3. júna 2015 0:34:31 CEST
1. tých adminov je tam viac...ibaže tí nikdy na tých stretnutiach neboli, aspoň pokiaľ ja viem. a nikto z nás sa nezaujíma o cudzie súkromie. ani nikto, pokiaľ viem, nemôže pozerať druhým do súkromných správ. ani keby som ja mohla, tak by som to nerobila. ale to niektorí ľudia stále nedokážu pochopiť. to je posledné, čo k tomu poviem.
2. nebudem adresovať konkrétne, ale isté osoby by mohli pochopiť, že sa s nimi NECHCEM baviť lebo by sa s nimi nebavilo ani moje okolie. Ich správanie sa mi bridí. Jediné čo chcem, nech ma konečne prestanú rozoberať. Také že "si na smiech" nerada to hovorím ale to je také "robotnícke".
Aj mňa krivo obviňovali že som mors. Pritom tí, ktorí ju videli osobne, vedia, že to je blbosť. Dajte už pokoj...nech sa baví každý so svojimi priateľmi.
3. Miculienka, ja sa s tou osobou nechcem baviť a stále to nechápe, tak asi najlepšie je aby si sa s ňou nebavila ani ty. Aj v tebe vidí len tú mors...
4. osobné alebo teda súkromné informácie sú napríklad : IP adresa - čiže to bolo porušené s tou mors na xbdsm.sk a zatiaľ neviem či s niekým iným, adresa trvalého pobytu, meno a priezvisko, pracovisko, a podobné veci...pokiaľ viem, tak po ipčkách pátrali niektorí tu...
5. stačí tak málo - keď sa určití ľudia vyhnú jeden druhému. Môžu spolu byť aj v jednej miestnosti, ale nemusia sa vôbec baviť. Len to niektorí ľudia tomu nerozumejú, že to že je niekto raz v bare, neznamená že každý ho môže vyhladávať, keď ho už asi nikdy v živote neuvidí. Aj celé toto provokačné vlákno...ach to je hrozné. Ani sem nebudem už pozerať.