2. júla 2006 21:46:41 CEST
Netrvám na tom, že môj názor je správny, ale ... keď si predstavím d/s scénku, stále dookola sa mi v hlave točí jedna a tá istá myšlienka a neviem sa jej zbaviť, nech robím čokoľvek. Toto by totiž bol môj odkaz pre submisívneho partnera:
PRESTAŇ MYSLIEŤ - UVOĽNI SA, ZRELAXUJ, VYPNI - PRECÍŤ A PREŽÍVAJ – dôveruj mi a rob len to a presne to, čo ti poviem, nič viac a nič menej.
Ak začneš premýšľať nad príkazom, ktorý si dostal, ak začneš uvažovať nad tým, čo to preboha vlastne robíš a či je to správne, v tej chvíli sa zablokuješ a veľmi pravdepodobne nebudeš schopný splniť úlohu. Vytráca sa čaro chvíle, ktorá sa už nemusí opakovať. Nauč sa lietať, ja som tu od toho, aby som na teba dala pozor, aby som teraz myslela aj za teba. Nechaj sa viesť a daj mi do ruky moc. Moc nad tebou, nad tvojím telom, nad tvojou dušou a ja ju prijmem a postarám sa o teba.
pre bosorka: Akosi nemám pocit, že keď nemyslí, tak to zákonite znamená, že nespolupracuje, povedala by som, že práve naopak. Koná spontánne, automaticky a nie premyslene.
Ale tak ma napadlo, že týmito vetami „nemoze vsetko nechat na mna a pasivne cakat + ja chcem subicka, kt. spolupracuje“ ti možno ide aj o to, aby bol osobnosť. Aby so sebou nenechal zametať a nesúhlasil bezhlavo so všetkým, čo ťa napadne. Ale aj tak si nemyslím, že sa to navzájom vylučuje. On by mal byť osobnosťou, ktorá má svoje hranice, ktorá v reálnom živote nemá problém samostatne sa rozhodovať a niesť za svoje rozhodnutie a konanie zodpovednosť, napriek tomu však, pokiaľ už dôjde k scénke, mali by ste sa natoľko poznať a mala by medzi vami byť taká dôvera, že sa ti v tej chvíli môže podarovať a úplne oddať. Čo ti môže dať krajšie a cennejšie, ako sám seba? Nenapĺňa ťa práve tento pocit? (alebo len nechceš, aby bol lenivý? už sa v tom strácam
)
Ešte ma k tomu napadol starý vtip: Boh hovorí Adamovi. Mám pre teba dve správy. Tá dobrá je, že som ti dal 2 dôležité orgány - mozog a penis. Tá zlá je, že som ti nedal dosť krvi, aby si ich mohol používať súčasne.
Čo som tým chcela povedať? Že ovládať môžeš človeka pomocou strachu, lásky alebo VZRUŠENIA :-) Mne z toho akosi prirodzene vyplýva - vypni mozog a užívaj si ... a platí to rovnako pre ženy ako aj pre mužov. Napriek tomu, že som až príliš zodpovedná a priveľa premýšľam, je mi jasné, že si nikdy neužijem, pokiaľ budem myslieť na to, ako teraz vyzerám, či som vypla sporák, vzala antikoncepsiu a pod. Zodpovedný má byť človek predtým, než sa do niečoho pustí – z toho mi akosi vyplýva jedna rada (upozornenie?) NAJPRV MYSLI, POTOM KONAJ – ale pri scénke už predsa konáme, nie?
Nejde práve pri d/s-ku o to prežívanie a pocity? Nie je toto to najdôležitejšie?
pre zodiak: V prvom rade úprimne ďakujem, len dúfam, že sa vo mne v budúcnosti (možno už týmto príspevkom?) nesklameš (ako to už v politike býva
) Dúfam, že som ti teraz aspoň čiastočne odhalila svoj pohľad a nároky na submisívneho jedinca, aj keď samozrejme, úplne to nejde, to by bolo na oveľa dlhšiu debatu. Snáď by som len spomenula potrebu maximálnej úprimnosti a otvorenej komunikácie. A jedna poznámka pomimo, ktorú iste pochopíš – v jednoduchosti je krása :-)
pre Frank33: Vážim si to (a o to viac, že ty sám si dominantný – šťastná to tvoja subinka
) a ďakujem.