26. mája 2015 14:20:42 CEST
čím je toto vlákno hlúpe? že poukázalo na správanie "dominantov", keby nastal problém, či už reálny alebo potenciálny? alebo, že akože pošpinil niekoho dobrý nick, tu ani nejde o meno, lebo žiadne tu nepadlo.
vieš, keď sa žena živí ako banková úradníčka a niekto vyhlási, že roznáša pohlavnú chorobu, tak to jej nasledujúci život neovplyvní, ani meno nepošpiní. keby však je prostitútka a strieda partnerov, tak tu je vážny problém s jej budúcnosťou. asi už ťažko bude zháňať ďalších "partnerov". no a tu je potom namieste otázka ďalšia, či sa dá pošpiniť meno predajnej alebo promiskuitnej ženy. samozrejme, všetko hypoteticky myslím.
mne táto téma v žiadnom prípade hlúpa nepríde, aj keď je možno vymyslená, ale dáva presný, reálny obraz a spôsobe uvažovania "dominantov", keby skutočne sa také niečo stalo.
keby o mne niekto vyhlási, že pestujem karfiol. no neublíži mi, lebo nemám v pláne tu preťahovať žiadne subinky a priznám sa, že pestujem aj kaleráb gigant, mrkvu neskorú, cesnak, cibuľu a zemiaky tri druhy alicu, terku a red anna
a mám aj alzheimera, lebo sa mi zdá, že viac toho mám a neviem si spomenúť. jáj. ružičkový kel, pór, brokolicu ešte mám.