Forums » Nekategorizováno

Otrocka zmluva

• 5. júna 2011 8:34:16 CEST
    ja nič, ja len že vynútiteľnosť je základom práva.
  • 5. júna 2011 1:05:00 CEST
    a komu na tom nalezi? co by si si chcel vynucovat?
  • 4. júna 2011 22:55:05 CEST
    Tak ten s tou kartou je fakt hlupak. Da sa na to pozriet aj tak ze dostal lekciu za 1500e a snad sa pouci a uz bude menej hlupy. Ponaucenie ho mohlo vyjst aj drahsie, ak by prisiel o byt, dom, auto ak nejake vobec mal.
    A mozno je cely rad, ze bol zneuzity a naramne si to teraz uziva. Kto vie ....
  • 4. júna 2011 15:50:52 CEST
    Nuž, keďže dnes máme pochod buzíkov – nieže by sami mi nejako vadili, to vôbec nie, len tá ich demagógia áno – tak by som si dovolil povedať, že zatiaľ základnou prekážkou právnej platnosti takýchto zmlúv je ich rozpor napr. s Občianskym zákonníkom (alebo ktorých právnych predpisoch by to malo byť založené?).

Nuž, buzíci tvrdia, že sú vraj diskriminovaní, hoci je to nezmysel, ale majú také šialené argumenty, na základe ktorých by sa dalo povedať, že aj ľudia z BDSM orientáciou sú potom diskriminovaní, pretože spoločnosť takisto neuznáva ich zvláštne vzťahy, dôsledkom čoho by bola aj neplatnosť alebo nevynútiteľnosť podobnej zmluvy.
  • 4. júna 2011 14:30:40 CEST
    aj mne nieco poslite aj mneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • 4. júna 2011 11:04:42 CEST
    pridávam jeden link na otrockú zmluvu
    http://pokec.azet.sk/klub/sukromny-bdsm-klub-pri-ziline/blog/16176?i9=7d17ae270191
  • 3. júna 2011 23:14:30 CEST
    Myslim,ze by mohlo ist o nick 1VEDUCA.
    • 0 posts
    3. júna 2011 19:37:56 CEST
    Dnes mi písal jeden subík, že podpísal s jednou "dominou" otrockú zmluvu a na dôkaz poníženia musel jej dat bankomatovú kartu a pin :)))) čo hlupák aj urobil a skvela domina mu do 24hodin vybrala 1500euro a kopla ho do zadku tak asi toľko ku téme otrocká zmluva a absolútne vlastníctvo Madam:)

PS:nick na azet na túto "dominu" vám dám v poste, kto ma záujem:) a chce skrachovať, alebo sa jej vyhnúť:)
  • 3. júna 2011 19:12:47 CEST
    samozrejme od hora az dole plna vypisanych povinnosti.a aby sa nepovedalo tak nejakeho toho prava.a samozrejme podpis madam a tiez tej otrockej nuly
  • 25. januára 2010 22:18:27 CET
    načo je komu nejaká otrocká zmluva, šak je je hlavné to potešenie, nie sa zaoberať byrokraciou
  • 23. augusta 2006 11:00:58 CEST
    na
    http://cernaluna.3web.cz
    su fakt zaujimave a inspirativne clanky...
  • 16. augusta 2006 8:01:19 CEST
    Zaslal jsem vám koncept OS do soukromých zpráv, pokud chcete poslat email, potřebuju adresu
  • 15. augusta 2006 23:43:06 CEST
    Ak možeš pošli pre zaujimavosť..budem rada
  • 15. augusta 2006 23:42:14 CEST
    Dakujem je to velmi dobre vypracovane
  • 15. augusta 2006 21:58:38 CEST
    Tak třeba tady: http://cernaluna.3web.cz/vychova/smlouva.htm
  • 15. augusta 2006 21:45:18 CEST
    No, zrovna masturbační pomůckou bych otrocké smlouvy nenazýval. Pokud máte někdo zájem mohu Vám vzorek poslat, ale smlouvu si musíte upravit dle Vašich dohod (sub x dom) a Vašich možností, možná přání a tužeb. Já našel OS tak, že jsem si to zadal do vyhledávače a v pohodě jsem našel co jsem potřeboval. Mé paní jsem pak předložil smlouvu po předchozí dohodě a byla moc spokojená.
  • 15. augusta 2006 19:15:09 CEST
    a nevieš kde by som taku masturbačnu pomocku pre inšpiraciu našla? :o)))
  • 15. augusta 2006 19:00:47 CEST
    No prostě jaký si to uděláš, takový to máš:) Na netu nějaké smlouvy jsou, ale rozhodně nejsou nějak použitelné, spíš jde o masturbační pomůcky...
  • 15. augusta 2006 15:38:26 CEST
    ja osobne som nikde nenašla ani len príklad ako má taká zmluva vyzerať...
  • 17. júna 2006 2:42:58 CEST
    Vlastně klidně se můžeš bez jakéhokoliv problému prezentovat jako šmejd, tvor, který nerespektuje smlouvy, podvádí, hledá kličky.....??!!!!! To že jsi?? Takže když si například něco pujčíš, tak pak prostě řekneš, že ta smlouva má nějaké trhliny a není vymahatelná? TAK TO JDI DO VOLE PRDELE!!!Najdi si prosím diskusní fórum podrazáci,nezodpovědní.....nebo tak nějak a ..............vysmrď z fóra, které by se mělo chovat k ženám poníženě a chápavě!!
  • 16. júna 2006 17:38:24 CEST
    IMHO podpisem smlouvy nemůžeš zvýšit důvěru, dokonce bych si troufl říci, že tomu může být spíš naopak.
    Co může být pevnější smlouvou než právě ona důvěra ???
  • 15. júna 2006 19:29:12 CEST
    Ano, má to kouzlo, napětí... myslím si však že ta by neměla být jednostranná, ale vyspecifikována tak aby se předešlo jakámkoliv bezpečnostním rizikům. Tím lze dosáhnout i vyšší důvěry v páru.
  • 4. júna 2006 9:38:26 CEST
    Uplatneni takoveto smlouvy ,muze dominantni slecna vyuzit snad jen tim ,ze ji ukaze na vecerni party kamaradkam ,aby se zasmaly,ocemz vlastne taky pochybuji,ponevadz by pravdepodobne sesmesnila i sama sebe,teda pokud nejsou kamaradky stejny trdlata :)) jinak proti tomu samozrejme nic nemam,podepisujte a mucte se :)
  • 4. júna 2006 9:28:26 CEST
    Podepisuje li otrok smlouvu,kde je psano ze bude vernym otrokem a ze se vzdava svych prav a vlastne vseho jen ve prospech sve pani a ze bude na slovo poslusny atd atd :) tak vlastne podepisuje kus bezvyznamneho,bezceneho ,neplatneho papiru,pro nekoho je to mozna vzrusujici zazitek,pro me je to smesna zalezitost :)
  • 3. júna 2006 22:31:21 CEST
    otrocka zmluva, ci uz rozsiahlejsia alebo len ramcova moze byt v indivindualnych pripadoch velmi podnetna, vzrusujuca a aj "zavazna"...