3. júna 2015 12:04:18 CEST
keď niečo chceš skutočne skončiť, tak to skončíš a nebudeš dookola niečo opakovať a živiť to.
teraz už nie, ale keď som bol mladý, tak som mal okolo seba hrozne veľa modeliek, skutočne pekné baby a žiadna, skutočne žiadna nerozprávala toľko o obťažovaní a neviem o čom. úplne normálne baby, skôr hovorili o tom, ako môžem žiť v takom neporiadku, že so mnou ani prasiatko nevydrží a stále sa zaujímali, kde mám niečo na umývanie riadu, že to umyjú za mňa. tým chcem povedať, že niekde v tvojej hlave je krutá chyba, keď sa stále hrabeš v starých hovnách, stále vyťahuješ tie isté veci, lebo buď ťa záujem mužov podvedome veľmi teší, alebo neviem čo... skutočne pekné a žiadané baby sa takto nesprávajú, ani inteligentné nie... bolo by fajn, keby si sa porozprávala s nejakým odborníkom, na začiatok by možno stačil psychológ.
ja som zlý, mňa nenavidia úplne všetci, lebo každému poviem čo si myslím. keď má niekto fajn názor, tak mu to napíšem, keď nemá tak o pár minút ho idem zakopať pod čiernu zem, ale veľa z toho, čo ti tu muži píšu, je pravda akurát ti to nevidíš. žiaľ.