Forums » Nekategorizováno

Podebatujme si o etike...

• 9 posts
    7. júna 2015 20:52:50 CEST
    ja sa na ziadny obraz aj tak nevojdem
    a nesnazim sa aby na mne niekto nieco obdivoval
  • 7. júna 2015 20:51:40 CEST
    • 9 posts
    7. júna 2015 20:51:33 CEST
    ty nechutný roboš nadržaný lebo ti takú vrazím že to ti ani manželka nevrazila. fuj nechutní ste. len by ste sa honili jak divé zvery a hráte sa na slušných.
    • 9 posts
    7. júna 2015 20:45:34 CEST
    vieš, nebudem sa zastávať toho čo napísala, lebo to odsudzujem a dáma sa takto nemá vyjadrovať, ani slovník a ani ponižovať iných...

ale skús ísť príkladom ty, lebo veľa charakterových vlastností, ktoré by bolo na tebe obdivovať nemáš. vyťahuješ tu súkromnú poštu, ktorá nebola ani adresovaná tebe. myslím, že každý si urobí, resp. urobil obraz na tú dámu, ale ten o tebe nebude o nič lepší.
    • 9 posts
    7. júna 2015 20:40:32 CEST
    nepotrebuje komentar...
    zverejnene s povolenim adresatky.
    odosielatelka sa urcite prezradi sama...
    • 9 posts
    7. júna 2015 20:39:13 CEST

predmet: tak aby si to konecne pochopila
    Skusala si sa so mnou bavit tak som bola na teba mila aj ked si uplne ina generacia nemas vzdelanie...ale zacala si s tymi robotnickymi manipulacnymi dristami. Vies. Ty si vydrbana robotnicka pica a ja ani ziafna zena ako ja sa s takymi nebavime. Zato aj vyryvate. Dristy o chorobach si vypravaj tej spinavej ciganskej kurve (CENZUROVANE). Ked vas niekde nahodou stretnem tak vam prijebem lebo robotnicka trieda inej reci merozumie. Prestan si ma brat do papule ty skrata
  • 7. júna 2015 17:10:57 CEST
    Nepodceňuj ho !!! Pre Gandíka nemôže byť nič neskoro, pretože zásadne príde ešte neskôr.
  • 7. júna 2015 16:56:17 CEST
    Uz Etnike.téma bylo zda se vyčerpáno.kdo pozdě chodí sám sobě škodí.
    • 1 posts
    7. júna 2015 12:41:56 CEST
    Čo je etike,,,,?,/
  • 7. júna 2015 9:07:58 CEST
    Iste veci je lepsie riesit bez obecenstva. To je znak profesionality.
  • 7. júna 2015 9:03:46 CEST
    a je mi to uplne jedno čo si kto o mne bude myslieť...uplne jedno
  • 7. júna 2015 9:00:37 CEST
    ale proste videla som že načo zbytočne sa motať. keď mi hento napíše. šak to je moja vec čo mám ako mám...a čo niekomu poviem. aj moje názory čo prezentujem na obťažovanie to ani ten hrozné trdlo nepochopil. boha tak zaujíma ma to, lebo na slovensko to ludia furt nechápu neni to jak v USA že tam si také veci k ženám nedovolia že čumeť jak zvieratá, alebo písať hneď drísty. lebo vedia že aj to je obťažovanie. šak by som s takým človekom čo sa nevie chovať nikde nemohla ísť ani.
  • 7. júna 2015 8:57:41 CEST
    To naozaj ti pisal ako dominant? To je smiesne :D dufam ze si ho okamzite zrusila.
  • 7. júna 2015 8:54:25 CEST
    potom sa ma pýta intímne veci a vyjadruje na to názory...a že vie moje meno. čo má čo kto vedeť moje meno? to sú všetci mongoloidní? mňa ich mená nezaujímali. neviem čo si takí ludia trúfajú keď by sa mali najprv zhodnotiť na čo majú a na čo nie. tak u hentakej žere z misky a mňa alebo jednu ešte mne podobnú chce dominovať? šibe mu? aj tá druhá sa len usmiala nad tým a medzi sebou sme si povedali svoje. ale mne to už smiešne nepríde skorej mi to bere energiu. šak dám tomu človeku dve tri otázky a vidím že tam kde ja rozumovo nie je, tak čo chce viacej. a je mi jedno čo si kto bude o mne myslieť, proste mám názor na niekoho vytvorený tak čo ma má čo obťažovať. ano budem hovoriť o obťažovaní lebo ako povedala královná prečo by sa mal človek nechať od každého dochytať šak dotyk je intímna vec...
  • 7. júna 2015 8:52:18 CEST
    Ako moze dominant u nejakej zrat granule z misky? Tak je dominant,ci nie?
  • 7. júna 2015 8:43:58 CEST
    si nezačnem chlapom čo u takej ženskej žral granule s psačích misiek lebo to neni u mňa chlap. rovnako ako ním prestal byť niekto kto mi 3x volá a zúfalo mi kričí do telefónu že je nahý len v plachte že čo by som s ním robila - no nič...ešte to aj moja rodina počula...a potom nechá od hentakej čvargy na sebe zlomiť 4 rákosky a myslí si že to je sranda. keď to tej druhej nevadí nech si ho vychutná aj s týmto. ja som už dávno hovorila veci čo mi vadia a že to smeruje zle. ani voláka dadulka ma nevyprovokuje, mohla by mať súdnosť....zatože je špatná a hlúpa tak bude obťažovať...to neni spoločnosť pre dámy ako sme my. to je jasné že každý normálny človek sa takým vyhne, lebo vie že len problémy prinesú.
  • 7. júna 2015 8:39:32 CEST
    Nechajme ich,nech sa tu paria medzi sebou a zeru z psacich misiek granule :D
  • 6. júna 2015 20:57:29 CEST
    my chceme mať len pokoj...a nie byť krivo obviňované a vláčené kadekým po fórach...že to nie je nikomu podozrivé čo sa deje. a každý hľadá len najjednoduchšie riešenia a vôbec sa nepozrie na pozadie. ako už povedala miculienka, poviem to pre neznalých pomerov aj ja, riadi to niekto, kto sem ani nechodí. to že robí také veci vypovedá o tej osobe dosť.
    na margo tých ľudí s ktorými sa nechcem baviť a furt ma obťažujú slabomyseľnými a všelijakými intrigánskymi a manipulačnými kecmi, a len sa mi z tých ľudí kriví tvár, to uzavriem slovami môjho exmilenca:
    "nechceš sa baviť s každým, to je ok. veď, nemusíš sa baviť s plebsom"
    (slovo plebs som nepoužila ja :-D to az neskor som mu povedala horsie slovo ze by som sa s nim bala niekde ukazat lebo nevie kera bije a robi hanbu s čvargou)
    no čo miculienka, môžu vyrývať a nebudeme si ich všímať? Ked s nimi nikto nič nerobi a len by nam zapchali usta? ja som ich poblokovala, nech už mám pokoj konečne. takto ešte raz to poviem že si neprajem aby o mne hovorili lebo furt to nechápu. Niektori asi rozumeju jedine reci trstenice ved aj v korejskych automobilkach to na takychto praktizuju
  • 5. júna 2015 14:26:48 CEST
    Trocha menej tej paranoje a bude sa ti lahsie zit.
    Teba prenasleduju uz aj vlastne myslienky.
    Tak snad ti nevadi,ze odpisujem z bazena a mam trocha mokre prsty. Pekne sa tu trap dalej.
  • 5. júna 2015 14:21:53 CEST
    kdybys měla jak :)
    Jinak, nemstím se , jenom mě překvapilo, že zrovna ty poukazuješ na něco co děláš sama. Vždyť lezeš všude kde jsem jen aby sis rýpla. Za to Ti očividně stojím :)
    Přeji příjemné pokračování, skvělé prožité dovolené!
  • 5. júna 2015 14:17:03 CEST
    Iba keby sa mi chcelo. Nestojis mi za to.
  • 5. júna 2015 14:13:43 CEST
    když už jsme v místonsti o etiketě. Mohla bys prosím odpovědět na mou otázku? :)
    Děkuji.
  • 5. júna 2015 14:11:49 CEST
    Vy sa radi mstite. Ake ceske :D
    Inak radsej som drzala urcite palce americanom v hokeji, vas doj*bali ako sa patri.
  • 5. júna 2015 14:08:49 CEST
    podobně jako ty ses snažila zaplést do rozhovoru v diskuzi češi sobě, která se tě nějak vůbec netýkala?
  • 5. júna 2015 14:03:48 CEST
    Ako vidis miesa sa do toho osoba/osoby,ktora/e o tom nic nevedia a ani neboli do toho zainteresovane. Navyse ma/jú pocit ako mi to natrela/i tym svojim nazorom a pocitmi a uvahami. Aké zbytocne prizemne a hujerovske.