Forums » Nekategorizováno

Zkažená mládež

• 15. mája 2015 15:48:34 CEST
    Zkažená mládež vypráví tom, že každé rozhodnutí může mít velký následek, že ne vždy je dobré přidávat se k davu a hlavně, že nic nemusí být takové, jak to na první pohled vypadá.
    Zkažená mládež
  • 3. júna 2015 21:49:51 CEST
    Ten film som videl davnejsie. Bol to silny zazitok. Film ktory vas nuti zamysliet sa.
    Ale o tom ze existuje aj serial som nevedel.. Super
  • 3. júna 2015 18:37:47 CEST
    Aj stárež
    • 9 posts
    31. mája 2015 16:32:58 CEST
    tak pozerám, že obidve máme podobné skúsenosti. dôvody toho, čo som zažila ja, si nechám pre seba, ale je faktom že keby som bola povedala niektoré veci otcovi, tá škola by ľahla popolom. ja som bola ticho, a to nielen preto, že som nechcela pridávať problémy otcovi, ale aj preto, lebo som vedela, že keď aj niečo poviem, tak kompetentní zareagujú tak, ako tá učiteľka na teba...bohužiaľ veľa učiteľov ktorých som poznala, pracovali s deťmi preto, aby si tiež riešili nejaké svoje komplexy či skryté potreby. alebo boli takí, ktorí sa nechceli s tými ďalšími hádať, tie učiteľské kolektívy sú tiež všelijaké...ono človek vždy musí vyčkať času a urobiť poriadky v správny čas, a najlepšie si ich urobí vždy sám. mňa osobne to naučilo vydržať ťažké časy, a nespoliehať sa na nikoho, než na seba.
  • 18. mája 2015 10:58:46 CEST
  • 18. mája 2015 8:50:41 CEST
    na youtube to nájdeš pod Zkažená mládež život poté 7 dielov..
    je to s titulkami
    • 8 posts
    18. mája 2015 7:49:45 CEST
    A kde je ten serial? Film mi naslo aj v torrentoch, ale serial ne.
  • 17. mája 2015 22:30:16 CEST
    možná se mýlím,ale v současné době, je to ještě mnohem složitější, než za nás.pro nás byli učitelé z 90% a řiditel autorita.S nima se "nedebatovalo". Ale teď?Je to vidět ve třetím díle (tušim), kdy učitelka řeší ukradený sešit. Kolikrát musela vyzvat ty smrady, aby vstali?Teď všichni chlastaj, kouřej a berou drogy ve věku, kdy my jsme hráli schovku a skákali gumu.
    Pro svý dítě bych změnila školu, nebo požádala své přátele, aby pomohli uvědomit si šikanujícímu, že moje dítě nebude jeho obětí.
  • 17. mája 2015 18:55:52 CEST
    Ja som sa nikomu nezverila, a to nie z dovodu, ze by som nemala dobry vztah k rodicom, alebo ze by som im neverila. Ked sa nad tym zamyslim, tak ma to vlastne ani nikdy nenapadlo. Vyriesilo sa to samo jeho predcasnym odchodom zo skoly.
  • 17. mája 2015 18:46:42 CEST
    ono záleží jaký vztah bych s dítětem měl. Můžu si říct, že bych si s ním o všem chtěl narovinu popovídat, kdo mu co dělá a on by mi to řekl, protože by mi věřil. pak bychom našli spolu řešení , které mu sedí, chránil bych ho a pokud by to nešlo jinak, tak bychom změnili školu.
    Ale kdyby mi nevěřil a bál by se.... To se nedá říct.... to by záleželo na mnoha okolnostech.
  • 17. mája 2015 18:14:14 CEST
    Pristup riaditelky bol dost lahkovazny. Ale ano, je to tazka situacia nieco podniknut. Preto by ma aj zaujimalo, ako by ste zareagovali vy, keby ste zistili, ze vase dieta je sikanovane tak, aby ste mu este viac neublizili?
  • 17. mája 2015 17:57:59 CEST
    Ta to měla podle mě strašně těžké. Třída se dokonale semkla proti těm dvěma akdyž celá třída něco tvrdí je těžké věřit něčemu jinému. Kdyby se našel aspoň jeden spolužák, který by se přidal na jejich stranu a chodil říkat , co se děje, tak by to mohlo dopadnout úplně jinak. Samozřejmě by třída nemohla vědět o koho jde. Jenže nám se to kecá, my to viděli z pohodlí domova. Z pohledu učitelky se vlastně nic nedělo, dva kluci se nezapadli do kolektivu, poukazují na to odřezáváním značek, sem tam se poprali a to je celé.
  • 17. mája 2015 17:41:57 CEST
    Zhliadnutie filmu mi vyvolalo spomienky na druhy stupen zakladnej skoly, kedy som sa stala tercom obtazovania jedneho mojho spoluziaka. Navonok sa to mohlo javit nevinne, ze si ma len tak dobera, ale v mojom vnutri to vyvolavalo hnusne pocity. Strasna bezmocnost, narastajuca uzkost. Pamatam si, ze to u mna vybuchlo pocas vyucovacej hodiny, kedy som po jeho dobiedzani vyskocila z lavice a zrevala na ucitelku, ci je totalne slepa, ze nevidi, ze ma ten magor za mnou obtazuje. Tusim som pouzila aj privlastok blba. Vsetci v triede, ucitelkou nevynimaju, ostali v soku. Ja som bola na zakladke tou slusnouch ziackou, jednotkarkou, oblubenkynou a nepamatam si, ze by si niekedy niekto take z inych ziakov dovolil k tymto tetam. Mozno to bolo preto, ze som ju obvinovala za to, ze ako zodpovedny clovek, autorita, to mala vidiet a zasiahnut. Preto mna docela na tom filme poburila lahkovaznost, s akou pristupovali vyucujuci. Aj pri tej scene so znackovym oblecenim som mala pocit, ze profka je sucastou toho posmechu na cudzi ucet.
  • 17. mája 2015 14:57:17 CEST
    za nalezený ucelený soundtrack!
  • 17. mája 2015 10:32:07 CEST
    túto problematiku ja poznám...roky som pracovala na mieste kde som sa s tým priamo či nepriamo stretávala
    ono v každom človeku to zanechá veľa
    záleží na tom ako sa na to pozerá a ako to vníma
    s týmto prípadom som sa však nestretla nevedela som o ňom
    je to veľmi dobre ...takmer autenticky spracované
  • 17. mája 2015 1:23:03 CEST
    jsem rád že se to líbilo.... dalo ti to něco? Změnilo se v Tobě něco?
  • 17. mája 2015 0:15:17 CEST
    taaak mám to za sebou ako samotný film a aj seriál...a môžem povedať že dlho som tak niečo skvelé nevidela...
  • 16. mája 2015 19:26:39 CEST
    Ze souhlasis, zbytek je nepodstatny.
  • 16. mája 2015 19:14:35 CEST
    mluvíš krásně.když mlčíš
  • 16. mája 2015 19:13:13 CEST
    mluvím krásně.
  • 16. mája 2015 19:10:28 CEST
    nemám ráda ostravštinu.je hrozná
  • 16. mája 2015 18:59:46 CEST
    musím řéct že ty severské jazyky se mi fakt líbí, třeba jižanské mi nejdou přes uši a fakt se mi nelíbí.
  • 16. mája 2015 18:55:39 CEST
    prošel si rychlokurzem ať se můžeš kouknout a taky komentovat česky co
  • 16. mája 2015 18:53:03 CEST
    Jah. Eesti on lihtne. Nõustuma?
  • 16. mája 2015 18:45:05 CEST
    že většina čechu umí estonsky?
  • 16. mája 2015 14:14:25 CEST
    já koukal na první díl asi pět minut a pak mi došlo že tomu vůbec nerozumím :D říkám si, nééé jak to že mi ty titulky nefungujou a byl jsem hodně zklamaný. Vypl jsem to a začal jsem hledat seriál někde ke stažení. jenže jsem zapomněl jak se to přesně jmenuje tak jsem koukl zpátky a bylo mi divné že to má tolik sledování a většinou palce nahoru a lidi to komentují česky , tak mi to došlo :D