19. marca 2006 23:47:02 CET
ahojte ccel by som sa opytat koho vzrusuju zenske nohy v ponozkach v silonkach ja to zboznujem mulujem ten pach zenskych noziciek ale samozrejme sa mi musi ta zena aj pacit
18. mája 2006 10:46:23 CEST
rada si necham vycmulat prsty na nohach a oprat ponožky maledej subinke alebo subikovi
17. mája 2006 21:14:53 CEST
Mna tak ponozky ani nevzrusuju ako jemne silonky na zenskych nozkach a to hlavne ciernej alebo hnedej farby,vtedy som uplne hotovy ked vidim peknu mladu babu ktora nosi tenke pancusky na nohach,ja som na footfetish uz od skoreho detskeho veku a to od 5 rokov mojho zivota.
2. mája 2006 6:50:46 CEST
Kto ma zaujem nech si napise. Predam svoje pradielko. Samozrejme aj puncosky a ponozky. Treba si len napisat co chcete. Iveta
1. mája 2006 17:54:03 CEST
nieje nic lepsie ako vonat zenske spotene nozky p celom dni ked ju vyzujete a citite vzrusujucu vonu az sa vam srdce rozbusi a nechcete verit vlastnym ociam ze drzite v ruke take nieco nadherne.strasne je to milujuci pohlad ako sa jej to paci.prosim slecny dami piste srdecne vam odpisem cmukam
30. apríla 2006 20:14:29 CEST
Bolo by dobre, keby aj damy navrhli, ze by vedeli odpredat nosene silonky ci sil. ponozky.
Nic krajsieho neexistuje.Alebo, pani, dajte kontakty, kde by sa to dalo kupit.
30. apríla 2006 16:49:41 CEST
som 22 rocna studentka,a za vonu zenskych ponoziek by som dala vsetko... dominantne pani ozvyte sa....