3. júna 2015 16:39:30 CEST
len som to povedala inými slovami, je - že keď si niekto od niektorých z vás drží odstup, nie je to hneď preto, že je nevyrovnaný. dobre, to o tej Kráľovnej som tu napísala mätúco, ale narážala som na konverzáciu, ktorú som tu čítala pred časom s ňou - ja som tu vtedy nebola a prišlo mi to humusné čo jej píšete...teraz sa toho sama zúčastňujem...keby som vám to hovorila, tak by som to hovorila pomaly, aby ste porozumeli, ale písať pomalšie neviem...isté typy ľudí sa proste musia vyhnúť jeden druhému a nezbližovať lebo príde ku katastrofe. a osobné informácie, ktoré mi niektorí sami zverili, určite ja nikam ďalej dávať nebudem. dokonca netrpím ani disociatívnou poruchou osobnosti ako ma kedysi obviňovali že som mors...kto tu písal štýlom "borderline personality disorder" bol práve Asertiv. Ten najvýraznejší príspevok som mu aj skopírovala. Keďže na tejto stránke je všetko viditeľné, aj keď sa sem človek neprihlási, tak sa sem chodia učiť aj ľudia, ktorí by sa chceli stať psychiatrami - a tým keď sa niekto chce stať uvažuje o tom už od základnej školy lebo aby mohol ísť na medicínu, potrebuje gymnázium, nie že si zmyslí že pôjde robiť operátora výroby do inej firmy kde vyrába niečo uplne iné, viete už tam sú tie rozdiely v myslení a trávení času a toho čo všetko musí človek naštudovať miesto aby aktívne hľadala ako si po... život...niektorí by ste sa mali zamyslieť nad tým, čo ste tu zo svojho súkromia povyťahovali, aké intímne veci, ako to, aké fantázie máte s partnermi, a potom sa môžete báť, že ich viem ja. ono to vidí totiž veľmi veľa ľudí.