Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 26. mája 2015 15:09:29 CEST
    ...a ty stale proti mne a kazdej zene..ktora mi podrzi stranu....neutocim proti muzom...utocim proti hlupakom...nemozem predsa zato..ze sa tam najdu aj taki...ktorych nemyslim...neodpovedal si mi vsak..
  • 26. mája 2015 15:08:41 CEST
    ...a ty stale proti mne a kazdej zene..ktora mi podrzi stranu....neutocim proti muzom...utocim proti hlupakom...nemozem predsa zato..ze sa tam najdu aj taki...ktorych nemyslim...neodpovedal si mi vsak..
    • 13 posts
    26. mája 2015 15:08:03 CEST
    ale mne to tak nepripadá, že by útočila na mužov. mirage má úplne racionálny a triezvy pohľad na vec, čo píše má hlavu aj pätu, akurát sa "dominantom" nepchá do zadku, to je všetko. alebo ja v tom čo píše útok na svoju osobu nevidím, ale to bude asi aj tým, že sa správam ináč a nemajú sa ma ako dotknúť jej príspevky. vždy trafené husy budú gágať, či?
    • 13 posts
    26. mája 2015 15:05:45 CEST
    útočím ja na niekoho? Ty stále útočíš na mužov. Aspoň mne to tak pripadá.
  • 26. mája 2015 15:05:33 CEST
    ...ja nehovorim o inych..hovorim o tebe...preco utocis..preco ma zhadzujes?...preco..odpovedz mi na toto..staci uplna pravda...aspon raz
    • 13 posts
    26. mája 2015 15:02:49 CEST
    nechaj posúdiť iných či diskutujem rozumne. A ja s tebou nebojujem. Len argumentujem. A používam len také argumenty ako mi moje IQ dovoľuje.
  • 26. mája 2015 14:59:53 CEST
    ....no ja naopak z teba mam pocit..ze za ziadnu cenu nechces pripustit..ze to nie je tak ako sa to pokusate vykreslit...zatlkat..zlahcovat...zhadzovat...nepripustit..to je cesta....velmi sa mylis...pretoze ja sa vo valnej vacsine neskutocne bavim....z reakcii..zo zakazov...z toho ako ma tu idete presviedcat o niecom co nie je pravda....ibaze ako som uz raz pisala..ja si svoj BDSM zivot zijem sukromne..nie som odkazana na hladanie si dominanta..nemusim byt dobra a drzat hubu a krok aby ma niekto osukal....nikdy som v nicom neklamala..vzdy som pisala pravdu...a ty to vies...napriek tomu si sa pustil so mnou do boja...po prvom vlakne o dominantoch sa rychlo zistovalo kto som..ako vyzeram...rychlo zistit cim ma ponizit..potopit a preco?....pisala som o cloveku..ktory ma podla mna rovnaky problem ako Benko...vyhrazne Sms a porusovanie pravidiel nie su na takej istej urovni zavaznosti ako obtazovanie subiniek na stretkach?....ty chces ukazat..ze je to inak ako pisem ja a ja naopak..ze je to inak..ako pisete vy....ibaze...ja som ta nikdy neponizovala invektivami ako ty mna....pteco rozumne nediskutujes?...preco?...lebo ti dosli rozumne argumenty a mam pravdu?...
  • 26. mája 2015 14:59:50 CEST
    Ja si myslim,ze je to shadowlightov úd.
  • 26. mája 2015 14:55:59 CEST
    Ja si myslím, že za tým je Putin. Že chce jednoducho silného súpera rozložiť z vnútra. Ale nehovor to nikomu. :-D
    • 9 posts
    26. mája 2015 14:52:21 CEST
    Ak je to pravda tak je to žena....
    Ak to pravda nieje a je to pomsta,tak to žena nemôže byť? Či ako?
    • 13 posts
    26. mája 2015 14:35:29 CEST
    a v kom je tá zlosť. Ja osobne ju najviac cítim z teba napríklad. Na celý BDSM svet. Minimálne Bratislavský ak už nie slovenský. Ten kto nechodieva na stretká do KE napr, alebo na nejaké akcie (zväčša podarené) si po čítaní príspevkov na domine musí myslieť o BDSM+ strašné veci. Ale prečítaj si komentáre ľudí ktorí prídu z nejakej akcie. Väčšinou sú pochvalné. My len vysvetľujeme že je aj iný obraz. Nie len tvoj negativistický.
    • 9 posts
    26. mája 2015 14:27:29 CEST
    Presný a reálny obraz o čom????

• 26. mája 2015 14:27:07 CEST
    Možné je všetko. Mohol si to vlákno založiť aj sám shadowlight. My sa môžeme len domnievať. V žiadnom prípade sa nezastávam dominantov, no kde je presunkcia neviny. A meno padlo a to jeho.
  • 26. mája 2015 14:26:57 CEST
    Hrozne trdlo ma pravdu...mne sa najviac paci ako sa tu vsetci zbehnu....organizatori a z reakcii ...je jasne...ze ako ....dajme tomu sa "boja"...urcite si vysluzim sprsku kritiky za to boja...ale ja to tak citim...hovorite o tom..ze tato nekomunita nema ziadneho sefa...veducu osobnost...ale vzdy sa tu najde par nickov..ktore s velkou vervou obhajuju vernych a overenych clenov...preco potom tolko zlosti..ked zas ine nicky obhajuju tych co pre tuto nekomunitu nic nerobia?????
    • 9 posts
    26. mája 2015 14:20:42 CEST
    čím je toto vlákno hlúpe? že poukázalo na správanie "dominantov", keby nastal problém, či už reálny alebo potenciálny? alebo, že akože pošpinil niekoho dobrý nick, tu ani nejde o meno, lebo žiadne tu nepadlo.

vieš, keď sa žena živí ako banková úradníčka a niekto vyhlási, že roznáša pohlavnú chorobu, tak to jej nasledujúci život neovplyvní, ani meno nepošpiní. keby však je prostitútka a strieda partnerov, tak tu je vážny problém s jej budúcnosťou. asi už ťažko bude zháňať ďalších "partnerov". no a tu je potom namieste otázka ďalšia, či sa dá pošpiniť meno predajnej alebo promiskuitnej ženy. samozrejme, všetko hypoteticky myslím.

mne táto téma v žiadnom prípade hlúpa nepríde, aj keď je možno vymyslená, ale dáva presný, reálny obraz a spôsobe uvažovania "dominantov", keby skutočne sa také niečo stalo.

keby o mne niekto vyhlási, že pestujem karfiol. no neublíži mi, lebo nemám v pláne tu preťahovať žiadne subinky a priznám sa, že pestujem aj kaleráb gigant, mrkvu neskorú, cesnak, cibuľu a zemiaky tri druhy alicu, terku a red anna a mám aj alzheimera, lebo sa mi zdá, že viac toho mám a neviem si spomenúť. jáj. ružičkový kel, pór, brokolicu ešte mám.
    • 9 posts
    26. mája 2015 14:18:38 CEST
    mňa nie. má pravdu
    • 9 posts
    26. mája 2015 14:17:41 CEST
    Si ma rozosmial teraz...
  • 26. mája 2015 14:16:54 CEST
  • 26. mája 2015 14:16:43 CEST
    ...co ak to nie je zena?
  • 26. mája 2015 14:16:12 CEST
    ...clovek..ktory by toto urobil..by skor bol psychicky chory...ale ak by to nebola pravda...a zistilo by sa kto to bol..treba vyvodit dosledky...preco si ale myslite..ze to mohla byt zena?...ved aj muzi tu mali nervy..ze im ohana frajerky
    • 9 posts
    26. mája 2015 14:14:26 CEST
    Prečo to vztahujes na vsetky? Hovorím iba o tej jednej čo založila toto hlúpe vlakno
  • 26. mája 2015 14:14:25 CEST
  • 26. mája 2015 14:14:06 CEST
  • 26. mája 2015 14:13:50 CEST
    podľa mňa máš na vec jednostranný pohľad...ibaže niekedy musí žena odmietnuť muža a on to potom aj tak povie že aha odvrhnutá milenka...keď to je presne opačne...že ona už nevie ako sa ho zbaviť, lebo by sa len motali v kruhu, lebo on sa nevie zmeniť a ešte zahmlieva lebo chce byť zadobre s každým, čo je celé zle. To je moja skúsenosť, sama sa vylúčim z rovnice
  • 26. mája 2015 14:12:56 CEST
    Ubohe,fakt ubohe
    Odmietnuta zena neni odmietnuty chlap. Vies jagoo?