18. januára 2005 0:39:00 CET
Profesionálne Dominy na stretnutia za finančnú odmenu. Sú na Slovensku dámy, ktoré niečo také poskytujú ? Budem vdačný za každú informáciu.
20. mája 2008 21:22:32 CEST
Patatam si ju tak z internetu spred 3 rokov a bola na obrazkoch kocka. Myslim, ze mala tak 35 rokov, cca 173cm, stihla. Ma na nu niekto kontakt?Ma s nou niekto nejake osobne skusenosti?
28. mája 2006 20:28:03 CEST
tak take nieco som aj ja podnikol,ze som si dal vylet ku bratom cechom a bol som tam na 2 miestach kde mi poskytli kvalitne sluzby,sice to aj nieco stalo ale nikdo ti nic v dnesnej dobe neda zadarmo,u nas na Slovensku je to bez sance,aj ja som sa tu pokusal nieco ulovit ale bezuspesne.
28. mája 2006 19:52:26 CEST
Uplne suhlasim s nazorom ze tie dominy ktore sa verejne vyhlasuju za dominy, tak maju svoju klietelu uzko uzavretu a velmi tazko sa ku nim prenika.
Ale je tu par domin ktore su "ochotne" prijat novu osobu medzi seba za financnu odmenu ... ale zase nemozes cakat nieco take ako je to v zahranici. (btw: ten kto berie peniaze za sluzbu ktoru ponuka (predava) je profesional - definicia) takze su profesionalky podla "poucky". Ale ked hladas nieco take, ako napr. ked surfujes na nete a su dominy ktore beru otrokov na 1-2 hodiny tak take nieco pochybujem ze tu je, aspon som sa doteraz z niecim takym nestretol ... nejaky zoznam domin je na www.dominy.cz ale slovensky zoznam je vo hviezdach.
Takze ked chces nieco take, budes si musiet urobit vylet k susedom do CR.
26. marca 2006 21:34:43 CEST
Asi tazko,ale chcel by som aby sa ku mne spravala ako k zachodu,aby som prosil o jej Bozske vykaly a rad samozrejme zaplatim,nehladam nejaka fyzicke nasilie,ale psychicke ponizenie a pocit sluzit Bohyni ako jej zachod.
26. marca 2006 20:33:16 CEST
Na Slovensku sa tejto činnosti venuje viac domín, ale nie je ich veľa ktoré o tom otvorene hovoria alebo píšu. Tieto dámy majú väčšinou svoju stálu klientelu, pretože služby sú od klasických erotických odlišné / viac osobné/ a je potrebné vytvoriť si odlišné podmienky ako pri jednorázovom využití klasických sex. služieb. Domina musí velmi dobre poznať svojho otroka aby bola spokojnosť na oboch stranách....
Stačí dobre hľadať a nájdete aj vy svoju tzv. profi dominu aj keď si pod týmto výrazom predstavuje každý niečo iné.
26. marca 2006 15:10:05 CEST
najde sa na Slovensku domina,ktora by prijala do sluzieb otroka ako toaletu?
9. marca 2006 22:19:46 CET
Zaujimave, ze slecny ci damy ktore ponukaju klasicke eroticke sluzby bez problemov na mnohych miestach na nete ponukaju svoje sluzby, zverejnuju svoje cenniky, blizsie podmienky, kontakt na nich a podobne...
Zato najst takto komplexnu info o nejakej dame ktora by poskytovala SM sluzby, alebo by bola profi dominou je dost problem... aspon teda co sa tyka Slovenska.
Neviem preco je to tak. Ved aj tento web, pocet jeho uzivatelov svedci o tom, ze BDSM nieje na slovensku o nic menej popularne ako hocikde inde v europe ci vo svete.
29. júna 2005 23:14:46 CEST
podla mna neexistuje nejaky vseobecny
29. júna 2005 12:51:51 CEST
vie niekto cenik profi dominy? kolko a zaco?
29. júna 2005 2:52:52 CEST
Su nejake profi dominy v Banskej Bystrici alebo v jej okoli,nemozem nijaku najst,ak mate na nu hociaky kontakt.
21. januára 2005 10:25:58 CET
daj kontakty na tie dominy co spiminas.cisla maily.atd.alebo stranky
20. januára 2005 17:11:38 CET
hoj.. no co ja aspon viem tak na Zapadnom slovensku su.. Dominika, Isabell, na vychode je Gabriela a este jedna Pani v presove, ale tej meno si nepamatam.. to je aspon co som ja tak zbezne zachytil...