Forums » Nekategorizováno

Hon na srnku

• 2. júla 2015 15:19:26 CEST
    navrhol dať jedno stretko, kde by sme pozvali Trdlo (keďže má lesný pozemok) a pokecali o tomto nápade, čo poviete? Úplne seriózne. Kde je chuť tam sa dá zariadiť všetko. A kľudne to nemusí byť len srnka, ale aj srnec (či viac srniek a srnčekov, líšok či kohokoľvek).
  • 2. júla 2015 15:14:46 CEST
    ...teraz som si precital posledne 3 stranky tohto vlakna a dost ma zaujali tvoje originalne napady co sa tykaju pravopisu.... Inak si sem neprispel s nicim, stale tocis o neviem com a pravdepodobne to zatial netusi nikto. Vyjadri sa co vlastne chces napisat, namiesto i-y daj _, ok ?
  • 2. júla 2015 14:17:47 CEST
    ....nechcem byt impertinentna....ale prestavam chapat co si chcel povedat:-))
    • 13 posts
    2. júla 2015 14:15:51 CEST
  • 2. júla 2015 14:14:15 CEST
    ináč ja som ochotný ísť na IQ testy s miestnou smotánkou bdsm scény. kto prehrá, tak bude pretiahnutý na akčnom zraze nejakou subinou strap on-on

bude aj vstupné, to bude použité na výskum ješitnosti a urazené mužského ega na prestížnej univerzite
  • 2. júla 2015 14:14:00 CEST
    ....no vidis ako rychlo sme dospeli ku konsenzu:-))))to iste si hovoria diskutujuci v tomto a inych vlaknach:-))))
  • 2. júla 2015 14:07:47 CEST
    Myslim ze uz som to jasne napisal. v diskusii isto radi budu dookola pokracovat iny. Ja som len poukazal na jav.
    • 13 posts
    2. júla 2015 14:07:30 CEST
    fakt som tentokrát nepochopil čo si chcela povedať. Hej, vždy je alternatíva, ale ako napísal Markon, nie je dôvod donekonečna ustupovať blbcom. "Múdrejší ustúpi" je veľmi hlúpe porekadlo.
  • 2. júla 2015 14:06:07 CEST
    netlač na neho tak prudko. začni otázkami: si hladný, si smädný, bolí ťa hlavička, máš hnačku, cikáš rovno a postupne na definíciu normálnych ľudí. si ho zarezala hneď na začiatku
  • 2. júla 2015 14:04:10 CEST
    ...prosim definuj vyraz"normalnych ludi"...potom odpoviem
  • 2. júla 2015 14:00:31 CEST
    ....vzdy je alternativa:-))))neda mi nepodotknut,ze som neraz bola svedkom debaty nie len zavanajucej slangovymi vyrazmi zenskych pohlavnych organov...ale aj muzskych a roznych vulgarizmov....tazke ma premklo silne presvedcenie.....ze nie je ani tak dolezite o com sa tu diskutuje..ale kto diskutuje....nezavana to tak trochu na jednej strane jesitnostou a akymsi pocitom vynimocnosti istych jedincov a na druhej diskriminaciou z dovodu "postihnutia"?....v tomto pripade mentalneho?:-))))))
  • 2. júla 2015 13:54:39 CEST
    ktoríííííííí prídavné meno v množnom čísle je s mäkkým i. snáď sa za normálneho nepovažuješ. ty ukrutný sadista. si musel v škole mučiť učiteľky slovenčiny tou gramatikou.

edit: zámeno, už som aj ja osprostený.
  • 2. júla 2015 13:50:04 CEST
    Pretoze je tu kopa normalnych ludi ktory koli hrstke ludi ani nechce sa zapojit do diskusie. Ale pekne to prekrucas aj ked asi dobre vies co myslim.
    • 13 posts
    2. júla 2015 13:49:09 CEST
    Možno preto že stále nie je alternatíva?
  • 2. júla 2015 13:44:28 CEST
    reálniiiiiii ľudia, ktoríííííí ... zľutuj sa nad nami, tu nie je banda masochistov, ktorí toto budú čítať... hatala s hodžom sa musia v hrobe točiť ako ventilátor, keď ťa čítajú kokos, ty keby dáš subine otrockú zmluvu, tak neplatná, lebo tam netrafíš žiadne i/y
  • 2. júla 2015 13:41:56 CEST
    Otazka znie....preco tu teda stracate cas s takymi inteligencne podpriemerne zaradenymi jedincami veducimi bezpredmetnu debatu s vyslednym efektom rovnajucim sa slangovemu pomenovaniu zenskych pohlavnych organov?:-))
  • 2. júla 2015 13:41:19 CEST
    Bud su to virtualni useri:)
    alebo realny ludia ktory asi trpia istou formou schyzofrenie a vystupuju tu v roznych podobach muz zena submisiv dominant
    • 13 posts
    2. júla 2015 13:40:03 CEST
    chlapci, tak ste sa už našli, choďte si dať do kakača, na českú stránku a hotovo. lebo kým doteraz bola diskusia k téme, stále sa kecalo o naháňaní srnky, tak teraz sa tu ide riešiť vlastníctvo ornej pôdy, trvale trávnych porastov a lesnej pôdy, urbárske spoločenstvo a komposesorát, lebo niekto tu má pochybnosti.

• 13 posts
    2. júla 2015 13:37:03 CEST
    Treba hoodnú dávku masochizmu aby sa tu človek predieral diskusiami. Ale tí kecálkovia sú často ľudia bez tváre, o ktorých nikto netuší kto sú.
  • 2. júla 2015 13:36:09 CEST
    Ja viem mrzi a mna mrzi ze to funguje na Cz stranka a nie tu:) that it
  • 2. júla 2015 13:34:35 CEST
    Napriklad preto ze ked som tu svojho casu ako novacik prisiel a chcel si precitat zaujmavu temu a dozvediet sa nazory a pri xtej strane som zistil, ze diskutuju 3 ludia ktory rozoberaju nesmrtelnost chrusta tak som citanie vzdal. A aj preto ze potom to tu nevyzera ako komunitna stranka, ale ako miesto kde si ludia mozu z chuti popisat lebo aj tak nemaju co na praci:D
    • 13 posts
    2. júla 2015 13:30:00 CEST
    Sú také diskusné servery. Už viackrát som spomenul www.nyx.cz. Ideš tam cez motivačný list a zakladateľ fóra si ho sám moderuje. Ak sú príspevky urážlivé alebo hoci len o.t. nekompromisne ich vyhadzuje.
  • 2. júla 2015 13:27:15 CEST
    ty celkovo v živote nestrácaš čas s ničím, ani s gramatikou, keďže mohli sa píše s I, ale ty si zjavne pritvrdil.

o.i. zrejme úplne všetci okrem teba vidia, že táto téma je stále o tom istom, teda prosím ťa použi výraz "schudnúť do plaviek", to celkom určite pomôže aj tebe, môžeš aj ty naháňať nejakú subinu.

• 2. júla 2015 13:26:44 CEST
    ....tentto ako to volas jav je v kazdom vlakne..vsade sa to skor ci neskor zvrhne k urazkam..alebo k odlahceniu a zartovaniu...ja stale nerozumiem preco by debata mala prebiehat len na vysokointeligentnej urovni...zosnurovane a sucho????
  • 2. júla 2015 13:23:13 CEST
    toto je pekny priklad toho ako funguje diskusia tu. Preto som to dal do tohto vlakna. Poukazujem na jav nie na vlakno. A o teme nechcem diskutovat lebo rovnako niekomu moze pripadat absurdna tema spanku ci mucenia bradaviek.