Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 13 posts
    25. mája 2015 19:46:01 CEST
    ver mi že ak by sa moja dospelá dcéra nakazila nejakou nákazlivou chorobou neobviňoval by som žiadnu "komunitu" a ani nežiadal aby to nejaká "komunita" riešila. Nehovoriac o tom že nejaká ucelená Slovenská, Bratislavská alebo Detvianska BDSM komunita neexistuje a ak aj sú ľudia ktorí sa občas niekde stretnú a spája ich pozitívny vzťah k BDSM nikto im nevelí, nešéfuje a nie je oprávnený riešiť nejaké porušenie "BDSM etiky" alebo niečo podobné
  • 25. mája 2015 19:42:03 CEST
    ....stavat by sa ti nemali aj ine veci:-)))
    • 13 posts
    25. mája 2015 19:39:22 CEST
    Vďaka. Konečne niečo rozumné v tejto diskusii. Za hrúbku sa ospravedlňujem. Nemalo by sa mi to stávať.
  • 25. mája 2015 19:37:40 CEST
    ....chystala som sa napisat cosi podobne:-))))
  • 25. mája 2015 19:34:44 CEST
    ono to je tak. keď bude o mne niekto vyhlasovať, že zle varím a ja budem gynekológ, tak to moje meno nepošpiní. teda v prípade, že som nepretiahol polovicu okresného mesta, nemám v pláne pretiahnúť tú druhú polovicu, tak moje meno nemá byť ako pošpinené, lebo ja viem, že to nie je pravda a moja jediná sex. partnerka tiež vie, že to nie je pravda. v opačnom prípade, keď striedam partnerky, tie sa dokonca poznajú, vedia o sebe a kyslo sa na seba usmievajú, tak tiež moje meno nemôže nikto pošpiniť, lebo si to robím sám.

toľko moja úvaha, samozrejme čisto hypotetická, obsadenie osôb je čisto náhodné a podobnosť s realitou čisto náhodná
  • 25. mája 2015 19:22:25 CEST
    ...no vidis...a ja si o nom myslim, ze je kokot, ale nemyslim si, ze vsetko, co je tu napisane musi byt zakonite pravda...a ze na to, aby bolo niekoho meno pospinene staci naozaj malo..
  • 25. mája 2015 19:19:58 CEST
    Neni kokot, je to len potencialny roznasac pohlavnych chorob.
  • 25. mája 2015 19:17:44 CEST
    ...ale je aj faktom..ze som ho zastala..ja si totiz nemyslim..ze je kokot....
  • 25. mája 2015 19:11:08 CEST
    ..to, že je pôvodca neznamená, že ju tu musíte všetci do zblbnutia "citovať"...normoš ma z toho mozog rozbolel...

Mirage, ja myslim, že keď poviem o shadowovi, že je kokot (čo podľa mna stále je), tak mu to ublíži oveľa menej, ako keď tu o ňom niekto napíše, že roznáša pohlavné choroby.
  • 25. mája 2015 19:05:17 CEST
    To adresuj Leonovi,je povodca tejto hrubky.
  • 25. mája 2015 18:53:20 CEST
    ...slovo "záchrankyňa" je podstatné meno ženského rodu a neskloňuje sa podľa vzoru "matkin" pre prídavné mená, čiže správny tvar v genitíve plurálu je "záchrankyň"....

koniec jazykovedného okienka..
  • 25. mája 2015 18:46:43 CEST
    To co tu tí dvaja vypotili je totalne ubohe,a co ty vies, mozno az sa to prihodi ich dceram (ak maju) alebo dakej zene v ich rodine, ver mi ze potom taki trapni a sprosti nebudu,tak ich vystre od nervou,ze ich slak trafi.
  • 25. mája 2015 18:43:26 CEST
    ja som napr. na strane zdravého rozumu. už aj keby sa hneď podozrenie nepotvrdilo a všetko bolo vymyslené, tak dôležité je ako sa dotknuté osoby postavia k "problému" a to je signál v podstate pre všetky ženy, ktoré uvažujú nad tým, že sa im zveria do rúk alebo plánujú mať s nimi sex. normálny chlap, nemusí byť ani dominant, zareaguje tak, že pôjde na testy, keď je tam čo i len malá šanca, že skutočne sa správal rizikovo, lebo vie, že o.i. určité typy vírusu HPV spôsobujú rakovinu krčka maternice, v žiadnom prípade to nebude zľahčovať, lebo si povie, čo keď sa rovnako nakazí moja dcéra, sestra, sesternica, mamka alebo kamarátka. veľakrát sa muži k ženám správajú ako hovädá, ale keď niekto ublíži žene v ich rodine, tak sú podráždení. ale každá žena je niekoho dcéra, sestra a pod. už som to písal, stať sa môže všetko, nechtiac môže hocikto hocičo preniesť, mňa napr. mrzí, keď niekto odo mňa dostane chrípku, dôležité je ako sa k tomu postavia dotknuté osoby a tu sa nikoho nechcem dotknúť, ale reakcie boli také, ako by namiesto gulí mali hrozienka, druhú akosť.
  • 25. mája 2015 18:25:12 CEST
    ....presne tak ako ked si dopredu a vzdy ty na druhej strane...ci to len ty mas na to pravo? A poprosim ta...zdrz sa komentarov "svorka zachrankin sveta" ci podobnych zosmiesnujucich komentarov....ja si napriek tomu ze ty si na tej druhej strane take ponizujuce invektivy nedovolujem...
  • 25. mája 2015 18:20:23 CEST
    Toto muzske ego je dost otravne.
    • 13 posts
    25. mája 2015 18:13:19 CEST
    neprekrúcam a nechcem ťa zdiskreditovať. Ale ak si dopredu a vždy na jednej strane tak akákoľvek argumentácia zbytočná.
  • 25. mája 2015 18:07:58 CEST
    ...nenapisala som..ze mi to nevyhovuje...nesnaz sa prekrutit moje slova a takto sa ma pokusit zhadzovat..citaj lepsie a znova...
    • 13 posts
    25. mája 2015 18:05:38 CEST
    ale ja fakt nie som na nikoho strane momentálne. A ak sa potvrdí obvinenie budem jednoznačne na strane poškodenej.
  • 25. mája 2015 18:01:46 CEST
    ....ano..postavila by som sa aj na stranu chlapa..ktoremu ublizila zena....ak sa dokaze ze si to niekto vymyslel..tak budem jedna z tych..ktora sa dotycnemu ospravedlni..ze uverila...ak by si tu bol castejsie..tak by si vedel..ze uz som sa shadowa zastala ked tu na neho utocila temna....pochop Leon....nie ja som problem....pytam sa teda teba..preco tvoje vyjadrenia nepodporia aspon minimalne v yomto ptipade tu zenu....preco ty..ktory tak neznasa dohady sa na zaklade svojich vlastnych dohadov postavi na stranu shadowa..mas problem ci nerovnaky meter?
    • 13 posts
    25. mája 2015 17:57:08 CEST
    takže si na jednej strane aj keď ti to nevyhovuje? Zaujímavé. A bola si už aj na strane chlapa ak mu bolo ubližované ženou? Alebo : Bola by si ak by sa to stalo? Napríklad ak by nejaká žena krivo obvinila chlapa (fakt netvrdím že sa to teraz stalo). Len sa pýtam.
  • 25. mája 2015 17:40:52 CEST
    Uz dotrapkuj.
    • 9 posts
    25. mája 2015 17:38:50 CEST
    a za koho bojujes Ty????
    Zeby sama za seba???,
  • 25. mája 2015 17:38:20 CEST
    ...viem co pisem...vies co..nebudeme sa tu dotahovat...nie je to o nas...ja sa vzdy postavim na jednu stranu...aj ked to ma neprijemne dosledky...ty na tu..na ktoru ti to prave vyhovuje....a to nas rozdeluje...
  • 25. mája 2015 17:32:05 CEST
    Jagoo myslim bojuje za shadowlighta. Nekazme mu jak sa nenapadne usiluje.
    • 9 posts
    25. mája 2015 17:31:32 CEST
    precitaj si svoj prvy prispevok v tomto vlakne.....