25. mája 2015 18:43:26 CEST
ja som napr. na strane zdravého rozumu. už aj keby sa hneď podozrenie nepotvrdilo a všetko bolo vymyslené, tak dôležité je ako sa dotknuté osoby postavia k "problému" a to je signál v podstate pre všetky ženy, ktoré uvažujú nad tým, že sa im zveria do rúk alebo plánujú mať s nimi sex. normálny chlap, nemusí byť ani dominant, zareaguje tak, že pôjde na testy, keď je tam čo i len malá šanca, že skutočne sa správal rizikovo, lebo vie, že o.i. určité typy vírusu HPV spôsobujú rakovinu krčka maternice, v žiadnom prípade to nebude zľahčovať, lebo si povie, čo keď sa rovnako nakazí moja dcéra, sestra, sesternica, mamka alebo kamarátka. veľakrát sa muži k ženám správajú ako hovädá, ale keď niekto ublíži žene v ich rodine, tak sú podráždení. ale každá žena je niekoho dcéra, sestra a pod. už som to písal, stať sa môže všetko, nechtiac môže hocikto hocičo preniesť, mňa napr. mrzí, keď niekto odo mňa dostane chrípku, dôležité je ako sa k tomu postavia dotknuté osoby a tu sa nikoho nechcem dotknúť, ale reakcie boli také, ako by namiesto gulí mali hrozienka, druhú akosť.