18. júna 2006 20:03:56 CEST
Rád vozím ženy na ramennou i na zádech. Dvounohá ponyplay - shoulderridding je daleko častější a konformější varianta oproti ponyplay čtyřnohé. Vysazení ženy na koně se dá poměrně často vidět i mimo s/d hrátky -hudební koncerty, kohoutí zápasy v bazéně apod. Párkrát jsem měl na koncertě tu možnost. Obvykle však k tomu slečny nejsou moc svolné, pokud tedy nejsi zrovna jejich milencem. Řekl bych, že tu vítězí stud. Přesto se však domnívám, že je dost žen, kterým se toto líbí, pokud se tedy zrovna nebojí výšek:), ale většinou to moc nespojují s s/d, i kyž určitá radost z dominance se tam asi i mezi obyčejnými ženami najít dá. Spíše je však podle mně vzrušuje, když mohou sedět na širokých ramenou muže, který jim imponuje a přitom se rozkrokem třít o jeho krk. Nejlepší by bylo, kdyby nám však na toto odpověděla nějaká zástupkyně něžného pohlaví...
Na yahoo groups mi napsala jedna Američanka, která popisovala jak ji shoulderriding vzrušuje již od děctví, a že třením o krk svého přítele dochází ráda na jeho širokých ramennou k orgasmu, ale akt dominance v tom prý nespatřuje. Můžu ti ten dopis poslat nebo ho tu uveřejnit.
Doufejme ale, že se k tomu zde také nějaká žena vyjádří...