Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 13 posts
    26. mája 2015 16:12:14 CEST
    a skús nájsť jeden môj príspevok kde som klamal alebo zavádzal. Na takéto obvinenia som celkom citlivý.
    • 13 posts
    26. mája 2015 16:11:01 CEST
    myslím že si to zase prekrútila. "Nie je príjemné komukoľvek povedať že ho nechcem na akcii. Najmä ak je to kamarát."
  • 26. mája 2015 16:02:40 CEST
    ....vidis..keby si pred casom napisal..ze nie je prijemne povedat pravdu..lebo je to kamarat...nemuselo tu kopu problemov ani vzniknut...ja som vedela..ze problem je v tom...toto si mal povedat na samom zaciatku
  • 26. mája 2015 16:00:05 CEST
    Ak si to naozaj spravil tak Tak to potom aj tak prezentuj, robis problemi???,pocujem , citam nespokojme prispevky na teba, nechcem aby si sa zucastnoval mojich stretnuti. Ked uz sa niekto nezmesti do koze tak to nikdy nieje z jedneho nicku ale viacerých stran uz pocut pripomienky.
    Som si vedomi ze organizovanie je nevdacna uloha, nikdy nevyhovies vsetkym. Ty ako organizator nezalezi na dobrej povesti???, Myslim si ze ano .
  • 26. mája 2015 15:57:12 CEST
    Zablatena krava bezi po dne oceanu.
  • 26. mája 2015 15:56:21 CEST
    Ak je to odvar z Tvojích ponožiek, tak ten je oveľa silnejší ako káva. Niečo ako arzén.
  • 26. mája 2015 15:54:13 CEST
    ano ona
    • 13 posts
    26. mája 2015 15:51:42 CEST
    ale ja som fakt nevedel kde je pravda vtedy. Každý mal tú svoju a ja som sa musel rozhodnúť. Vtedy zvíťazila moja láska k ženám
    • 13 posts
    26. mája 2015 15:50:10 CEST
    Nie je príjemné povedať pravdu,,?,,ani ju prijať,,?,,je to tak ale rozumný človek pochopí blbec nikdy a tam už rečnícke veci nepomáhaju,
    Ale ja tiež preferujem priame jednanie ako milosrdnu lož,
    • 13 posts
    26. mája 2015 15:45:24 CEST
    ak si sa spýtal či idem ko valite alebo po kvantite, čo som ti mal na to povedať. je fakt problém zakázať niekomu účasť. a najhoršie ak je to ešte kamarát. Minmálne raz som to spravil. Povedal som mu že ho tam nechcem a musel som mu aj povedať dôvody ktoré som mal. Nie je to príjemné.
  • 26. mája 2015 15:39:14 CEST
    Celkom som nepochopil tvoj dotaz 3 strany dozadu,,
    Chýba ti Mors či tá schizofrénia,,?,, ,,
    Ešte su aj lepšie diagnozy.Asbergerov syndrom 4 typy oveľa in ako autizmus tam je schiza iba odvar ponožiek oproti káve,
  • 26. mája 2015 15:36:59 CEST
    Ano staci.
  • 26. mája 2015 15:35:31 CEST
    Leon na nikoho nepouzivam invektivy, nepouzil som ich ani na badesama po tom co tu niekedy vystrajal,
    • 13 posts
    26. mája 2015 15:34:32 CEST
    Pre mňa je dôležité aby sa ľudia cítili konfortne a necítili sa ohrození. problémom je že ak robíme akciu pre 60-70 ľudí, proste nemôžme z nej vylúčiť ľudí ktorých si tam niekto konkrétny neželá ak dotyčný nič závažné nespravil na predchádzajúcej akcii napr. Ale ako organizátor dbám na to aby si vzájomné konflikty neriešili na akcii. teraz napr jeden konflikt (potenciálny) očakávam. Ale verím že neprepukne. Naplnenosť mi je dosť ukradnutá pretože to nie je môj objekt. A nemám nejaký veľký profit z jednotlivého účastníka. Stačí?
    • 13 posts
    26. mája 2015 15:29:37 CEST
    maros (314)
    25.05.2015 22:57 Pre teba ako organizatora je co zavezne?
    Plny pocet alebo spolahlivost ze sa na tvoje stretnutia nik podobny nedostane?

• 13 posts
    26. mája 2015 15:28:20 CEST
    ok, skús aj ty. Nájsť čo si sa pýtal. Fakt nemám problém odpovedať na hocičo. Len niekedy invektívy na moju osobu proste ignorujem.
    • 13 posts
    26. mája 2015 15:25:42 CEST
    Divim sa ze sa este divis. Nic si z toho nerob ze ti neodpovedal, ani mne vcera neodpovedal na otazku ktora bola smerovana nanho.
    • 13 posts
    26. mája 2015 15:25:06 CEST
    tak daj. Konkrétnu otázku
  • 26. mája 2015 15:19:32 CEST
    ....cely cas oslovujem teba a vsetky otazky smerujem tebe...cely cas..tak odpovedaj..rad radom..jednu po druhej...
  • 26. mája 2015 15:19:04 CEST
    Pripadáte mi ako škorpión a žabka.

Raz sa chcel škorpión dostať na druhý breh riečky, lebo tam ešte nikdy nebol, a tak oslovil žabku, aby ho preniesla na chrbte, keď vie plávať. Žabka nechcela, lebo sa bála, že ju škorpión uštipne a že zomrie.
    Škorpión ju ale presvedčil, že je v jeho záujme aby doplávali na druhý breh. Žabka súhlasila a keď boli uprostred rieky škorpión ju pichol. Žabka sa na neho vyčítavo otočila a povedala mu: "Čo si to urobil? Veď teraz zahynieme obaja!" Škorpión jej ľútostivo odvetil: "Prepáč žabka, ja som nechcel, no musel som, som predsa škorpión."

Invektívy nepomôžu, lebo sa budete biť do smrti, a potom už nebudete mať čas urobiť pre druhých niečo dobré. :-)
  • 26. mája 2015 15:16:32 CEST
    ...proti ich voli?...rozosmial si ma....ako to ty mozes vediet?...ze po case to dotycna zlahci...lebo ste kamosi..lebo prebolelo...ja sa predsa nebijem preto aby som jej vysudila velke odskodne a k tomu obrovsku kyticu...ja pisem o situaciach..ktore hovoria o tom co sa tu deje...ako priklad uvadzam realne situacie...mam si vymyslat?...nemaju pravo nove babenky vediet ze aj to sa stava...aj toto je BDSM svet???
  • 26. mája 2015 15:15:33 CEST
    Hladam dobrovolnika na podviazanie guli.
    • 13 posts
    26. mája 2015 15:14:32 CEST
    a povieš mi že ja útočím na teba? tak daj. Čo nemám gule priznať. Teraz si ma dosť konkrétne oslovila.
  • 26. mája 2015 15:13:00 CEST
    ....ja mam vo veciach rada jasno...mam rada pravdu a mam to v povahe bojovat za nu...uz som ti napisala ze nemusim sekat dobrotu...lebo nemusim chodievay ukazovat sa na stretka a cakat kym si ma niekto vyberie...to je moja deviza a plus to..co som opisala na zaciatku
    ...preto mozem napidat co si myslim...viem a videla som....to co tu nema gule priznat ani jeden z vas....
    • 13 posts
    26. mája 2015 15:10:28 CEST
    a ako útočím. Spomenul som ťa raz? Áno, použil som termín "záchrankyne sveta (subiniek") a ty si sa tam sama našla asi. Áno, zdá sa mi že sa snažíš ochraňovať ženy pred mužmi a často proti ich vôli.