Forums » Nekategorizováno

Výprask nástrojmi

• 7. júna 2006 21:45:05 CEST
    Stalo sa Vam, že pri výprasku na holu ste dostali ranu na hradzu? Medzi analnu dierku a gulky? Je to taky zvlastny iny pocit, ked dostavate na polky a potom zrazu medzi polky - na hradzu. Neni to nebezpecne pre prostatu? Mne sa to stalo a bolo to zaujimave. Bolo to s vareškou s umelohmotnym koncom a s inym zatial nie.
    • 11 posts
    1. júla 2021 0:56:00 CEST
    Ahojte mna chlapi bijú hocičím za eura. Dostala som palicami.opaskom.obuskom. kablami.kopačky.peste. vela krát ma trtkajú a ked už nevedia čo tak ma bijú hlavou o skrinu alebo podlahu . Som len kurva nestojím za nič
    • 11 posts
    1. júla 2021 0:55:59 CEST
    Ahojte mna chlapi bijú hocičím za eura. Dostala som palicami.opaskom.obuskom. kablami.kopačky.peste. vela krát ma trtkajú a ked už nevedia čo tak ma bijú hlavou o skrinu alebo podlahu . Som len kurva nestojím za nič
  • 5. septembra 2006 23:27:19 CEST
    Ale ano, i mne to vzrušuje, ale bolí to jako prase. Aspoň u mne často záleží i na fyzickém a duševním rozpoložení. Někdy snesu tolik, že se až sám divím a někdy řvu po malém doteku. A pak spanking není moje oblíbená disciplína. A le to Madam ví, takže....
  • 5. septembra 2006 15:51:18 CEST
    Já někdy dostávám přes mušličku a Pán úmyslně zasáhne i jinam...bolí to, ale zároveň i strašně vzrušuje...
  • 5. septembra 2006 15:51:18 CEST
    Já někdy dostávám přes mušličku a Pán úmyslně zasáhne i jinam...bolí to, ale zároveň i strašně vzrušuje...
  • 5. septembra 2006 9:40:21 CEST
    každy ma inde citlivé miesta aj prah bolesti,niekeho bitka po gulkach aj penise maximalne vzrušuje
  • 4. septembra 2006 22:13:55 CEST
    To je sice pravda, že je to vzrušující, ale často bych tam dostávat nechtěl. Nejsem sice zaměřen na spanking, ale snesu rány po těle a po prdeli, ale když dostanu přes penis nebo kulky a na hráz, to sebou škubu a musím mít roubík, jinak pohorším sousedy.
  • 4. septembra 2006 22:03:06 CEST
    dostať po hrádzi je pomerne dosť bolestive,ale aj vzrušujuce....
    • 2 posts
    4. septembra 2006 21:50:43 CEST
    vo vseobecnosti cim je nastroj tensi tym je vacsie riziko pretrhnutia koze a cim je sirsi tym to mliazdi vacisu plochu a bolest je tupa
  • 4. septembra 2006 21:20:17 CEST
    Aky nastroj je najlepsie pouzit pre bolest, ktora dlho trva po udere? Ale aby neublizil kozi velmi? Existuje take nieco?
  • 8. júna 2006 23:32:12 CEST
    Ano ma to proste niečo do seba. Si skuseny a presne si to trafil, stupnuje to vzrusenie - a riadne :)
  • 8. júna 2006 14:07:50 CEST
    Pre muzov je to velmi erotogena oblast. Ja pri vypraskoch praktizujem tam viac uderov jazdeckym bicikom, ale len take jemne viac na vystupnovanie vzrusenia a nie ako formu trestu.