Forums » Nekategorizováno

sm swingers

• 29. júna 2006 19:31:20 CEST
    mate skusenosti?
  • 7. decembra 2006 10:32:27 CET
    :) to si ani nemal pisat, teraz sa na teba vrhnu vsetky zeny z netu... no neviem,neviem ako sa ubranis :)
  • 15. októbra 2006 13:39:40 CEST
    zijes clovece? ked budes tak rychlo reagovat nestihneme ani tu lyzovacku
    • 2 posts
    11. októbra 2006 1:14:48 CEST
    a co skusit sa pozriet v mieste kde som ti povedala?
    dalsi termin ale zial nie je este naplanovany, bude tam ale urcite uvedeny
  • 11. októbra 2006 0:44:18 CEST
    vdaka za info....nevies mi posunut kontakt na datum a miesto dalsich stretiek? Dakujem
    • 2 posts
    10. októbra 2006 22:49:15 CEST
    srazy sa konaju, skus sa pozriet na auditku Pravidelne stretavky
  • 10. októbra 2006 21:22:00 CEST
    Myslím si, že najlepšie by bolo zorganizovať najprv úplne "normálnu" žúrku, tak, ako to robia na pokeci a v inych chatoch...Ľudia, ktorí by prišli, by si ľahko pri poháriku dohodli, o čo im ide a potom by už nebol problém dohodnúť sa na ďalšom stretnutí, prípadne na pravidelných akciách. Mám k dispozícii chatu pre povedzme 5-7 ludí. navrhujem toto: píšte mi ss, kto by mal záujem o klasickú chatovicu, alebo lyžovačku či čo (je to na Orave)...každý nech napíše, či je sub, alebo dom...muž alebo žena a pod.... ked bude vyvážený zoznam záujemcov, pripravím ponuku, termín a podobné veci...potom každý potvrdí záväzne účasť...a je to...stretneme sa, popijeme, pokecáme...a ktovie, možno aj niečo pekné spolu zažijeme na prvýkrát...takže sa hláste u mňa
    • 2 posts
    9. októbra 2006 23:05:21 CEST
    lenze hlavne je ze na akcne stretko sa malokedy (skor nikdy) dostane clovek ktoreho ostatny aj osobne nepoznaju takze volanie po akcnych stretkach od ludi ktori sa boja vyliezt s teoretickej anonymity internetu my vzdy pripadaju zabavne
  • 9. októbra 2006 21:41:49 CEST
    jasne nech to bude ,,akcne stretko,,lebo uz samotny nazov swingers vsetkych odradza ..co uz slovensko
  • 11. augusta 2006 0:47:44 CEST
    souhlas, musí jít o lidi stejně zaměřené a nejlépe o prověřené známé.
    • 2 posts
    10. augusta 2006 10:54:16 CEST
    je zase niečo trošku iné. Keď sú to ľudia čo sa poznajú a doverujú si tak každý čosi predvedie a je to v pohode,. Navzše dosť často to ani nemusí byť úplne intímne, veľa vecí je možné realizovať cez oblečenie.
  • 9. augusta 2006 18:05:50 CEST
    SM swingers party mne osobně neláká, nerad opouštím svou submisivně masochistickou roli. Za to SM party s pozitivně domluvenou společností, toho bych se rád někdy zůčastnil, ale záleží především na mé Paní, ta zatím nemá dobré zkušenosti. Přece jenom to už není zcela intimní záležitost a protože naše společnost v tomto směru není tolerantní, jisté zveřejnění není žádoucí pro profesní kariéry nás obou.
  • 9. augusta 2006 9:10:50 CEST
    podla mojho názoru to nemusí byť práve swingers párty , stačí aj normálne akčné stretnutie priaznivcov BDSM , avšak ako ostatní uviedli , je problém s organizáciou a účasťou , a myslím , že je to naozaj pre exhibicionistov a ludí , ktorí sa radi podelia s praktickými skúsenosťami.....
    • 2 posts
    9. júla 2006 18:48:21 CEST
    vzhladom na to ze som uz niekolkokrat zazila na azete ako hladali pani damu co s nimi pojde ako partnerka na swingers s tym ze jej za to aj zaplatia tak mam iste pochybnosti o otvorenom systeme.
    Ako napisala Chahayaa, sancu vidim skor v pripade znamej skupiny ludi.
    Navyse tu nikde nepadlo nic o pravidlach a bez tych sa ziadna podobna party uskutocnit nemoze lebo to akurat skonci problemom. U niekoho mozno fyzickym a u ineho aj psychickym ktory je horsi.
  • 9. júla 2006 13:54:33 CEST
    mňa masové akcie nijako nelákajú,takže ja by som asi nešla...niečo iné je keď ide partia ludí ktorí si doverujú,poznaju sa...
  • 9. júla 2006 13:08:27 CEST
    Nevidim v tom az taky problem aby musel byt par vzdy v protiklade d-s.Skor vacsi problem vidim zorganizovat takuto akciu, zabezpecit potrebne miesto , a spolahnut sa na serioznost prihlasenych parov ze tam skutocne aj pridu. Ako clovek pohodlny , spoliehajuc sa na nezavideniahodnu pracu druhych, ked nieco take bude uz zorganizovane , kludne ma mozete oslovit,pokial sa mi to bude hodit casovo , urcite pridem aj s partnerkou.
  • 9. júla 2006 10:42:53 CEST
    v tom ze zaujem zo strany muzov o taketo nieco by bol vacsi ti dam za pravdu len si treba uvedomit ze takato akcia nie je pre jednotlivcov ale pre pary,,,ved aj na klasicku swingers party maju povoleny vstup pary a popripade samotne zeny.No u tychto parov treba dodat ze by mali byt d+s a nie par napr. d+d.Ved keby tam bolo 2O dom.osob a 1 sub.tak asi ta akcia nema zmysel.
    • 2 posts
    4. júla 2006 1:00:32 CEST
    ja by som este dodal, ze fakt, ze su na takychto akciach ochotni zucastnit sa najma muzi bez partneriek, odradza dalsich muzov bez partneriek, ktori si uvedomuju , ze tam vlastne budu presne take iste ksichty ako oni
    je to tusim tak trocha kontraproduktivne:)
    • 2 posts
    3. júla 2006 21:01:29 CEST
    a este k tomu miestu - neviem ci je na Slovensku zariadeny sm salon k prenajmu
    • 2 posts
    3. júla 2006 21:00:42 CEST
    obavam sa ze zaujem by mali hlavne muzi bez partneriek, zeny co viem o to maju ovela mensi zaujem
  • 3. júla 2006 20:59:24 CEST
    Chcela som si prečítať vaše reakcie na túto tému, ale nie je čo čítať.
    Už dlhšie uvažujem niečo podobné zorganizovať a podľa vašej reakcie by asi nikto neprišiel. Okrem toho ma veľmi zaujíma ak by bola možnosť prenajať si zariadený BDSM salón, či by ste mali o takúto službu záujem.