13. mája 2015 18:00:56 CEST
Dlhší čas sa pohrávam s myšlienkou urobiť na slovensku väčšu fetish párty. Bol by záujem? Píšte prosím k veci.
14. mája 2015 18:45:04 CEST
a na koľkých fetish party si už bol
14. mája 2015 17:25:53 CEST
ako chceš zistiť záujem tu. Sem žiadni fetišáci nechodia.
14. mája 2015 16:38:41 CEST
Skús začať v malom . Penzión do 20 - 30 ľudí. Osobná návšteva rozhovor s manažèrom čo ako a možno aj zľavu za obsadenie celèho tak do 70 eur na víkend aj so stravou... a potom nahoď registračku . Uvidíš. Musíš len vyskúšať pustiť sa do toho . Po prvej akcii si zabezpeč zoznam čo bolo dobre čo zle poznámky a tak a môžeš sa pustiť postupne do vačších a vačších akcií. Poradím prvú druhú akciu skús len pre svoje okolir známych a priateľov odskúšaš sa sama či na to máš a potom ak to víde budeš vedieť ako ďalej . Prganizovanie akcií je veľmi náročnè a chce to veľa času a nervov .
14. mája 2015 16:31:03 CEST
Je ťažko hľadať priestor, keď neviem či by bol záujem to by mala byť väčšia akcia a potrebujem vedieť aspoň približne koľko ľudí by o takú akciu malo záujem, aby som podľa toho hľadala priestor
14. mája 2015 15:51:36 CEST
záujem by bol možno viac prejavený ak by sa dala konkrètna ponuka či návrh . Hypotetickè možno keby a pod. Ani mna nemotivuje vyjadriť sa . Môj názor.
14. mája 2015 10:59:58 CEST
na Slovensku - prvá by nemala byť víkendová ale len jednodňová - jeden večer vo veľkom meste, najlepšie v Bratislave (Trnava, Nitra ešte prichádzajú do úvahy). Samozrejme, môže byť aj víkendovka, tak ako robia sexy pláštenky v Česku, ale osobne neverím že by bola úspešná (naplnená). Jeden fetsih večer v štýle FGP alebo Fetish Night by mal v Bratislave šancu, asi, ale momentálne som si ani v tom už nie istý. Obávam sa že každovíkendová DS diskotéka veľmi zdevalvovala záujem o jednu veľkú fetish akciu.
13. mája 2015 22:15:37 CEST
To som nevedel! :) Ale už viem, teda :P
13. mája 2015 22:09:19 CEST
Zimná štrba nebude, len letná
13. mája 2015 22:04:47 CEST
Ja som napočítal štyri, neviem či budú na isto všetky ale: Letná a zimná štrba, Pá&Pí chata a možno bude modra znovu :)
13. mája 2015 22:03:56 CEST
Víkendoviek je tento rok určite plánovaných viac len sa o nich až tak nehovorí nie každý organizátor to tu nutne rieši nakoľko si ľudí pozýva sám . Aspoň východ je na tom tak.
13. mája 2015 21:53:00 CEST
Ešte dve víkendovky tento rok
13. mája 2015 20:48:33 CEST
Konkrétne podmienky zatiaľ neviem...ale určite by to bola víkendová akcia. Pozvala by som aj pár ľudí z čiech, čo predávajú fetish oblečky.Pokiaľ viem východ by nemal problém prísť,tak isto ako my chodíme na východ.Zatiaľ ma zaujíma len záujem o akciu, aby som vedela aký priestor a kde hľadať
13. mája 2015 18:46:46 CEST
na rozhodnutie či sa zúčastniť by som potreboval vedieť konkrétne podmienky
ale ako nápad je to skvelý a určite by sa našlo do 50 ľudí z celého SK ktorý by mali záujem o takú akciu ak by to bolo niečo víkendové niekde v strede SK nech to má aj východ bližšie .