Forums » Nekategorizováno

Výprask "na holú" prospieva

• 10. januára 2011 15:30:34 CET
    neviem preco by vypraske nemal byt proti depresii, ono totiz pri bdsm hratke sa vylucuje vyssie mnozstvo serotoninu a aj nor-adrenaliánu a to su dva hormony cktorych nedostatok sposobuje depresiu. Mam to odskusane aj na vlastnej kozi, depresiu mam diagnostikovanu lekarom cize to u mne nieje o zlej nalade ktoru ludia povazuju za depku a viem ze na to vyprask pomaha.
  • 10. januára 2011 3:32:44 CET
    haha.. to by sa davy len tak hrnuli :D
    kazdopadne to o tej celulitide by ma celkom zaujimalo.. odkial to mas?
    • 7 posts
    9. januára 2011 22:16:14 CET
    k tymto serioznym podnikatelskym aktivitam len podotykam ze pravidelny vyprask je aj kvalitnou prevenciou proti celulitide ...to len ako napad na rozsirenie podnikania
    • 7 posts
    9. januára 2011 21:55:47 CET
    Nejako si to nakrivo prečítal,jasne,že by som ja dával výprasky
    a mám aj skúsenosť,že sa dá s tým vynikajúco prestať fajčiť/25 rán za každú cigaretu odo mňa a pozor,slabé nebudú/.
  • 9. januára 2011 21:50:22 CET
    Vyprask na holú je dobrá vec ale ako terapia na depresiu to sa mi zdá bit potiahnute za vlasi.
  • 9. januára 2011 21:43:37 CET
    tak teraz si ma prekvapil :-) ja som myslel ze radsej vyprasky davas, a teraz tu citam ze sa na to prepozicias a este aj trstenice si donesies
    • 7 posts
    9. januára 2011 21:18:43 CET
    Som ochotný sa na danú terapiu prepožičať ako lektor,aj so svojimi trsteničkami
  • 9. januára 2011 17:03:16 CET
    mike23:
    tie vyprasky nemaju byt v duchu BDSM, precitaj si tu tlacovu spravu este raz pozorne..

Kerberos:
    na to zabudni.. v prvom rade by si to musel mat podlozene serioznym vyskumom za ktory by sa postavila hodnoverna institucia/osoba, v druhom rade primerane vysledky.. az potom by si mohol zacat uvazovat nad "uplne super perfeknym biznisom". v rusku funguje vsetko inak..
  • 8. januára 2011 21:53:54 CET
    ... hm, mno neviem čo si myslia o biznise v tomto duchu ostatný, ale ja by som za to peniaze ako Dom nikdy nebral a ani nedával. Ja som D, pretože to tak cítim a "hrať sa", resp. ako niektorý tomu hovoria dávať lekcie za peniaze už nie je o citoch a pocitoch... Mne osobne by to nič nedávalo, keby to bolo s pocitom, že robím dačo v tomto duchu za finančnú odmenu...
    • 8 posts
    8. januára 2011 21:32:38 CET
    Je to sice stara sprava Zdroj: TASR to mas pravdu.Mna vsak zaujimaju rekcie. Ja si myslim,ze ak by sa to u nas dotiahlo seriozne do konca a boli by naozaj rozumne a primerane ceny bol by z toho uplne super perfekny biznis nielen na Slovensku ale i v Cechach. A aby bol moj sen o biznise uplne velky tak aj v celej EU.
    Zdroj: TASR
  • 8. januára 2011 3:25:08 CET
    heh.. to si kde vyhrabal? tato sprava vysla niekedy v roku 2005 ak nie aj skor :)
    kazdopadne som o tom hladal nejake relevantne info a ani dlho po nej sa nic neobjavilo.. ziadne zdroje, nic.. taka nic nehovoriaca sprava v podstate ako uz byva zvykom
  • 8. januára 2011 0:30:34 CET
    Ale ty nie si v depresii. Ked je niekto v depresii, tak myslim, ze jeho sebavedomie, okrem inych veci, je na bode mrazu. Ak ta pravidelne biju, myslis ze ti to zlepsi naladu po case ? A to nemyslim serotonine / adrenalin rush okamzite po aplikacii, ale dlhodoby efekt :(

• 7. januára 2011 22:11:37 CET
    ja by som nieco take bral velmi rad by som bol pacientom a vobec si nemyslim ze by to malo na pacienta negativny ucinok prave naopak urcite na tom nieco je.
  • 7. januára 2011 20:55:05 CET
    Podľa mňa na tom niečo bude.
    • 1 posts
    7. januára 2011 20:48:49 CET
    no za 3200 SK ... 30 stretnutí po 60 rán ... to by bolo teda ... to by som bral hneď ... predplatil by som na to až dokonca života ...
  • 5. januára 2011 22:07:23 CET
    Len sa obavam, ze sebavedomie ludi trpiacich depresiou by po pravidelnej aplikacii este kleslo.

Ale ako namet na roleplay je to dost dobre :))