, nemam proti nim nic. ALE V KAZDOM PRIPADE SA TOMU CHCEM VYHNUT.

Mimochodom sa tu riadne odbocilo od temy. Nechajme "MistressAnnu" trochu vzlietnut. Ci je to muz, alebo zena. Aj ked toto nie je zoznamka.
    • 8 posts
    22. decembra 2010 23:06:42 CET
  • 22. decembra 2010 6:30:12 CET
    si pekny kreten a navyse naivny ako 5rocne dieta. V profile na azete, kedze ho pouzivam len kvoli mailovej schranke zverejnim len to co sam chcem.Mimochodom keby si sa lepsie vrtal v mojich profiloch ty estebak tak zistis ze na domina.sk som registrovany o hodne dlhsie nez na azete chytrak. Je to o psychologii, je to taka mala navnada. A ty si sa na nu poriadne namotal. Vyhadzovat mi na oci ze som nezamestnany(hoci o tom prd vies) je velmi ubohe a pokrytecke. Myslis si ze ma nejako zosmiesnis ale pritom zhadzujes sam seba. Mas tu dva prispevky a len osocujes. Takych uz tu bolo. To ze mam obezitu je nieco zle? som snad horsi ako ty, ty atlet? A o mojej inteligencii vies uz uplne ho.no. a uz len poslednu vec. Iba hlupak vo svojom profile nezverejni absolutne nic, lebo kto sa hanbi ma prazdne gambi sa hovori :-). A iba hlupak kriticky hodnoti druhych napriek tomu ze ich nepozna. To co som vycital z tvojho profilu plus to ako vystupujes v prispevkoch ma privadza k nazoru ze si dominantny buzerant hrajuci sa na profesionalneho otroka, ale kedze ta nepoznam tvrdit to nemozem
  • 21. decembra 2010 23:13:17 CET
    vtipne, heh
  • 20. decembra 2010 18:46:10 CET
    Ste chori alebo hlupi? :D Fakt tieto patolizacke prispevky otrokov su smiesne. Si prezente header tej fotky cez google a uvidite ...

Chlapci, keby ste mali normal babu na sex, tak na dominu si ani nespomeniete, hold takymto otrokom sa hovori s donutenia :D

Sory, ze som arogantny, ale jonny musis byt dobre sprosty a mozno preto si aj nezamestnany, mas obezitu...

http://pokec.azet.sk/sova1983

Iba hlupak sa registruje pod mailom z azetu a este si necha aj mail zverejnit
  • 19. decembra 2010 22:43:50 CET
    co ta dotycna dama ohrdla? Ak ano nemusis tu zbytocne ociernovat ved ma v profile jasne napisane, ze muzom nikdy neodpoveda a nemaju sancu. Ano podla fotky je to naozaj nadherna zena aj v jej profile ma cosi zaujalo ale to si necham pre seba :-), ale hold ked muzi nemaju sancu tak ociernovanim si ju urcite neziskas
  • 19. decembra 2010 21:39:58 CET
    Ako to vies?
  • 18. decembra 2010 22:13:21 CET
    MistressAnna = FAKE IDENTITA