Forums » Nekategorizováno

Otrocka zmluva

• 7. júna 2011 23:39:09 CEST
    preco robia pochody, pretoze na seba chcu upozornit, ale mozno aj preto ze sa chcu stretnut vo vacsej komunite. Preco robia krestania put?
  • 7. júna 2011 23:37:10 CEST
    clovece.. tolko nezmyslov co si tu ty dnes popisal, som uz davno nevidel

"No aj tak stále lepšie keď dieťa vyrastá s otcom a matkou... ako keď by malo vyrastať s M + M alebo Z + Z"

s tym samozrejme suhlasim.. ale usiel ti jeden podstatny detail (co ma samozrejme neprekvapuje). to dieta totiz nebude vyrastat s otcom a matkou, ale v decaku.
    teraz skus porozmyslat o tom, co je lepsie.. len dufam, ze mas aspon aku taku predstavu o pomeroch v nasich detskych domovoch
  • 7. júna 2011 23:35:39 CEST
    Pozri si videá na youtube a uvidíš. Prečo sa to organizuje? Myslím že je to dané tým źe homo majú sklon k exhibicionizmu ( mimochodom, toto je z ved. śtúdie ).. a pritom títo ludia zabúdajú, že takého prejavy na verejnosti možu zanechať stopy, napr. na deťoch ked to vidia. A opýtam sa aj teba, prečo keď oni robia pochody, prečo napr. BDSM ludia nerobia pochody? A sorry aj mne ujde občas gramatika:)
  • 7. júna 2011 23:30:35 CEST
    ..no ja neviem, ale co tam take robili ? nebodaj sulozili :-o pokial nie a bolo to skutocne len o bozkoch a letmych pohladeniach, tak na tom nist poburujuce nevidim..

este taka myslienka ma napadla...preco myslis, ze sa tieto pochody organizuju ?

apropo, "..k úchylom ktorý skáču na ulici na ženy.." - zacni korekciami vlastneho pravopisu..
  • 7. júna 2011 23:30:34 CEST
    mame ich nechat nech mozu zit zivot tak ako my, nech maju pravo uzatvarat manzelstvo na zaklade ich vzajomnej lasky, nech maju pravo vediet o zdravotnom stave cloveka na ktorom im zalezi. A ked im skutocne dame tieto zakladne ludske prava, tak nebudu potrebovat na seba upozornovat nejakymi sokujucimi pochodmi.
  • 7. júna 2011 23:24:44 CEST
    Fajn. Tak to otočím, a spýtam sa ja teba, to čo teda ja vravím je zlé? A máme ich nechať teda neh si robia čo chcú?
  • 7. júna 2011 23:20:43 CEST
    Vyliecit? Co chces liecit? Liecia sa choroby, sexualna orientacia je dana este pocas vyvoja v maternici, a nieje dedicna a kedze to nemaju od rodicov tak potom od koho? A tak aka liecba? Na to mi pride jediny sposob liecby a to je potrat, ale neviem ci zrovna to je liecba podla krestanskych hodnot.
  • 7. júna 2011 23:15:58 CEST
    Lenže to nie je o nejakých bozkoch. Prosim pozri si videa na youtube čo sa odohráva na tých ich pochodoch... ludia tam chodia takmer nahí po ulici, kadejaké sexuálne pomocky tam vystavuju.. a tak dalej.. takto sa na ulici niekto chová, normálny človek.. ? No ja myslím že nie... a už nehovorím ani o tom ako rýchlo sa v ich "komunite" prenášajú rozne pohl. choroby... a ja som nepovedal, že ich máme nenávidieť, treba im pomoct, v takom zmysle, že nájsť sposob ako ich s toho vyliečiť. Proste najst riesenie, ktore bude mat efekt.
  • 7. júna 2011 23:11:07 CEST
    a ako Ty vysvetlis ze ked je homosexualita nenormalna vyskytuje sa aj u zvierat, tie zvierata su nemoralne alebo su proste znudene? Myslis si ze homosexual je zo svojej orientacie stastny? vies si predstavit co asi preziva taky clovek v puberte ked zacne objavovat svoju sexualitu a zisti ze je minoritna? A este ku tym bozkom na ulici, mne pride rovnake bozkavanie sa M+Z ako M+M alebo Z+Z kazdy ma pravo pobozkat toho koho chce a pokial to chceme zakazovat homosexualom tak by sa to malo zakazat aj heterosexualom.
  • 7. júna 2011 23:01:44 CEST
    Tak to je extrémny príklad. No aj tak stále lepšie keď dieťa vyrastá s otcom a matkou... ako keď by malo vyrastať s M + M alebo Z + Z... však ako ho asi tak vychovajú... okrem toho, uplne základný argument ktorým vyvrátim vaśú toleranciu je... keď teda homosexualna orientacia je normalna, prečo si sami nespravia vlastne deti ale chcu ich adoptovať? Ako mi odpovieś na túto otázku...
  • 7. júna 2011 22:58:17 CEST
    Synonymum sa píše z y... a inak, ja nehovorím že kresťania a cirkev neurobili žiadnu chybu. No rozhodne si treba vážiť a chrániť ich hodnoty, lebo sú správne. Naznačil si že Ježisa Krista nespochybnujeś, .. ja myslím, že plače, keď vidí čo tí ludia robia v BA na uliciach....
  • 7. júna 2011 22:55:16 CEST
    Konečne sa dostávame k veci. Pravdaže ju pobozkám na verejnosti. Ale určite nerobím BDSM na verejnosti. A to je ten rozdiel, že oni to robia na verejnosti a tým vlastne ohrozujú mravnú úroven. Čo si kto robí doma, to je jeho vec, ale to čo človek robí na verejnosti, už nie je len jeho vec, a v tom spočíva tá arogancia z ich strany...že robia velké fanfáry a pochody... však si pozri nejaké videá s toho pochodu, vyslovene nekontrolovatelné exhibicionistické prejavy. Porovnal by som to k úchylom ktorý skáču na ulici na ženy a odhalujú sa pred nimi, proste niečo nenormálne..
  • 7. júna 2011 22:12:30 CEST
    kardinal7 dakujem, potešil si ma .
    Ale všeobecne mám radosť z toho, že väčšina z nás zdieľa princíp tolerancie.
    Apropó- neviem aký vzor by som dala dietaťu, ak by mi tatko pobehoval nahý-ako ho Boh stvoril s obojkom na krku.Ako by som mu vysvetlila, že mamina ocina bičuje,lebo ho ľúbi... lebo to sa bežne stáva, že dieťa prichytí rodičov v chúlostivej situácii a to pri všetkej opatrnosti rodičov.
    ľahšie by sa mi vysvetľovalo to, že Jožko a Janko sa držia za ruky, pretože sa ľúbia.
  • 7. júna 2011 20:02:34 CEST
    :-)))))))))))o tých tradičných kresťanských hodnotách s tebou rad pokeciam:-))...kresťania boli medzi prvými čo popierali názor druhých,,,a veľa dalšieho zlého,,,,POZOR,,píšem o kresťanstve,,,nie o kristovi a jeho učení,,,,pre mna je komunizmus,,,kresťazmus,,,stalinizmus,,marxizmus,,,len sinonymom popierania slobodnej vôle :-)))
  • 7. júna 2011 20:00:18 CEST
    Takze predpokladam, ze ak mas nejaku priatelku, tak sa s nou tiez na verejnosti nedrzis za ruku a nedajboze, ze by si ju tam pobozkal..
    • 5 posts
    7. júna 2011 19:44:51 CEST
    Ako som napísal nižšie. Pokial je BDSM vrámci lásky, citu medzi dvoma luďmi, nevidím natom nić zlé. A hlavne, keď je to súkromie dvoch ludí, ktorým nezaťažujú verejnosť, ako niekto kto robí OKATĚ pochody celou Bratislavou... to mi vadí, že to takto prezentujú pred verejnosťou. Pred malými deckami.. nić im nie je svaté..
    • 5 posts
    7. júna 2011 19:41:34 CEST
    ..takze podla teba medzi tradicne krestanske hodnoty patri aj bdsm?
  • 7. júna 2011 19:22:21 CEST
    Je to podla mňa dosť sebecké. Hovoriť o tolerancii. Predsa sloboda jednotlivca sa končí tam kde sa začína sloboda iného jednotlivca. A akúže slobodu budú mať malé deti ak budú vidieť abnormálnosti prezentované homosexuálmi? Akúže slobodu budú mať normálni ludia, keď uvidia tú skazenosť. Význam slova tolerancia neznamená anarchia. Neoliberali chcú legalizovať užívanie drog, chcu legalizovat homosexualitu, zajtra budú chcieť legalizovať pedofíliu,.. kam to až zájde? K legalizácii znásilnení?... A potom, keď si tu človek dovolí napísať niečo nepohodlné, hneď po ňom skočí hŕba "eštebákov"... tak to už je asi tá tolerancia... hmmmmmmmmmmmm
  • 7. júna 2011 19:10:45 CEST
    Ak mi napíše človek, čo má vulgárnosti v nicku, že som obmedzený, tak to je vážne... vždy budem obhajovať tradičné kresťanské hodnoty a nezáleží mi natom koľko neoliberálov ma zato bude haniť a urážať. Hlavne po internete:)
  • 7. júna 2011 16:18:53 CEST
    ...si si skutočne istý, že poznáš význam slova "tolerancia" ? ak ju označuješ za symptóm úpadku spoločnosti, tak najskôr s tebou nebude niečo v poriadku..
  • 7. júna 2011 14:16:53 CEST
    Súhlasím s tvojim názorom. Ak menšina nie je tolerantná k inej menšine tak ako chce aby ich akceptovala väčšina??? Ale na rozdiel od teba názor obmedzencov nerešpektujem, iba beriem na vedomie.
  • 7. júna 2011 14:13:44 CEST
    hm,,,neviem prečo,,,,aj keď sme boli spolu veľmi krátko od prvého momentu si bola pre mňa skvela osoba,,,a pri tebe by mi nebolo treba žiadnej zmluvy....čím to je ?!....jasne sú tu aj asi dve ďalšie ktoré by som aj bez zmluvy dokázal rešpektovať,,,,ale to je asi tým,,,,že patríte nie len k dominám,,,ale hlavne ste chápavé nepovažujete sa nadčloveka nepotrebujete si za každú cenu niečo dokazovať,,,a VY to viete,,preto vás majú radi ...tie ďalsie nebudem menovať,,,,prečo ?!...lebo,,,,
  • 7. júna 2011 12:54:32 CEST
    och, aká dávka tolerancie od ľudí, kt. sú sami zástancami netradičnosti.
    Ak chcem, aby tolerovali mňa, spravne by som mala tolerovať aj ja okolie. Je mi ľúto, že medzi nami sú takto obmedzení ľudia.
    Ale napriek tomu rešpektujem Váš názor.
  • 7. júna 2011 12:29:05 CEST
    Nevadí, to až príliś často dnes počuť..
    Mne napríklad VADÍ ak sa v tejto krajine dovolí prezentovať verejne, niečo choré, však je to ostuda. Tolerancia a apatia sú symptómy úpadku spoločnosti. A neporovnával by som to z BDSM, však normálne BDSM sa odohráva medzi mužom a ženou, a je v ňom aj tá pravá láska a "príroda"... kdežto u nich ide o poruchu, ktorú treba liečiť, a nie ju naopak verejne obhajovať a mýtizovať ako niečo skvelé. Trend, kde zvrátenosť je predstavovaná ako dobrá, neškodná, je zhubný. Ak si to však spoločnosť nezačne uvedomovať, zaplatia zato naše deti... a toho sa ja teda nechcem dožiť.
  • 7. júna 2011 11:24:02 CEST
    nie si žiadnou výnimkou, aj mnohí iní podľahli tomu spoločenskému nešváru zvanému manželstvo...