Forums » Nekategorizováno

DRUHY SUBMISÍVOV

• 8. októbra 2016 14:51:34 CEST
    ....myslim si..ze ten clanok je napisany celkom trefne aj s poznamkou..ze sa mnohi najdu vo viacerych skupinach....lebo kazdy je individualita a nikdy sa dvaja ludia nezhodnu vo vsetkych chutiach a narokoch.
  • 8. októbra 2016 9:46:50 CEST
    Vyrovnanosť človeka je relatívna.

Každopádne, ak ju niekto hľadá v Bdsm, je dobré vedieť, čo a prečo hľadá. Uľahčí to aj sebe, aj proťajšku.

Mne Bdsm prináša rovnováhu.

Poslednú dobu máš stále niečo proti Bdsm ľuďom, Femdom je pre teba narušené, tak na kieho čerta si tu medzi nami, to skôr svedčí zle o tebe, nie o nás. Choď na web, kde Bdsm nie je, aj tak sme veľká menšina, nepotrebujeme medzi nami človeka, čo nás uráža. Už ma nebaví počúvať tvoje mravokárne reči, namontuješ sa medzi ľudí, ktorých považuješ za narušených, aby si im to mohol dookola opakovať...
  • 8. októbra 2016 8:27:30 CEST
    že keby si ženy viac verili, našli by si partnera, ktorý by ich naplnil a potom by tu nehľadali suba. Sub je emočne nevyrovnaný jedinec s pocitom nepouzitelnosti. Správna žena by mohla,nájsť jeho dobrú stránku a pomôcť mu stať sa výnimočným mužom, ktorý si verí. Dominy sa točia v začarovanom kruhu, kedy využívajú nevyrovnaných mužov na dosiahnutie rýchleho uspokojenia, pričom rovnako ako subici, touto cestou životné šťastie nedosahujú. Následne sa ukajaju v trpitelskej role a utvrdzujú v tom, že sú na správnej ceste, pretože zvádzajú ťažký boj o životné šťastie. Opak je pritom pravdou.
  • 8. októbra 2016 7:58:49 CEST
    Po prečítaní a spoznaní kto som v Bdsm, sa ľudia vyhnú problémom pri hľadaní... na oboch stranách :)

Traduje sa, že subíkov je veľa a domín mega málo :).

Ja tvrdím, že domín je mega málo a subíkov ešte menej :)) /pod subíkom rozumiem otroka a sluhu/.