26. mája 2015 12:10:16 CEST
pozri, na čo sú veľké reči, stačia veľké skutky. v prípade, že máš v sebe dávku empatie, tak sa vyspi s inkriminovanou osobou bez ochrany, tým úplne najviac dokážeš, že mu veríš. pre mňa osobne je skutočne jedno, čo kto píše, lebo keď raz nesúložím ligu majstrov, tak verím, že ma nikto neobviní, že rozsievam semeno a iné ako poľnohospodári počas jarnej sezóny. už včera som to napísal. nie je ani tak podstatné, či obvinenie je pravdivé alebo nie, každý má vlastné svedomie, dôležité je ako sa k tomu postavili tí, ktorých sa to mohlo týkať. či pripustili, že sú nakazení a chceli sa dať testovať, chceli eleminovať možné problémy, alebo naopak zapierali a vysmievali sa, prípadne útočili. práve táto reakcia je celkom podstatná pre ďalšie ženy, ale v konečnom dôsledku mi je jedno, kto s kým sa vyspí alebo príde na "lekciu".
a ja budem stále trvať na tom, že bdsm nie je o sexe, keď už to subina vyžaduje, tak sú rôzne pomôcky ako ju uspokojiť a keď už je v tom aj sex, tak ide o vzťah už iný, nie čisto založený na bdsm, teda stály, bez striedania partnerov, ale je možné že som nezachytil nové trendy v bdsm a všetko je ináč
vysvetlím to ešte ináč. cestuješ v autobuse, cítiš smrad (brzdy), ideš za vodičom. ten je zodpovedný, aj keď vie, že autobus má technickú kontrolu, tak vystúpi a ide skontrolovať, či sa skutočne niečo nedeje, lebo je zodpovedný za cestujúcich a dostal nejaký podnet. iný vodič začne na teba hulákať, že čo si to dovoľuješ, že veď pred rokom bol autobus na kontrole, že neexistuje, aby sa niečo stalo. ku ktorému vodičovi budeš mať väčšiu dôveru? ktorému radšej zveríš svoj život do rúk? podobné je to aj v d/s resp. v sexe