5. septembra 2005 22:07:09 CEST
Nie je ziadna povinnost,ani potreba chodit na spolocne stretka, kazdy robi bdsm v prvom rade pre to ze to chce sam.Je sice pravda, ze tam spoznas viac ludi takto ,,uletenych" niektori ti sadnu a mozes sa s nimi stretavat potom aj dalej, ini zase nie. Pravdu ma aj kentaurika ,ze pre novacika,sa inak prijemne stretko moze stat nocnou morou, lebo tieto stretka povacsinou navstevuju uz stalice ,a novacik ma co robit aby medzi nich prenikol-nemyslim aby tam bol fyzicky pritomny -to je jednoduche, ale aby tam ajzapadol.Odporucam ist tam uz s niekym koho poznas.
Co sa tyka prezentacii v sex-schopoch-tak v to velku nadej nevkladaj. Maju tam ovela horsi material a tri krat drahsi , ako zozenies medzi clenmi.
Verejna propagacia- to je tazky oriesok, par pokusov v Cechach cez televiziu Novu, pre priaznivcov bdsm neskoncilo velmi lichotivo. Nemozes zabudat, ze Velmoc-media-si svoju ukazku z Bdsm prostredia upravia len tak ako to vyhovuje im,a k tomu pridaj fakt ,ze malokto by sa z nas odvazil aktivne vystupit v nejakom programe,a navyse bol aj zdatny v argumentovani oproti profesionalnemu redaktorovi.Osobne poznam zopar ludi,ktori by v ramci svojho pracovneho zaradenia ,mohli pre to nieco spravit,ale netuzia po tom,aby to o nich vedelo cele Slovensko a treba to respektovat.
Priestor v Blave....ANO... keby som ja bol blavak , to ho uz mate davno. Je pravda , ze nejaky polosukromny priestor pre aktivity bdsm v Blave by sa velmi zisiel,tie co som videl v Prahe ,alebo inych mestach boli velmi uzitocne a dost casto navstevovane.