ale poznám aj opačný prípad, kamarát mi minule plakal, že on už nevládze, lebo jeho žena chce sex niekoľkokrát denne. mu hovorím, vidíš hovoril som ti, neber si takú škaredú, budeš na ňu sám
najhoršie, keby bola nejaká srnka vyslovene škaredá a dobehli by ju viacerí a ťahali by zápalky, lebo by ju nikto nechcel "použiť" a jej "pán" by fučal niekde v kopci a bál sa.
ale zase tí muži vo veku 50+ a s váhou 110 kg a viac by mali 24h náskok pred ostatnými, nech je to aspoň trochu fér a nech sa môžu aspoň pozerať, ako im niekto preťahuje srnku. na druhej strane kto orie moju záhradku, šetrí môj pluh, sa hovorí, či? pôjdem do pekla za tie moje reči
vymyslieť sa vymyslí, akurát sa nezrealizuje pre zlý technický stav poľovníkov (dominantov), hrozila by pokuta za preťaženie jazdnej súpravy myslím, že niektorí z nich naposledy utekali v škole na telesnej
ináč mne sa veľmi páči, keď mám papuľu ako dvere v kine, ale pravda je taká, že 3/4 roka mám nepojazdnú achilovku a ledva chodím
no tak to víš...když můžu poradím bližnímu svému.
myslím, že ikdyby ti vyoperovali páteř, provedli tvojí oblíbenou lobotomii, mumifikovali tě a nasadili klíšťovou encefalitídu, nedosáhneš na dementalitu zemana, ani babiše.
je mi líto, že ti to musím říct já.
mate hrave povahy, take spolocenske hry viete povymyslat
sa smejem na "hadaj kto to bol" :))
len aby submisivni uzivatelia nevymysleli hry na dominantov nieco ako- ukaz aku mas silu na spank- buchanie kladivom do tej veci co byva na kolotočoch :)))
Vždy môžeme dať srnke na nohu na reťaz ocelovú gulu. Veľkosť gule sa zvolí napr podľa veľkosti poprsia alebo dlhú reťaz na obe nohy nech si poradí alebo sa priviažu ku sebe reťazou dve na zistenie či vedia spolupracovať
chvíľku to trvá, kým to spracujú, lebo ja som generátor blbých nápadov a nevyčerpateľná studňa blbostí to som ešte nepísal návod na hru "hádaj, kto som..." dominantné osoby budú v náhodnom poradí robiť spank nešťastníkom, ktorí budú mať zaviazané oči a budú hádať, kto to bol. keď neuhádnu, tak potom príde druhý level "strap on"