24. júna 2015 23:29:28 CEST
Ale nie máš pravdu su rozličné typy na ohrev vody,
tie staršie ploché kde sa to plní zvláštnou nemrznucou zmesou,nie vodou,tá zmes ako v chladiči auta sa ohreje ide do bojlera a tam ohreje vodu,straty ako svina po ceste,aj tie novšie valce a trubky,,len medzi nami za posledný rok ako padla záruka som mal 75 reklamácií zo 100,
dovod ?,= nekvalitný materiál na spojoch kadiaľ ide kvapalina,korozia netesnosť pnutie a fuč,potom odchádzaju čerpadlá made in china čo dodať,
Preto som od toho upustil a začal riešiť fotovoltaikou všetko,pred 5 rokmi to bolo drahé a začínalo to teraz máš 5x lacnejšie a všetko od vykurovacích rohoží po chladničky,umývačky,roboty,infrapece atd,
Sranda je že to všetko vymysleli slováci ale tu sa na nich firmy vybodli tak odišli za spoluprácou do čiech /Dražice/LOGITEX/,a japonska/GREEN ENERGY/,,tu nedaleko to montuju cez japonské firmy čo dali financ do toho,
Ja už len zhánam odberateľov a posielam tovar,teraz je obstaráno na roky,arabi a rusi objednali toľko že to tu budu vyrábať 15 rokov,
Vedel si že arabéri v Dubaji maju všetky baráky obložené panelmí?,ibaže si priplatia za to aby vypadali ako fasáda domu a boli rozličné farby a ťahaju im ventilátory a čerpadlá na vodu,
Tv,svetlá a také srandy to je už uplne bežné cez Slnko,