8. júla 2015 14:53:20 CEST
vstup na vaše akcie bol spoplatnený, teda to že píšeš, že nežiadate niekoho, aby vám platil nie je celkom pravda. ale to mne je osobne úplne jedno. rovnako ako argument čo vás čo stojí je úplne irelevantný. je to predsa vaša záľuba a koníček, tak je logické, že vás to niečo stojí. teraz, keď sa venujem posilňovaniu, dávam celkom dosť peňazí do fitnes, mám aj doma posilňovňu, tak mám nejakej žene hovoriť, s ktorou by som sa vyspal, že bolo by fajn aby mi platila, lebo ja som do toho dosť investoval, aby som vyzeral tak ako vyzerám? veď je to moje hobby, beriem to tak, že to niečo stojí, rovnako ako je to vaše bdsm a akcie okolo toho. keď sa venujem behu, musím investovať do tenisiek a oblečenia, tak tiež mám hovoriť o tom, že to niečo stojí. nie, lebo zase je to môj záujem o niečo. teraz keď budem mať chuť zmlátiť nejakú babu, tak jej mám ošpliechať o hlavu, že zlatá moja, ale ja som si kúpil bičík za 10e (slovom desať eur), tak mi to láskavo zaplať? nie. beriem to tak, že som urobil niečo, čo sa mne páčilo rovnako ako tej babe...