8. júna 2011 9:25:22 CEST
:-)) to tak už býva ak človeku dochádzajú argumenty tak sa snaží toho druhého ponížiť,,,,ok tak teda sinonimum z i...u mňa,,,myslím si že tu asi všetci postrehli moje pravopisné chyby ale len ty si zareagoval na ňu,,,,čo to je ?!..len snaha vysmisť sa druhému,,,čiže netolerancia :-))...hm,,,otázka prečo nemajú teda deti,,,a prečo nemôžu mať deti normálne manželské páry ?!....ved sa zamysli sám nad svojími argumentmi čo tu dávaš,,,,a sám môžeš vidieť tú toleranciu voči tebe tu,,,nik ťa neuráža nevyhadzuje ale debatujú s tebou,,,choď na púť a zakrič že pápež je pedofil,,,ťa ubijú krížikmy alebo ružencami to je tá tolerancia ?!..alebo pedofília farárov voči deťom ?!...prečo mi vnucuješ pomaranč keď ja chcem banán ?!,,kde na pochode si počul že chcú aby sa mohli spolu bozkávať alebo milovať ,,,nikde,,,vždy tam rezonuje otázka spoločne nadobudnutého majetku , starostlivosť jeden o druhého v čase choroby alebo nejakej nehody lebo ak to nebudú mať priznané nik im nepovie o milovanom človeku nič a to je láska,,,,to by hnevalo aj mňa...čo tu splietaš M+M alebo Z+Z,,,kde máš napísane v biblii že to nemôže tak byť,,,kde máš napísané v biblii zvezok manželsky ?!...nájdi mi to,,,kristus rozdával lásku,,,rozdával ju ženám a aj mužom,,,kde si počul že by kristus zakázal sobáš kňazom ?!,,nájdi mi to prosím ťa a nevstupujú do takého zvezku,,,ukáž mi stať kde kristus zatracuje niekoho,,,len preto že je iný ako boli ostatný,,,pre každého mal otvorenú náruč,,,áno,,cirkev a veriaci cirki to majú,,,ale to im kristus neprikázal samy si pravidlá určujú ako im to vyhovuje,,NESUD LEBO BUDES SUDENY,,to povedal kristus,,,tak teda sa drž jeho slov a nesúď ludí okolo seba...ja sa stebóv nebudem prieť kto z nás je vetší kresťan,,,,lebo by som sklzol na tvoju fylozofiu....rozdaj svoj majetok všetkým čo to potrebujú,,,potom sa priblížiš ku kristovi a možno pochopíš o čom píšeš,,,nie zhromaždovať majetok a vykrikovať ako to robý cirkev,,,,kde ježiš kázal svojím následovníkom zhromaždovať majetky ?!..veď im zakázal stavať aj chrámy,,,a majú ich postavených nespočetne veľa ,,,len mi je smutno že tam asi ani BOHA nepustili,,,