Forums » Nekategorizováno

Pohlavne prenosné ochorenia v BA komunite

• 25. mája 2015 14:17:32 CEST
    Citujem ta:
    "A svorka záchrankíň sveta (v tomto prípade subiniek ktoré o to zväčša nestoja) má živnú pôdu pre obviňovanie všetkých chlapov BDSM+"
    A preco by nemali obvinovat?
    Dominant je ten co sa zavazuje mat nad vsetkym dohlad a mat vsetko pod kontrolou. Zodpoveda aj za subu. Ked on daco posere,nech ho kludne zlyncuju! 
    • 13 posts
    25. mája 2015 14:15:41 CEST
    a nepovažujem sa za dominanta. Nikdy som nemal žiadnu subinku a ani som nikdy žiadnu nehľadal. Tak netuším z kadiaľ berieš túto informáciu.
    • 13 posts
    25. mája 2015 14:14:13 CEST
    sorry ale trepeš kraviny. Nájdi jedinú vetu ktorou ja ponižujem subinky
  • 25. mája 2015 14:12:08 CEST

Vidis,ani taky pan Dominant ako on sa nevie zdrzat a ponizit subky (ja som switch) takymto vysmechom.
    Len tak dalej. Stale to tu bude rovnake takymto stylom. Subky vdaka takymto jedincom budu brane ako ludia bez prava na nazor a podporu inych zien.
    • 13 posts
    25. mája 2015 14:08:57 CEST
    Pretože neviem kde je pravda, pripúšťam možnosť že sa môžem mýliť. Aj ty? Včera som si prečítal 9 strán reakcií na 1 príspevok. Nevyjadril som sa nijako. Až dnes po vyjadrení druhej strany. A nemám problém s tým že budem niekomu na smiech.
  • 25. mája 2015 14:00:34 CEST
    ...."svorka zachrankin sveta".....takymito vyjadreniami sa len zosmiesnujes....vzdy budu ludia..ktori nebudu suhlasit s tvojim nazorom a podobnych ludi..ktori vsetko spochybnia a nepripustia problem....napriek tomu a prave preto ze sa dockaju posmechu aj od teba tu budu a napisu svoj nazor.....
    • 13 posts
    25. mája 2015 13:13:35 CEST

• 5 posts
    25. mája 2015 13:06:18 CEST
    ako si napísal ...je to presne o tom "AK"
    Určite sa nevieme ani jeden vcítit do kože baby, ktorá práve zistila, že má dajakú pohlavnú chorobu a môže jej to ublížiť. takže nemôžeme ani posúdiť jej reakciu na toto zistenie. Bude to vždy iba o dohadoch.
    Preto ako stále píšem, je treba to riešiť niekde inde a nie tu na nete. Tu by sa mali dať už len relevantné výsledky a na základe toho sa už dá niečo dalej riešit aj v rámnci BDSM "komunity"
    • 13 posts
    25. mája 2015 12:59:29 CEST
    samozrejme že nie.
    ale:
    1. ak by si bol na jej mieste nenapísal by si "udalosť som už ohlásila na polícii" ?
    2. ak by si bol na pozícii obvineného a bol si vedomí skutku, mal by si tú drzosť napísať to čo napísal on? Ja by som teda tú hrošiu kožu nemal. Ale pripúšťam možnosť že sa mýlim a potvrdzujem že sa slečne osobne ospravedlním ak to bude požadovať.
    • 5 posts
    25. mája 2015 12:55:18 CEST
    ok, možno išla hned na policiu, ale chceš mi povedat, že akonáhle polícia dostala podnet, tak volali, alebo poslali hliadku k shadowovi?
    Zabúdaš na byrokraciu.
    • 13 posts
    25. mája 2015 12:52:55 CEST
    "Slečna to napísala tu na dominu v piatok, možno hned potom ako došla od doktora"
    Fakt by si po zistení, že na tebe niekto spáchal zločin, utekal na www.domina.sk a varoval iných? Nešiel by si hneď na políciu? Policajti nemajú úradné hodiny. Vždy majú nejakí službu. A nahlásiť trestný čin môžeš kedykoľvek.
    • 13 posts
    25. mája 2015 12:49:25 CEST
    súhlasím so všetkým čo si napísal. Okrem posledného odseku. Prečítal som všetky príspevky. NIKTO netvrdil, že na vine bola ona ak je pravda čo napísala. Schválne som sa nevyjadril včera večer lebo som netušil kde je pravda. Netvrdím , že to teraz viem. Ak je pravda že ju nakazil, myslím že si už medzi BDSM+ na slovensku neškrtne. Len sa obávam že ak je to celé vymyslené, bude mať veľký problém očistiť svoje meno. Veď "bez vetra sa ani lístok nepohne". A to nám na Slovensku väčšinou stačí.
    • 5 posts
    25. mája 2015 12:47:28 CEST
    akože nerád, ale teraz musím do bodky súhlasiť s corwinom, má pravdu
    • 5 posts
    25. mája 2015 12:37:00 CEST
    Ako už som písal, ked je obvinenie o chorobe pravda, treba to riešit cez úrady, baba nech ide so spravou od doktora priamo na policiu, alebo prokuratúru.
    Keď je shadow nevinný, nech ide k doktorovi, nechá si urobit komplexné vyšetrenie a ide s výsledkami na políciu alebo prokuratúru a dá podnet na šetrenie za krivé obvinenie.

Blbost je ukazovat niekde tu na nete z jednej, alebo druhej strany, že hele tu mám správu o vyšetrení.

Inak k tomu, že to nedala na policiu. Slečna to napísala tu na dominu v piatok, možno hned potom ako došla od doktora, takže potom by tažko mohol shadow dostat akukolvek výzvu od dajakého úradu.
    Ďalšia vec - sami viete, že napr. znásilnenie nahlásí možno 30% žen. Pretože proste sa z rôzných dôvodou hanbia, alebo boja íst to nahlásiť.
    Dôvodov, prečo ešte nešla môže byť viacero.

Takže ešte raz, treba to riešit inde. Tu sa môžeme akurát baviť o tom, ako sa chrániť a prípadne zabrániť dajakej nákaze a jej rozširovaniu medzi BDSM ľudmi.

A ešte jedna vec. Podľa príspevkov, čo tu zatial boli napísané sa tu fakt ukazuje väčšinová slovenská mentalita a pohľad na obeti. - " Za sexualné zločiny môže vždy obeť. Pretože provokovala, išla dobrovolne, bola naivná, atď ...."

• 13 posts
    25. mája 2015 12:13:55 CEST
  • 25. mája 2015 12:09:19 CEST
    S tým súhlasím, máš úplnú pravdu.
    • 9 posts
    25. mája 2015 12:05:26 CEST
  • 25. mája 2015 12:03:40 CEST
    s posledným príspevkom ako odpoveď pre Miculienku sa plne stotožňujem.
    • 13 posts
    25. mája 2015 12:02:25 CEST
    samozrejme že to neviem. Ale obvinený bol reálny človek. Ktorého tu množstvo ľudí pozná osobne. Ak tvrdí že ho polícia ešte nekontaktovala tak mám vážny dôvod myslieť si že pravdu hovorí on a nie nejaký anonym s čerstvo založeným nickom. Som kedykoľvek ochotný dotyčnej sa osobne ospravedlniť. Ak som ju týmto krivo obvinil. Ale urobia to aj tí a tie čo tu na shadova prskali na 10 stranách príspevkov ak sa potvrdí že bol krivo obvinený?
  • 25. mája 2015 12:02:25 CEST
    Myslím si, že väčšina ľudí tu nevie kde je pravda a preto reagujú tak či onak. Ak by vedeli, že to tak je ako napísala zakladateľka vlákna, potom by si mohli maximálne niečo tak povedať o naivite, no neverím, že aj potom by ju chcel niekto kameňovať!

• 13 posts
    25. mája 2015 11:57:24 CEST
    ja som ten posledný čo by niekoho s niečím spájal. Ak by som ja založil vlákno (čo som asi nespravil ešte ani raz), tak by som striehol na každú reakciu. A diskutoval. Inak je to len výstrel do prázdna s účelom robiť zlú krv.
  • 25. mája 2015 11:54:20 CEST
    Plne s tebou súhlasím, že pri vážnom poškodení mena má menovaný právo žiadať admina o spoluprácu. No ti si veľmi zakladáš na detailoch, tak sa ťa chcem spýtať to, že to menovaná nehlásila na políciu vieš, alebo sa len domnievaš?
    • 13 posts
    25. mája 2015 11:52:46 CEST
    tá baba s niečím vyšla, ale reakcie sú také, že vlastne je všetko ok, lebo 80% žien je nakazených a vlastne obvinený je úplne zdravý a drvivá väčšina príspevkov tú babu ide ukrižovať, tak sa ani nečudujem, že to nerieši cez políciu, resp. u lekára zamlčala osobu, od ktorej sa nakazila. snáď nájde v sebe dosť ješitnosti a správneho hnevu a po týchto príspevkoch to vyrieši cez políciu a urobia sa testy. koniec koncov "obvinený" keď vie, že je pravidelný darca krvi, pravidelne testovaný, tak po takom obvinení aspoň ja by som išiel hneď na testy a ukázal ich komunite ako niekto sa snaží poškodiť jeho meno. nie je nič ľahšie ako zabehnúť na testy, namiesto obhajoby na fóre.
    • 13 posts
    25. mája 2015 11:52:40 CEST
    presne také je toto vlákno. Jedno veľmi vážne obvinenie veľmi nepopulárneho chlapa od anonymnej žalobkine. A svorka záchrankíň sveta (v tomto prípade subiniek ktoré o to zväčša nestoja) má živnú pôdu pre obviňovanie všetkých chlapov BDSM+
  • 25. mája 2015 11:50:17 CEST
    Ja s tym nechcem byt akokolvek spajana. Ved nech admin sa vyjadri,ma moznost porovnat ip adresy.
    S si mysli,ze to ja.
    Sakra sak preco je dotycna teraz ticho?