16. februára 2009 11:35:58 CET
Suhlasim s tebou v tom, ze dianie na forach a na stretkach su dve uplne rozdielne veci.. Ono je to tak trochu aj logicke, ze na fore pod maskou anonymity kopa ludi nema problem si vybit svoje komplexy, pourazat kde koho a divoko si zaflejmovat, kdezto ked uz poznas niekoho osobne, tak predsa len volis slova citlivejsie, aj ked zrovna s niecim nesuhlasis.. Skor som narazala na to, ze kym na fore nad tym mavnes rukou, ked sa stretnes s negativnou strankou realnej komunity, predsa len to zasiahne trochu hlbsie.. Viem, ze ty ju tam nevidis, (stastny to clovek :) ), ale ja ano a nejdem sa tvarit, ze tieto veci neexistuju.. Ale ako vravi Horsana, aj to je ludske a treba si to vediet trochu vyselektovat.. Skratka a dobre, komunita a ludia v nej su taki, aki su, clovek postupne zisti, s kym si ma co povedat a koho nazor je prenho relevantny, takisto ako koho radsej obide a nad ktorym prispevkom len mavne rukou s tym, ze nema zmysel polemizovat.. Je to presne tak, ze najst sa da aj jedno, aj druhe, aj tretie, ide o to, vediet si vybrat a drzat sa toho, co mi vyhovuje a nie chodit a rozsievat zast voci veciam/ ludom, ktore mi nevyhovuju..