Forums » Nekategorizováno

Domina izabela dúbravka

• 21. septembra 2016 16:06:19 CEST
    Oplatí sa za ňou ísť?
    • 1 posts
    9. októbra 2019 14:22:58 CEST

Je nezodpovedna ohladom casu.Vsade spina a smrad.

• 7. októbra 2016 17:04:57 CEST
    Je taká ako vietor nad skalným útesom počas jesenného západu slnka.
    Jej pohľad Ti vyrazí dych, jej hlas Ťa bodne do päty, jej pohyby Ťa vyvedú z rovnováhy.
    A jej spoločnosť Ťa plne uspokojí.
  • 7. októbra 2016 17:00:06 CEST
    Hmm tak čítam čítam a stale neviem aka vlastne tá Izzabel je...tak aka je?
    • 13 posts
    7. októbra 2016 9:01:00 CEST
    myslíš adminovi? A načo. Vidíš tu ešte nejaké relevantné príspevky? Domina je tam kde chcela byť. Platený inzertný portál. Asi.
  • 7. októbra 2016 8:01:33 CEST
    Veď ich udaj. Mňa si nemal problém bezdôvodne udávať. Tvoj charakter sa sotva zmenil, len roky Ti pribudli.
    • 13 posts
    6. októbra 2016 23:28:13 CEST
    by ma zaujímalo či si admin sem tam prečíta príspevky. A teda ozaj nepochopím prečo dominu kupoval.
  • 6. októbra 2016 6:12:18 CEST
    Jj, a ty budes v tom klane tiez, ale budes len za chujka. Chujkom si a chujkom zostanes.
  • 5. októbra 2016 20:46:36 CEST
    Vidíš vlados, pre toto ťa tu má každý rozumný človek za chuja, lebo si len také zakomplexované prerastené decko, ktoré nikdy nedospelo.

A kým sa to nenaučíš chápať, nikdy nebudeš mať na viac, než byť vodcom detského gangu.
  • 5. októbra 2016 18:25:19 CEST
    Mimochodom, ja som netvrdil, že je má "inteligentné vystupovanie",
    Tvoj dalsi citat :
    Avšak už pri tom hovore na mňa pôsobila vysoko nad priemerom ostatných domín
    Teda podla teba ona nie je nejako nadpriemerne inteligentna, len je s inteligenciou vysoko nad priemerom ostatnych domin ? Prave naznacujes, ze ostatne dominy su jeble pice, zatial co ona dosahuje priemer iq....si dobry v urazani nasich dominiek.
  • 5. októbra 2016 15:13:41 CEST
    Nenechám sa vytočiť detinským vladosom, on si vystačí robiť hanbu aj vlastným prejavom.

Keď nedokáže pochopiť, že môj profil tu nie je na to, aby som sa "chválil", ako to celé vlados vníma, ale že je to len druhotný jazyk, tak súdny človek bude aj naďalej len prevracať oči, že sa zase vyjadruje o veciach, ktoré nedokázal ani pochopiť.

Môžeš si ich zožrať, dobrú chuť.
    Mimochodom, ja som netvrdil, že je má "inteligentné vystupovanie", len že to jej bolo podľa mňa vysoko nad priemerom ostatných domín.

Zato ty si tu nepovedal nič zmysluplné, okrem zjavných nezmyslov o "vedre gitu".

Áno, beriem ťa doslovne, pretože ty si tu o tom nič iné nenapísal. A tvoj prejav je tu taký, že sa nevdojak ponúka vysvetlenie, že si si to "vedro gitu" jednoducho zaslúžil.
  • 5. októbra 2016 15:03:17 CEST
    Ty by si zase zase mal začať brať tie tabletky, lebo potom nečudo, že to s tebou vyzerá tak, ako to vyzerá.

Lebo som si to zistil. Lebo o tom niečo viem. Lebo poznám jej občianske meno... a napríklad i stránku na Facebooku...

Nie je ťažké si to zistiť z verejne dostupných zdrojov... a dokázal by si to aj ty, keby si nemal v hlave hnoj.

Lenže ty sa skrátka rád vyjadruješ o veciach, o ktorých nemáš ani potuchy.

Len ty si zjavne rád cucáš svoje slaboduché príspevky z prsta. Možno si to počul od svojho ošetrujúceho lekára, možno to máš vrodené. Ani to ťa však nezbavuje zodpovednosti za svoje činy, ibaže by si mal na to potvrdenie od psychiatra a rozhodnutie súdu. Máš ho?

Keď pociťuješ potrebu sa s ňou opakovane zhovárať, tak ver tomu, že ona si o tebe už vtedy myslí, že si úplný hlupák.

Tvoje vyjadrenia tu zostanú v análoch, ako ty sám.
  • 5. októbra 2016 14:19:05 CEST
    Nenechaj sa vytocit slaboduchym atikapitalistom. Ked sa antikapitalista vo svojom profile dokaze chvalit, ze okrem primarneho jazyka slovencina ovlada este sekundarny jazyk cestinu, tak sudny clovek prevrati oci a popraje mu skore uzdravenie.
  • 5. októbra 2016 14:16:49 CEST
    Keď ta piča ma inteligentné vystupovanie tak ja zožeriem svoje topánky. Alebo si rovnako inteligentný ako ona. Mám pre ňu jedinú diagnózu: psychopatka.
  • 5. októbra 2016 14:12:06 CEST
    Ona je nespolahliva kvoli mne ? Prestan brat tie tabletky, alebo zacni. A pis posty az sa ti vycisti hlava.
    A odkial vies, ze uvedena domina nieco vystudovala a nieco pochodila ? Lebo ti to ona povedala , pripadne ti to povedal niekto komu to ona povedala ? Tak v tom pripade tvoje slaboduche posty priratame na vrub nizsiemu i.q. Prezradim ti tajomstvo, vacsina domin tu o sebe tvrdi, ze su nadpriemerne inteligentne, blablabla. Pri DLHSOM A OPAKOVANOM rozhovore zistis, ze znacne prehanaju. A to sa tyka ci inteligencie, vzdelania, skusenosti.....
  • 5. októbra 2016 10:35:29 CEST
    Veď sa pochváľ, čo ti urobila (alebo neurobila)...!

Máš tu 4 príspevky v tomto vlákne, z toho 1 zakladací a následné 3 hanobiace.

Sprostá ako vedro gitu určite nie je, keď vyštudovala a toľko toho pochodila...

Ja mám s ňou skúsenosť len na diaľku (po telefóne); stretnutie sa odložilo kvôli nedostatku času...

Avšak už pri tom hovore na mňa pôsobila vysoko nad priemerom ostatných domín (to zrejme na viacerých, preto k nej išli), no rozhodne ako "vedro gitu" nepôsobila, práve naopak; no a škaredá určite nie je – práve naopak.

Takže prinajlepšom to vyzerá tak, že ste sa prinajmenšom nezhodli... a je to v konečnom dôsledku len tvoja chyba, že si ju nedokázal vopred odhadnúť.
  • 5. októbra 2016 10:21:55 CEST
    Výstižne to vyjadrila malaDomina2 – to je také detinské, že sa ti to až podobá.

Podaktorým tu zrejme nedošlo, že ona to robí aj kvôli takým výmyselníkom, ako je vlados.

• 2. októbra 2016 11:48:26 CEST
    A ako by som jej to mal vratit ??? Rozmyslaj trosku.a mimochodom, palino, akchces, posli mi jej cislo do ss a ja to spravim tiez. Na hrube vreco treba hrubu zaplatu. Ak treba niekoho naucit poriadku, tak by sme nemali lutovat namahu...-)
  • 2. októbra 2016 11:34:29 CEST
    Dobry napad...diky za radu...
  • 2. októbra 2016 11:21:27 CEST
    Ale účinné
  • 2. októbra 2016 10:55:12 CEST
    Hej, to je také dospelé.
  • 2. októbra 2016 10:45:55 CEST
    Ak je nespolahliva v case a uz k nej naozaj nemienis ist, tak jej to vrat. Pekne sa k nej nahlas na lekciu a ser na nu. Nech si zas ona caka do neviemkedy.
  • 2. októbra 2016 0:36:19 CEST
    Jebem sa za nou 100km, boli sme dohodnuti na 13.00 a zobrala ma az o 15.00. Cakal som 2 hodiny v aute pred cinziakom. Bol som u nej prvy aj posledny krat. No na druhu stranu musim povedat ze ma fakt dobru postavu, plne regaly pomocok ma BDSM a clinik a za 80€ ti spravi komplet servis aj s kaviarom. Keby bola serioznejsia ohladom dohodnuteho času tak chodim kazdy tyzden....
  • 1. októbra 2016 23:51:49 CEST
    Je fajn,veľa pomôcok,len sa nedá na ňu spoľahnúť ohľadom času na ktorý sa dohodneme.
    • 4 posts
    1. októbra 2016 22:10:59 CEST
    Je perfektna v kliniku.
  • 30. septembra 2016 13:15:44 CEST
    Je to jebnutá napudrovaná škaredá blbá krava. Riť sama vyrážka. Divím sa, že ešte od nej nikto nič nechytil. V byte špina ako v tanku